Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 92 Gedeelde agenda openen in outlook voor de mac

[Top] 92 Gedeelde agenda openen in outlook voor de mac

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 92 Gedeelde agenda openen in outlook voor de mac dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hoe werkt Office365 en de cloud? Webinar Learnit Training
Hoe werkt Office365 en de cloud? Webinar Learnit Training

Als u gebruik maakt van bedrijfs e-mail via Microsoft Exchange kunt u eenvoudig uw agenda delen met collega’s. via onderstaande stappen krijgt u toegang tot deze agenda. Let op!: om een gedeelde agenda te openen dient u toestemming te hebben van uw systeembeheerder anders kunt u onderstaande stappen niet voltooien.

Bedrijfs e-mail instellen in outlook voor de Mac

Indien u nog geen Bedrijfse-mail account heeft ingesteld kunt u deze stappen volgen om het in te stellen. Open outlook en navigeer naar het tabblad Extra en klik op Accounts.

Selecteer Exchange of Office 365

Voer het e-mailadres en wachtwoord in van uw account ( indien er gebruikersnaam staat dan is deze hetzelfde als u e-mailadres. )

In de meeste gevallen komt bovenstaande melding naar voren, selecteer mijn antwoord altijd gebruiken voor deze server en toestaan.

In sommige gevallen ter verificatie verschijnt het office 365 aanmeldscherm waarin u nogmaals uw e-mailadres en wachtwoord moet opgeven. Uw account is nu ingesteld.

Een gedeelde agenda openen van een medewerker of meerdere

Navigeer naar het agenda tabblad en selecteer gedeelde agenda openen.

Vul de naam of het e-mailadres in van de betreffende persoon.

Selecteer de naam en klik op Openen.

OPMERKING : De gedeelde map wordt weergegeven in het linkernavigatievenster, onder de kop Gedeelde agenda’s, met de naam van de persoon die de agenda heeft gedeeld eronder.

Bron Microsoft blog, e-mail en agenda

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: gratis online agenda meerdere gebruikers

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 92 Gedeelde agenda openen in outlook voor de mac. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *