Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 95 Foto’s opslaan in Google Drive: 14 stappen (met afbeeldingen)

[Top] 95 Foto’s opslaan in Google Drive: 14 stappen (met afbeeldingen)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 95 Foto’s opslaan in Google Drive: 14 stappen (met afbeeldingen) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Google Drive for Android : How to Enable or Disable Automatically put google Photos
Google Drive for Android : How to Enable or Disable Automatically put google Photos

X

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.
Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.
Dit artikel is 3.055 keer bekeken.

Deze wikiHow laat je zien hoe je afbeeldingsbestanden kunt uploaden en opslaan in je Google Drive-account. Je kunt elke desktopbrowser of de Drive-app op een telefoon of tablet gebruiken om afbeeldingen naar je account te uploaden. Nadat je de foto’s hebt geüpload, kun je ze overal openen met je Drive-account.

Stappen

Methode 1
Methode 1 van 2:Een computer gebruiken

Methode 1

 1. 1Open de Google Drive-website in de internetbrowser. Typ of plak de URL https://drive.google.com in de adresbalk en druk op ↵ Enter of ⏎ Return op je toetsenbord.
 2. 2Doe dubbelklikken op de map waarin je de afbeeldingen wilt opslaan. Je kunt afbeeldingen uploaden en opslaan in elke map op Drive. Hiermee wordt de geselecteerde map geopend.

  • Je kunt ook op de knop Nieuw linksboven klikken en Map selecteren om een nieuwe map voor de nieuwe foto’s te maken.
 3. 3Klik op de knop + Nieuw linksboven. Deze knop ziet eruit als een gekleurd pictogram “+” in de linkerbovenhoek van het scherm. Dit zal een vervolgkeuzemenu openen.
 4. 4Klik Map uploaden op het vervolgkeuzemenu. Deze optie staat naast een paginapictogram met een opwaartse pijl erop. Er wordt een nieuw venster voor bestandsverkenner geopend om de afbeeldingen te selecteren die je wilt uploaden.
 5. 5Selecteer de afbeeldingen die je wilt opslaan. Zoek en klik op de foto die je naar je Drive-account wilt uploaden.

  • Als je meerdere afbeeldingen tegelijk wilt uploaden, houd je Ctrl (Windows) of ⌘ Cmd (Mac) op je toetsenbord ingedrukt terwijl je selecteert.
 6. 6Klik op de Open knop in de pop-up. Hiermee worden alle geselecteerde foto’s geüpload naar de geselecteerde map op je Drive. Je kunt ze hier opslaan en overal met je Drive-account openen.Advertentie

Methode 2
Methode 2 van 2:De mobiele app gebruiken

Methode 2

 1. 1Open de Drive-app op je iPhone, iPad of Android. Het Drive-pictogram ziet eruit als een driehoek met gele, blauwe en groene randen. Je kunt het vinden op je startscherm, in een app-map of in het Apps-vak.
 2. 2
 3. 3Tik op de map waarin je de afbeeldingen wilt opslaan. Hiermee wordt de geselecteerde map geopend.

  • Je kunt ook op het gekleurde “+” plus-pictogram rechtsonder tikken en Map hier selecteren om een nieuwe map te maken om je foto’s op te slaan.
 4. 4Tik op het gekleurde + plus-pictogram rechtsonder. Je vindt deze knop in de rechteronderhoek van je scherm. Dit opent de opties in een pop-upmenu.
 5. 5Tik op Upload in het pop-upmenu. Deze knop ziet eruit als een opwaarts pijlpictogram boven een horizontale haak. Er wordt een lijst met bestands- en maplocaties op je telefoon of tablet geopend.
 6. 6Selecteer de locatie waar je foto’s worden opgeslagen. Je kunt hier Afbeeldingen, Foto’s en video’s, Galerij of een andere bestandslocatie selecteren.
 7. 7Tik op de afbeelding die je wilt uploaden. Hiermee wordt de foto geselecteerd en wordt een blauw vinkje weergegeven.

  • Selecteer alle foto’s die je hier wilt uploaden.
  • Op sommige Android-modellen kan dit automatisch de geselecteerde afbeelding uploaden.
 8. 8Tik op de UPLOAD knop. Dit is een blauwe knop in de rechterbovenhoek van je scherm. Het zal alle geselecteerde foto’s verwerken en uploaden naar je Drive. Je hebt overal toegang tot je foto’s met je Drive-account.Advertentie

Over dit artikel

In andere talen

English:Store Pictures on Google Drive

Bahasa Indonesia:Menyimpan Gambar di Google Drive

中文:在谷歌云端硬盘上存储图片

Русский:хранить картинки в Google Диске

Tiếng Việt:Lưu trữ ảnh trên Google Drive

العربية:تخزين الصور على جوجل درايف

Español:guardar fotos en Google Drive

Deze pagina is 3.055 keer bekeken.

Was dit artikel nuttig?

Advertentie

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/foto-s-automatisch-uploaden-naar-google-drive-w2lh8e0u

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 95 Foto’s opslaan in Google Drive: 14 stappen (met afbeeldingen). De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *