Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 96 Beveiligde verbinding tot stand brengen OPLOSSING

[Top] 96 Beveiligde verbinding tot stand brengen OPLOSSING

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 96 Beveiligde verbinding tot stand brengen OPLOSSING dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Mua code website giá hạt rẻ và hướng dẫn upload lên hosting chi tiết
Mua code website giá hạt rẻ và hướng dẫn upload lên hosting chi tiết

Beveiligde verbinding tot stand brengen, time-out foutmelding of webpagina’s die niet laden? – Als u een of meerdere van deze problemen opmerkt in Google Chrome volg dan onderstaande instructies om het probleem op te lossen.

Regelmatig ontstaan er problemen na updates voor software, zo ook voor Google Chrome. De problemen die u ervaart lopen uit een van time-out foutmelding tot een website met https (een beveiligde verbinding) die tijdens het laden blijft hangen op status beveiligde verbinding tot stand brengen in Google Chrome.

Het is belangrijk om vast te stellen dat de problemen zich alleen voordoen in Google Chrome. Dit kunt u doen door een andere webbrowser zoals Microsoft Edge, Internet Explorer of Firefox te gebruiken en te controleren of de URL daarmee wel te bezoeken is zonder problemen.

Als u geconstateerd heeft dat de time-out, beveiligde verbinding tot stand brengen problemen zich alleen voordoen in Google Chrome gaat u dan verder.

Er worden verschillende methodes aangeboden om connectie problemen in Google Chrome op te lossen, bijvoorbeeld, controleren of er geen proxyserver wordt gebruikt, Google Chrome herstellen, de Windows Firewall uitschakelen, en Google Chrome her-installeren.

Als het probleem zich blijft voordoen, dan kunt u onderstaande instructie volgen om te zien of hiermee de beveiligde verbinding tot stand brengen, time-out of andere connectie problemen in Chrome zijn opgelost.

Beveiligde verbinding tot stand brengen oplossing voor Google Chrome

Cryptographic Services (CryptSvc service) wijzigen naar een Lokaal Account

Klik op de Windows startknop met de rechtermuisknop, selecteer uit het start-menu Command-Prompt (Admin). Er verschijnt nu een MS-DOS venster geopend met Administrator rechten.

In het MS-DOS prompt venster, typt u: services.msc. Services.msc is een management console voor Windows om de services die Windows gebruikt te beheren.

Zoek in het Servicesmanagement console naar de service genaamd CryptSVC (Cryptographic Services). Klik op de CryptSvc service met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen uit het menu. U kunt ook dubbelklikken op de Cryptographic Services om de Eigenschappen te openen.

Ga naar het tabblad Aanmelden van CryptSvc en verander de gebruiker van Network Service (onder Dit Account) naar Lokaal systeemaccount. Klik op Toepassen, daarna op OK, negeer enige melding die u krijgt van de service.

Herstart nu de computer en controleer of de foutmelding zoals beveiligde verbinding tot stand brengen, time-outs, of webpagina’s die niet volledig laden in Google Chrome is opgelost.

Hardware versnelling uitschakelen in Google Chrome

Google Chrome wordt standard uitgebreid met de optie om hardware acceleratie te ondersteunen. Op deze manier kan Google Chrome effectief gebruikmaken van de computer hardware en waar nodig deze hardware gebruiken om webpagina’s sneller te laden.

Hardware acceleratie in Google Chrome kan ook voor problemen zorgen als de CPU Hardware bijvoorbeeld erg sterk is en de rest van de hardware wat minder sterk is. Hierdoor kan Google Chrome instabiel worden en dus vastlopen of pagina’s deels of helemaal niet laden.

Schakel hardware acceleratie uit in Google Chrome en zie of hiermee de problemen die u ervaart in Google Chrome zijn opgelost.

Open Google Chrome, in de navigatiebalk type: chrome://settings/ bovenaan in de zoek balk typt u: hardware.

Schakel nu de optie “hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar” en herstart Google Chrome. Controleer of de Beveiligde verbinding tot stand brengen, time out problemen met Google Chrome zijn opgelost.

Google Chrome verbindingsproblemen oplossen met NetAdapter Repair

NetAdapter Repair is een applicatie om netwerk connectie problemen die zich voordoen in Windows 7, Windows 8 of Windows 10 op te lossen.

We weten dat meerdere gebruikers connectie problemen met Google Chrome opgelost hebben met NetAdapter Repair. Als u NetAdapter Repair inzet zoals beschreven in dit hoofdstuk dan zal Netadapter geen verdere problemen met uw connectie veroorzaken.

Het is dus aan te raden om netadapter niet zomaar in te zetten om connectie problemen op te lossen. Enige technische kennis is voor het op eigen gebruik van NetAdapter is vereist.

Open NetAdapter Repair en klik op Advanced Repair. Er verschijnt nu een melding met daarin de instellingen die worden hersteld.

WinSock/TCP IP Repair
Clear all Proxy/VPN Settings
Windows Firewall Repair

U dient de computer te herstarten na het gebruik van Advanced Repair in NetAdapter Repair. Houd hier rekening mee.

Controleer of na de herstart van de computer de connectie problemen zoals beveiligde verbinding tot stand brengen, time-outs etc. zijn opgelost in Google Chrome.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: site kan geen beveiligde verbinding leveren

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 96 Beveiligde verbinding tot stand brengen OPLOSSING. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *