Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 98 affiliate.bol.com

[Top] 98 affiliate.bol.com

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 98 affiliate.bol.com dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Algemene Handleiding bol.com affiliate programma

Dit is de algemene handleiding van de website van het bol.com Affiliate programma. Deze handleiding behandelt alle onderdelen van de website zoals o.a. de rapportages en het opbrengstentabblad. We gaan in deze handleiding ervan uit dat je bekend bent met het bol.com Affiliate programma en je hebt geregistreerd als partner.

Homepage

Na het inloggen in je affiliate account kom je op de homepage van het bol.com affiliate programma. Wanneer je voor de eerste keer aanmeldt, zie je twee opmerkingen:

 1. Je account is nog niet gekeurd – Nadat je je hebt aangemeld, heb je direct toegang tot het bol.com Affiliate programma zodat je snel aan de slag kunt. Jouw aanvraag moet nog gekeurd worden, maar eventuele vertoningen, kliks en verkopen worden al wel geregistreerd. Wanneer jouw website is goedgekeurd, zullen alle verkopen die je hebt gerealiseerd sinds je aanmelding op normale wijze worden behandeld. Over de geaccepteerde bestellingen ontvang je vervolgens commissie. Wordt je website afgekeurd dan vervalt het recht op de eventueel opgebouwde commissie.
 2. Je betaalgegevens moeten nog worden ingevuld – Om opgebouwde commissietegoeden aan je uit te betalen, hebben wij jouw betaalgegevens (IBAN) nodig. Zodra je deze hebt ingevuld, verdwijnt de melding.

Rapportage homepage

Op de homepage van je affiliate account krijgt je direct inzicht in je huidige saldo, je prestaties van vandaag én je prestaties van de afgelopen 28 dagen. Je prestaties van de afgelopen 28 dagen worden in een overzichtelijke staafdiagram ook vergeleken met je prestaties van de 28 dagen daarvoor. Op deze manier wordt de vergelijking altijd gemaakt met eenzelfde dag van de week. Handig om het verloop over tijd te zien! Je hebt dit inzicht voor aantal orders, aantal clicks, omzet, commissie en conversie. Door op de knoppen te klikken zal de staafdiagram verspringen en de data geven die je wenst te zien. Door met je muis (of vinger op mobiel) over de staven te gaan, krijg je het exacte getal te zien. Op mobiel heb je inzicht in slechts 7 dagen vanwege de grootte.

Huidig saldo

Bij het huidige saldo is duidelijk te zien wat je huidige saldo is en welk bedrag je kunt verwachten bij een volgende uitbetaling. Je ziet je totale saldo, bestaande uit pre-orders, openstaand saldo en goedgekeurd saldo. Het goedgekeurde saldo is het bedrag wat je op een eerstvolgende factuur kunt ontvangen (indien je minimaal €50 hebt opgebouwd). Het openstaande saldo en de pre-orders is gereserveerde commissie en wordt pas goedgekeurd als de order niet meer geannuleerd of geretourneerd kan worden (30 dagen na verzending). Lees hier meer over de verschillende soorten saldo’s.

Opbrengsten

Onder ‘Opbrengsten’ zie je alle facturen (creditnota’s) die horen bij de betalingen die je van het bol.com Affiliate programma hebt ontvangen. Door op ‘PDF’ te klikken kan je een PDF-document van de desbetreffende factuur downloaden. Door op ‘details’ te klikken, krijg je een overzicht hoe de commissietegoeden per website en per productgroep zijn opgebouwd. Hiermee heb je volledige transparantie in welke bestellingen zijn uitbetaald.

Rapportages

De rapportagepagina biedt je de keuze om drie soorten rapportages te downloaden. Eerst kies je een rapportageperiode en vervolgens kies je één van de volgende rapportages:

 • Commissie & omzet: In dit overzicht vind je jouw commissie en omzet per dag, website, promotiemiddel, naam, subid, devicetype en commissie percentage. Ook vind je in dit bestand een uitsplitsing van goedgekeurde en openstaande omzet en commissie, en het aantal gekochte producten.
 • Promotiemiddel: In het promotiemiddel overzicht zie je de resultaten van jouw promotiemiddelen per dag, website, promotiemiddel, naam, en subid. De resultaten betreffen kliks, vertoningen, de doorklikratio (CTR), commissie, verdiensten per klik (EPC), orderaantal, conversie, omzet (excl. btw) en gemiddelde orderwaarde (AOV).
 • Orders: In dit overzicht worden per product de volgende gegevens getoond: het ordernummer, orderdatum, producttitel, producttype, website, promotiemiddel, naam, subid, aantal producten, verkoopprijs, verkoopprijs excl. btw, commissie, commissiepercentage, status en devicetype.

Account

Het tabblad ‘Account’ bevat alle gegevens over je website en jou persoonlijk. Je kunt hier:

 • Je contactgegevens wijzigen, bijvoorbeeld in geval van verhuizing.
 • Je bankgegevens wijzigen.
 • Je bedrijfsgegevens wijzigen.
 • Websites toevoegen.
 • Websites wijzigen (let op: Dit leidt tot een herkeuring!).
 • Websites verwijderen (let op: Verwijder geen websites waar nog commissie voor openstaat! De commissie wordt bij verwijdering niet uitbetaald.).
 • Je website(s) verwijderen.

Promotiemateriaal

Onder ‘Promotiemateriaal’ vind je de promotiemiddelen van het bol.com Affiliate programma. Voor deze promotiemiddelen zijn handleidingen beschikbaar onder de knop handleidingen op dit platform.

Inloggegevens

Wil je het e-mailadres waarmee je inlogt of je wachtwoord wijzigen? Dat kun je doen bij het menu-item ‘Welkom *jouw naam*’.

Meer over het Affiliate programma.

Wil je meer weten over het bol.com Affiliate programma? Dan zijn hier een paar handig links:

 • Je wilt aan de slag, maar zoekt meer informatie over de verschillende promotiemiddelen? Je vind alle handleidingen voor het bol.com Affiliate programma onder “help”.
 • Op deze pagina vind je de commissiemodellen van het bol.com Affiliate programma.
 • Wat mag wel en wat mag je niet? Bekijk de stijlgids.
 • Andere vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen over het bol.com Affiliate programma onder het kopje “help”.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/bol-affiliate-commissie-j6eurd5p

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 98 affiliate.bol.com. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *