Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 89 Account toevoegen aan uw Gmail

[Top] 89 Account toevoegen aan uw Gmail

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 89 Account toevoegen aan uw Gmail dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Email handtekening maken en toevoegen aan Gmail
Email handtekening maken en toevoegen aan Gmail

Soms kan het gemakkelijk zijn om het emailverkeer via Gmail te laten lopen. Gmail heeft de functionaliteit om een bestaand emailaccount toe te voegen aan uw account binnen Gmail. Hoe u dit doet leggen we u uit in deze handleiding.

Ga om te beginnen naar https://gmail.com/ en log hier in met een bestaand Google account.

Stap 1

Zodra u bent ingelogd gaat u naar het gereedschaps icoontje rechts bovenaan op de pagina, klik hierop en selecteer “Instellingen”. Er klapt zich in dit geval een menu / dropdown uit welke eruit ziet als in het plaatje hieronder.

Stap 2

U komt nu op een nieuwe pagina terecht, selecteer boven in het menu “Accounts”. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om een eigen e-mail account toe te voegen. Hier klikt u op : Een e-mailaccount toevoegen.

Stap 3

Er opent nu een nieuw venster, in dit venster geeft u uw e-mailadres op.

Daarna krijgt u de mogelijkheid om de e-mailgegevens in te geven. Let op dat u dit zorgvuldig doet, anders zal de e-mail niet goed opgehaald kunnen worden. Hieronder een opsomming van hetgeen u moet invoeren:

  1. Gebruikersnaam mag u uw eigen gemaakte emailadres invoeren
  2. Wachtwoord voert u het wachtwoord in behorende bij het emailadres.
  3. Bij POP-server voert u in: mail.zxcs.nl
  4. Bij de poort, kiest u de poort : 995
  5. Een kopie van opgehaalde berichten achterlaten is optioneel. Indien u dit wilt, vinkt u dit aan. Aangezien gmail ze ook bewaard adviseren wij dit uit te laten staan.
  6. Altijd een beveiligde SSL verbinding gebruiken moet aan, zodat uw e-mail verkeer volledig geëncrypt is en niet te onderscheppen valt.
  7. Binnenkomende berichten labelen is optioneel. Stel u wilt dat ze automatisch in een map komen of een bepaald label krijgen, dan kunt u dat aanvinken. Anders mag deze uit blijven staan.
  8. Binnenkomende berichten archiveren is ook een keuze en optioneel. Indien aan, slaan ze uw inbox over en komen ze gelijk in een archief waardoor u ze niet ziet, tenzij u er naar zoekt.

Stap 4

Eenmaal alles nagelopen en ingevoerd, klikt u op de knop: “Account toevoegen”.

Let op! Gmail werkt met een POP3 verbinding. Als u wilt dat de e-mail ook bij ons op de mailserver blijft staan, dient u een kopie op de server achter te laten.

Stap 5

U krijgt nu de melding te zien dat het toevoegen geslaagd is. Krijgt u een andere melding te zien dan zijn mogelijk de ingevoerde gegevens onjuist of de betreffende domeinnaam nog niet zo lang geleden gekoppeld aan uw webhosting pakket. Wanneer u ook emails wil versturen via Gmail volgt u de volgende stappen.

Stap 6

Voer uw naam in waarmee de e-mails verstuurt dienen te worden en klikt op “Volgende stap”.

Stap 7

Geef bij “SMTP-server” de gegevens in zoals weergegeven staan in de afbeelding hieronder. Selecteer poort 465 en geef weer de inloggegevens van uw e-mail account in. Daarnaast selecteert u “Beveiligde verbinding via SSL”.

U krijgt nu een scherm te zien waar u een controlegetal dient over te nemen vanuit uw e-mailaccount, typ het over en klik op controleren om het toevoegen van uw e-mailaccount te doen slagen.

Hierna bent u klaar en heeft u uw e-mail account toegevoegd aan Gmail.

Hulp nodig?

Mocht het instellen van een emailaccount niet lukken, dan staat onze helpdesk voor u klaar. U kunt ons bereiken via onze contactpagina. We helpen u graag!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/gmail-adres-toevoegen-h9dfqfw1

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 89 Account toevoegen aan uw Gmail. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *