Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 93 Hoe installeer ik een gratis SSL certificaat van Let’s Encrypt op mijn website?

[Top] 93 Hoe installeer ik een gratis SSL certificaat van Let’s Encrypt op mijn website?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 93 Hoe installeer ik een gratis SSL certificaat van Let’s Encrypt op mijn website? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Generating Certificates with Certbot and Let’s Encrypt (the manual approach)
Generating Certificates with Certbot and Let’s Encrypt (the manual approach)

Als je al een SSL certificaat op je website hebt, kun je deze eenvoudig vervangen voor een SSL certificaat van Let’s Encrypt. Wanneer je het SSL certificaat liever door Interwijs laat installeren, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Als je nog geen SSL certificaat op je website hebt, moet je na het installeren van Let’s Encrypt je website nog omzetten naar HTTPS. Hoe je dit moet doen kun je lezen in onze FAQ: Hoe activeer ik HTTPS op mijn website?

Log in op DirectAdmin

Klik op Domain Setup

Klik op het Domein

Controleer of Secure SSL is aangevinkt en vink alleen nog de optie “Use a symbolic link from private_html to public_html – allows for same data in http and https” aan.

Laat de optie “Force SSL with https redirect” leeg staan.

Klik vervolgens op Save

Ga naar Home en klik nu op SSL Certificates

Vink de tweede optie en vervolgens de optie “Free & automatic certificate from Let’s Encrypt” aan.

Vul bij Common Name het domein in inclusief www.

Versleutelde e-mail instellen?

Om versleutelde e-mail in te stellen, vink de optie “mail.jouwdomeinnaam.nl” aan. Wij raden aan om op het apparaat met ontvangende e-mail ook de instelling voor beveiligde e-mail te controleren en deze aan te zetten.

Versleuteld e-mail instellen werkt alleen als jouw mailserver bij Interwijs draait. Maak je gebruik van een eigen mailserver, Office 365 of derden dan vink je de optie niet aan.

Laat de optie “Force SSL with https redirect” leeg staan.

Klik op Save

Je hebt nu het Let’s Encrypt SSL certificaat geïnstalleerd. Controleer je website op juiste werking. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat er ‘harde URL’s’ in de website zitten zonder ‘https’. Hierdoor kunnen er foutmeldingen optreden. Deze dienen verholpen te worden.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: let’s encrypt certificaat maken

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 93 Hoe installeer ik een gratis SSL certificaat van Let’s Encrypt op mijn website?. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *