Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 90 E-mail inplannen op iPhone in de Mail-app doe je zo

[Top] 90 E-mail inplannen op iPhone in de Mail-app doe je zo

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 90 E-mail inplannen op iPhone in de Mail-app doe je zo dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Outlook (web) mailberichten op een later tijdstip verzenden
Outlook (web) mailberichten op een later tijdstip verzenden

E-mail inplannen op iPhone in Apple’s Mail-app

Kom je ’s avonds laat nog met een goed voorstel om met je collega’s te delen, maar wil je ze niet zo laat nog iets sturen? Of heb je nieuws dat je pas vanaf een bepaald tijdstip wil delen met anderen? Dan kan het van pas komen om een e-mail in te plannen. Een e-mail inplannen op de iPhone kan sinds iOS 16, iPadOS 16 en macOS Ventura. We leggen je uit hoe het werkt.

Dit moet je weten over e-mails inplannen

Voordat we beginnen delen we graag een handige tip omtrent het inplannen van mailberichten. Het is namelijk vereist dat jouw toestel online is op het moment dat de e-mail is ingepland. Dat komt omdat een bericht tot het verzendmoment bewaard blijft op je toestel en niet op een server. Ben je bijvoorbeeld van plan om een vliegreis te maken waar je geen internet hebt, houd hier dan rekening mee.

Je hebt verschillende mogelijkheden als het op een tijdstip aankomt. De Mail-app stelt twee latere tijdstippen voor, maar je kunt ook zelf een dag en tijdstip kiezen. Er zit geen limiet aan hoe ver van tevoren je mag inplannen. Het mag dus ook over een jaar. Handig: je kunt ook een tijdzone aangeven waarin je e-mails wil plannen. Dat komt van pas als jij of je contactpersoon in een andere tijdszone zitten en je wil op ‘normale’ tijden blijven praten.

iPhone en iPad: e-mail inplannen in de Mail-app

Dan nu de uitleg. We beginnen met de iPhone en iPad. Het is belangrijk dat je iOS 16 of iPadOS 16 hebt geïnstalleerd. Volg dan deze stappen:

  1. Open de Mail-app en schrijf een e-mail zoals je dat altijd doet. Vul ook de geadresseerde(n) in.
  2. Druk niet op de blauwe verzendknop. In plaats daarvan houd je deze even ingedrukt tot je het menu ziet verschijnen.
  3. Selecteer een voorgesteld moment of kies er zelf een.
  4. Kies je zelf een moment, dan kun je ook een andere tijdszone kiezen. Tik eerst op de tijd om deze optie te zien.

Eenmaal ingepland kun je het bericht terugvinden onder de nieuwe Stuur later-postbus. Je kunt de e-mail openen en het verzendmoment wijzigen of annuleren. Een ingeplande e-mail aanpassen gaat helaas niet. Als je dat wil doen, moet je eerst het inplannen annuleren. Het bericht wordt dan een concept, waarna je het kunt aanpassen en opnieuw kunt inplannen.

E-mail inplannen op de Mac

Ook op de Mac kun je een e-mail inplannen. Hiervoor heb je macOS Ventura nodig. Zo werkt het:

  1. Open de Mail-app en schrijf een e-mail zoals je dat altijd doet. Vul ook de geadresseerde(n) in.
  2. Linksboven vind je de verzendknop, maar klik hier niet op. Klik in plaats daarvan op het kleine pijltje rechts van de verzendknop.
  3. Selecteer een voorgesteld moment of kies er zelf een.
  4. Kies je zelf een moment, dan kun je ook een andere tijdszone kiezen.

Ook voor de Mac geldt dat je na het inplannen nog je e-mail kunt bekijken. Om hem aan te passen, dien je het inplannen eerst te annuleren. Daarna kun je vanuit je concepten je bericht bewerken.

Meer over iOS 16
iOS 16 is de grote update voor de iPhone in 2022. Wil je weten of jouw iPhone geschikt is voor iOS 16, dan vind je in ons artikel het antwoord. Lees ook onze overzichten met de beste iOS 16 functies én de beste iOS 16 details en ontdekkingen. De officiële releasedatum van iOS 16 was 12 september 2022. Lees ook onze review van iOS 16 met ervaringen en check hoe je iOS 16 kunt installeren. De meest recente stabiele iOS-versie is iOS 16.3.1.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Artikelcorrectie, spelfout of -aanvulling doorgeven?>

iOS 16

iOS 16 is de grote update voor de iPhone in 2022. Er zitten heel wat nieuwe iOS 16 functies in deze update, waardoor voor iedereen wel iets leuks bij zit. Check snel of jouw iPhone voor iOS 16 geschikt is, zodat je weet of je kunt updaten. De officiële release van iOS 16 is 12 september, tegelijk met watchOS 9 en tvOS 16. Lees ook onze review van iOS 16 en voor vragen op al je antwoorden check je onze iOS 16 FAQ.

iOS 16

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: outlook uitgesteld verzenden

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 90 E-mail inplannen op iPhone in de Mail-app doe je zo. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *