Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 90 Een diavoorstelling maken met Facebook [Beste beknopte handleiding]

[Top] 90 Een diavoorstelling maken met Facebook [Beste beknopte handleiding]

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 90 Een diavoorstelling maken met Facebook [Beste beknopte handleiding] dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How To Create A Slideshow On Facebook 2023
How To Create A Slideshow On Facebook 2023

Top eenvoudige methoden voor het maken van een diavoorstelling met Facebook

Diavoorstellingen maken het bekijken van foto’s eenvoudiger dan ooit. Het enige wat u hoeft te doen is snapshots van uw recente reizen, verjaardagsfeestjes, familiereünies en avontuur met vrienden toe te voegen. U kunt muziek invoegen, filters, stickers en teksten toevoegen om uw diavoorstelling te verfraaien, wat het op zijn beurt vermakelijk maakt. En op Facebook kun je een diavoorstelling maken in de app zelf. Ja! Er is een functie in deze app voor sociale media waarmee u diavoorstellingen kunt maken. Als u beter wilt weten hoe u maak een diavoorstelling met Facebook, moet u dit artikel afmaken om alles te begrijpen. Laten we beginnen!

Dit is een zeer nuttige referentie voor gebruikers die snel een fotodiavoorstelling met muziek moeten maken om op hun Facebook-accounts te plaatsen. Gebruik deze handleiding om het binnen enkele minuten af te ronden.

Ga naar de officiële Facebook met behulp van een webbrowser op uw desktopcomputer of laptop. Log in op uw Facebook-account en begin met het schrijven van een nieuw bericht. Klik op de Foto / Video optie, kies dan Maak een diavoorstelling beginnen.

Er verschijnt een klein venster met instellingsopties voor de diavoorstelling, zoals de beeldverhouding, de duur van elke foto en het overgangseffect. Klik Foto’s om te beginnen met het importeren van afbeeldingen uit uw apparaatmappen. Het is raadzaam om de afbeeldingen te uploaden in de volgorde waarin u ze wilt hebben, omdat u ze na het uploaden niet opnieuw kunt rangschikken.

Schakel in hetzelfde venster over naar de Muziek tabblad. Er zal een breed scala aan tracks zijn die gratis te gebruiken zijn. U kunt de pictogrammen selecteren die de thema’s van verschillende muziek vertegenwoordigen. Je kunt ook de muziek van je keuze uploaden, maar zorg ervoor dat je het recht hebt om ze te gebruiken.

Raken Maak een diavoorstelling nadat u de diavoorstelling hebt voltooid. Er verschijnt nog een klein pop-upvenster waarin u een bijschrift of titel aan uw diavoorstelling kunt toevoegen. Klik publiceren om uw nieuw gemaakte fotodiavoorstelling te plaatsen zodat anderen deze kunnen zien.

De features en functies die Facebook biedt bij het maken van een slideshow ontbreken een beetje. Er zijn weinig overgangseffecten, een beperkt aantal afbeeldingen dat u kunt uploaden en weinig tot geen filtereffecten. Maar goed dat er een tool is die je dag kan redden, Video Converter Ultimate. De belangrijkste functie van dit programma is het converteren van bestanden naar andere bestandsindelingen en het branden van mediabestanden op cd’s of dvd’s. Maar dat betekent niet dat het geen capabele maker van diavoorstellingen is. Het heeft een speciale functie genaamd MV, waar je vrijelijk muziekvideo’s, filmclips, instructievideo’s en diavoorstellingen kunt maken. De video’s die je met deze tool hebt gemaakt, zijn uitstekend geschikt voor Facebook-berichten. U kunt deze software gratis downloaden op elk apparaat met Windows en macOS.

Belangrijkste kenmerken:

Gebruik deze informatieve gids als referentie bij het maken van een diavoorstelling voor Facebook met deze geweldige desktoptoepassing.

Druk op Gratis download knop hierboven om het programma op uw pc of laptop te downloaden. Voer het installatiebestand uit om het programma op uw apparaat te installeren. Open na de installatie de tool en gebruik de MV functie om een diavoorstelling voor Facebook te maken.

Kies een sjabloon met specifieke thema’s voor uw diavoorstelling die passen bij de criteria voor het bericht. Dan klikken + Voeg toe om afbeeldingen en videoclips te importeren die u voor de diavoorstelling gaat gebruiken. Klik Edit om de effecten van elke afbeelding aan te passen en ook filters toe te passen. Druk op OK knop om de wijzigingen in te voeren.

Ga naar omgeving om de achtergrondmuziek van de diavoorstelling te wijzigen met de keuze van uw muziek. Klik op de Meer pictogram en kies welk nummer u wilt gebruiken. Selecteer en importeer de audiotrack in het programma.

Verplaatsen naar Exporteren om de diavoorstelling op uw computer of laptop op te slaan. Tik op de vervolgkeuzelijst naast Resolutieen selecteer vervolgens 1080p, de maximale videokwaliteit die Facebook toestaat. Klik Start Export om de diavoorstelling op te slaan.

Ga naar de omvormer functie om het formaat van de diavoorstelling te wijzigen in een formaat dat geschikt is voor Facebook. Voeg de diavoorstelling toe aan het programma en klik vervolgens op de Formaat icoon om de lijst met formaten te zien. Selecteer Facebook en selecteer de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste kijkervaring.

Klik Alles omzetten om te beginnen met het converteren van het formaat van de diavoorstelling. Wacht enkele ogenblikken tot het proces is voltooid. De diavoorstelling wordt vervolgens automatisch op uw apparaat opgeslagen, klaar om op uw Facebook-account te worden geplaatst. U kunt deze software ook gebruiken om: video’s maken voor Facebook.

Nadat u een diavoorstelling voor Facebook hebt gemaakt door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u deze op uw sociale media-account plaatsen. En om dat te doen, moet u deze eenvoudige gids volgen.

Ga naar de Facebook-pagina in uw webbrowser en log in op uw account. Selecteer Profiel in de navigatiebalk, die zich bovenaan het scherm bevindt.

Dan klikken Foto’s in het navigatiemenu aan de linkerkant van uw scherm. Klik op de Upload video knop in de rechterbovenhoek. Klik Blader en de diavoorstelling die u op uw account plaatst.

Vul daarna het formulier voor het uploaden van bestanden in, waar u de titel en de beschrijving kunt schrijven van de diavoorstelling die u plaatst. Klik Info opslaan onderaan het formulier om de diavoorstelling te uploaden. Gedaan!

Is de functie voor diavoorstellingen nog steeds beschikbaar op Facebook?

Helaas is de functie voor diavoorstellingen op Facebook niet meer beschikbaar in de nieuwste versie. Je kan nog steeds diavoorstellingen maken gebruik Video Converter Ultimate gebruiken.

Wat zijn het minimum en het maximum aantal afbeeldingen dat u kunt uploaden voor de diavoorstelling via Facebook?

Het minimum aantal afbeeldingen dat u kunt gebruiken is drie en het maximum is tien per diavoorstelling.

Wat is de maximale duur van een diavoorstelling die u met Facebook maakt?

De maximale duur van de diavoorstelling die je op Facebook hebt gemaakt, is 50 seconden.

En dat is de juiste manier om maak een slideshow op Facebook. Het is gewoon makkelijk, toch? Hoewel het resultaat van de diavoorstelling eenvoudig is, is het nog steeds goed voor een snelle en eenvoudige post op sociale media. Maar als u wilt dat uw diavoorstelling adembenemend is, overweeg dan om te gebruiken Video Converter Ultimate. Dit fantastische programma heeft betere functies, meer sjablonen, filters, effecten, betere videokwaliteit en stelt je in staat om gemakkelijk langere diavoorstellingen te maken. Je zult nooit fout gaan met dit offline programma. Test het nu!

Meer lezen

iPhoto-diavoorstelling: beste gids voor het maken van diavoorstellingen op Mac

Dit bericht bevat details over het gebruik van iPhoto voor het maken van diavoorstellingen. Alle benodigde stappen en informatie over het maken van diavoorstellingen op uw Mac zijn inbegrepen.

Prachtige diavoorstellingen maken met Adobe After Effects

Maak vakkundig diavoorstellingen in After Effects door dit bericht te lezen. Ik verzeker u dat u na het lezen in staat zult zijn om zonder enige moeite diavoorstellingen te maken.

Volledige zelfstudie over het maken van een diavoorstelling op TikTok

Leer met behulp van dit artikel hoe je een diavoorstelling maakt op TikTok. Dit zal je helpen een expert te worden in het maken van een prachtige diavoorstelling voor TikTok.

Gids voor het maken van schitterende diavoorstellingen in Final Cut Pro

Leer snel hoe u een spectaculaire diavoorstelling maakt in Final Cut Pro door dit bericht te lezen. Dit bericht is de moeite waard om je tijd te besteden aan het lezen over Final Cut Pro.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: diashow maken facebook

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 90 Een diavoorstelling maken met Facebook [Beste beknopte handleiding]. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *