Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 96 Goede Teams afspraken maken goede vrienden

[Top] 96 Goede Teams afspraken maken goede vrienden

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 96 Goede Teams afspraken maken goede vrienden dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to join a Microsoft Teams meeting | Microsoft
How to join a Microsoft Teams meeting | Microsoft

De voorbij maanden maakten duidelijk dat telewerk een belangrijk onderdeel gaat vormen van het nieuwe werken, noem het gerust een thuiswerk-revolutie. Uit recente cijfers blijkt dat bijna de helft van de Belgen aan telewerk doet. En dat speelt uiteraard recht in de kaarten van online samenwerkingsplatformen zoals Microsoft Teams. Reden te meer om het platform te voorzien van heel wat nieuwe functionaliteiten, denkt Microsoft. Hieronder lichten we er alvast twee toe en bekijken we hoe je ermee aan de slag gaat, zodra de update beschikbaar is.

Meer mensen tegelijkertijd in beeld

Eerst waren het er 4, toen werd dat aantal opgekrikt naar 9. Straks kan je met 49 personen tegelijkertijd een Teams vergadering openen (Grote gallerijweergave). Wat meer is: binnenkort kan je gebruik maken van de nieuwe functie ‘Together mode’ die ,zoals de titel doet vermoeden, online deelnemers naast elkaar zal weergeven in een soort virtueel auditorium.

Nieuwe functionaliteit gebruiken

Om met 49 personen tegelijkertijd te vergaderen dien je de volgende stappen nemen:

  1. Desktop app gebruiken
  2. Op je profielfoto klikken in de rechterbovenhoek van de app
  3. Instellingen klikken
  4. In het algemene tabblad moet je de optie ‘nieuwe meeting experience aanzetten’ aanvinken
  5. Teams herstarten

Van Grote gallerij naar Together Mode

Grote gallerijweergave heeft een minimumvereiste van 11 deelnemers en zal enkel deelnemers met video ingeschakeld tonen in een rasterweergave (grid). Deelnemers die met audio inbellen worden getoond in de balk onderaan het scherm.

Daarnaast kan je tijdens een vergadering via het snelkeuzemenu makkelijk overschakelen naar de ‘Together mode’. Deze optie heeft een minimumvereiste van 4 deelnemers en kan enkel gebruikt worden indien elke deelnemer video deelt. Om dit mogelijk te maken gebruikt Microsoft AI om de achtergrond uit te knippen.

Belangrijk om te weten: deze nieuwe weergaven zijn persoonlijk en hebben geen impact op andere deelnemers. Je kan met andere woorden veranderen tussen weergaven dat het lieve lust is, zonder dat iemand daar iets van merkt.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: meeting maken in teams

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 96 Goede Teams afspraken maken goede vrienden. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *