Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 98 E-mailadressen van je domein aan Gmail koppelen

[Top] 98 E-mailadressen van je domein aan Gmail koppelen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 98 E-mailadressen van je domein aan Gmail koppelen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Voeg je emailaccount van je domein toe aan Gmail
Voeg je emailaccount van je domein toe aan Gmail

Snel, simpel en efficiënt meerdere (zakelijke) e-mail tegelijk via Gmail

OK, je hebt je eigen domeinnaam en een mailadres @jouwdomein geregeld. Je hebt een lijst met instellingen gehad en voelt het al aankomen, op elke PC, Ipad en telefoon alles instellen. En de mail die je op je telefoon hebt gelezen en beantwoord komt thuis vrolijk weer in je inbox tevoorschijn als “nieuw”. Dat kan een stuk eenvoudiger zonder extra kosten.

Sinds ik geen Outlook meer gebruik ben ik verlost van traag ladende e-mail en eindeloze zoektochten in mappen. Al jaren beheer ik alle mail in Gmail. (Heel even via Google Suite, maar dat was in mijn geval toch niet de beste optie).

Met 1 gratis gmailaccount kun je met een eenvoudige app en rechtstreeks in elke browser van elke pc met je wachtwoord inloggen. Nog mooier, het is gesynchroniseerd. Dus als ik in de trein of ergens tijdens het wachten alvast wat mailtjes lees, verwijder, beantwoord en archiveer, is dat op mijn PC exact gelijk. Veel minder handelingen.

Geen lastige instellingen, nooit meer opnieuw zoeken en prutsen op een klein schermpje. Eenmaal koppelen en klaar ben je.
Grootste voordeel: steengoed spamfilter – check dit de eerste maanden wel, totdat gmail heeft geleerd wat wel en geen spam is voor jou.
Heel soms ontvang je een melding dat Gmail een bericht zo verdacht heeft bevonden dat het niet eens van onze server is opgehaald. Dus het staat niet in je SPAM map. Log dan in op je webmail en verwijder dit bericht handmatig. Dit zijn meestal virussen en die willen wij uiteraard ook niet op de server hebben.

Nog een voordeel: reclame-achtige mail komt als jij dat wilt in een apart tabblad reclame. Laat je niet afleiden, houd de primaire mailbox overzichtelijker dan ooit.

FILTERS – FOLDERS – LABELS

Ook heel fijn is – voor de structuurliefhebbers – dat je alles kunt filteren, labelen en organiseren, zonder dat je de mail feitelijk in een bepaalde map hoeft op te slaan. Voor de meeste mails is namelijk niet echt 1 map. Een nota van mijn relatie hoort bij een bepaald project en zou dan in 3 mappen horen (Financieel, Klant/Leverancier en bij het Project) Je kunt ze gewoon 3 labels geven en op label alles opzoeken dat je wenst. Maar als ik eerlijk ben, soms ronduit lui 😉 door de google zoekfunctie hoef ik slechts 1 trefwoord in te tikken en alles staat onmiddellijk op volgorde klaar, ook uit diverse mailaccounts.

Wil jij dat ook? Ga je Gmail beter inzetten?

Begin dan met het koppelen van al je accounts. Je hoeft straks alleen nog het gmailadres waarmee je inlogt te onthouden en een goed wachtwoord.

STAP 1

In gmail ga je naar instellingen, en dan accounts & import

Kies dan eerst voor Email bekijken uit andere accounts

Voeg je eigen gegevens toe, en doorloop de stappen. Gebruik deze SSL instellingen:

Gmail gaat controleren of het lukt en vraagt dan of je ook mail wilt verzenden met dit account.

Meestal wil je dat wel. Kies dus Ja

Bij de vraag “beschouwen als alias” kies ik altijd nee. Lees gerust bij meer informatie of dat voor jou wel handig zou zijn. Meestal niet.

Bij mail verzenden als vul je de SMTP gegevens in

Bewijzen dat je bevoegd bent voor dat mailadres

(Tip: log in op webmail als je nieuwe mailadres nog nergens werkt, met je mailadres en wachtwoord)

Is je invulveldje weg? Soms is dit vakje geminimaliseerd en kun je dat terugvinden onderin je taakbalk.Logo met link in je Gmail handtekening

Bonustip:

Met de extensie voor Google Chrome sla je veelgebruikte teksten op.

Als ik SSLmail intik verschijnt vanzelf deze tekst:

Zo hoef ik deze niet telkens op te zoeken of als bijlage mee te sturen.
Ook kun je een linkje erin plaatsen, bijvoorbeeld naar een klant die zijn Gmail wil instellen, een bericht met een link naar deze handleiding email instellen.

Je kunt vast zelf al minstens 5 toepassingen hiervoor bedenken?
De extensie is gratis en te koppelen via deze link:https://gorgias.io/chrome-extension

En: Is het jou gelukt je emailadres te koppelen aan Gmail met deze handleiding?
Laat het weten in de reacties, en ook als iets niet duidelijk is, dan passen we hem graag nog aan!

En als je ons een plezier wilt doen, geef eens een sterretje op Google. Dan lees je meteen hoe je dat zelf ook kunt gaan doen.
Kleine moeite – groot plezier. En beter online zichtbaar.

Ontzorgen

Heb je zelf helemaal geen zin, tijd, energie om dit te doen. Of vind je het te ingewikkeld, of gewoon stom? Bestel een bouwblokje en besteed het uit. SoPressed kan het ook voor je doen…. Wij breiden onze Virtual Assistant-diensten steeds verder uit.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/eigen-domein-koppelen-aan-gmail-y1yq6k9v

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 98 E-mailadressen van je domein aan Gmail koppelen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *