Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 99 Google Chrome geen geluid? Dit is de oplossing!

[Top] 99 Google Chrome geen geluid? Dit is de oplossing!

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 99 Google Chrome geen geluid? Dit is de oplossing! dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Google Chrome Not Responding in Windows 10/8/7 [Tutorial]
Google Chrome Not Responding in Windows 10/8/7 [Tutorial]

Als u geen geluid heeft in Google Chrome dan kan dit meerdere oorzaken hebben. Het is belangrijk dat u eerst vaststelt of het geluid inderdaad niet alleen werkt in Google Chrome. Als het geluid over het gehele besturingssysteem niet werkt dan ligt het mogelijk aan stuurprogramma’s of gekoppelde hardware.

Als u vast heeft gesteld dat het geluidsprobleem zich alleen voordoet in Google Chrome dan kunnen de tips in dit artikel helpen.

Open de Google Chrome browser (als deze nog niet geopend had). Daarna klikt u op de drie gestippelde menu pictogrammen in de rechterbovenhoek van de Chrome browser. Klik daarna op Instellingen in het menu.

Klik in het linkermenu op “Privacy en beveiliging”. In de privacy instellingen klik vervolgens op “Site-instellingen”.

Klik eerst op “Aanvullende contentinstellingen” en daarna op “Geluid” om de geluidsinstellingen in Google Chrome te openen.

Om geluid mogelijk te maken in Chrome dient u de optie “Sites kunnen geluiden afspelen” in te schakelen.

Controleer vervolgens of er een website is geblokkeerd. Deze website kan geen geluid afspelen. U ziet deze eventueel toegevoegde website(s) in de “Geen toestemming om geluid af te spelen” sectie.

Wanneer er website(s) staan in de sectie die geen toestemming hebben om geluid af te spelen, klikt u op de drie punten rechts van de site en klikt u op “Verwijderen”. Herstart vervolgens de Chrome browser.

U kunt verder geen aanpassingen doen in Google Chrome die betrekking hebben op het geluid. Ook het geluid via Google Chrome wordt geregeld via het besturingssysteem.

Heeft u daarom nog problemen met het geluid controleer dan de geluidsinstellingen in het besturingssysteem. Eventueel kunt u de Google Chrome extensies nog controleren.

Lees meer:

Ik hoop dat u hiermee het geluid terug heeft kunnen brengen in Google Chrome. Bedankt voor het lezen!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/google-chrome-doet-het-niet-l0fhl34c

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 99 Google Chrome geen geluid? Dit is de oplossing!. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *