Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 86 Cloud opslag, de veiligste manier van opslaan

[Top] 86 Cloud opslag, de veiligste manier van opslaan

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 86 Cloud opslag, de veiligste manier van opslaan dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

1000 GB Gratis Cloud opslag (Actie is beëindigd)
1000 GB Gratis Cloud opslag (Actie is beëindigd)

Wat is de Beste cloudopslag? In dit artikel zullen we het hebben over cloud backup services in het algemeen. We zullen uitleggen wat het is, waarom je het moet gebruiken en welke aanbieders als beste clouddienst naar voren zijn gekomen. Het doel van het artikel is het verlenen van informatie over de cloud om meer duidelijk te geven.

BIJGEWERKT: 12 maart 2023

Wat zijn cloud backup services?

Een cloud backup service slaat je gegevens op in een gegeven dat de “cloud” wordt genoemd. Hoe het werkt is dat een bedrijf een server beheerd waarop de bestanden worden geplaatst. Het is een soort hardware dat wordt uitgeleend aan mensen voor een kleine monetaire bijdrage. Je kan het vergelijken met een fysieke opslag plaats waar je je spullen op kunt bergen.

Hoe kan ik gebruik maken van deze cloud backup services?

We kennen ze allemaal wel. Cloudopslag aanbieders zoals Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive. Dit zijn een van de meest gebruikte en een van de beste cloudopslag services omdat ze gebruikers vriendelijk zijn en daarnaast ook erg goedkoop. Ze bieden veel gratis cloud opslag ruimte aan voordat er betaald moet worden. Dit is voor veel mensen de voornaamste reden voor het kiezen van deze aanbieders. Maar ook doordat heel veel andere mensen er gebruik van maken geeft het vertrouwen over de kwaliteit en veiligheid.

Om gebruik te maken van de beste cloudopslag services moet je vaak eerst een account aanmaken. Dit kan gratis en is super makkelijk om te doen. Je kunt de services vinden op internet, maar je kunt ook gewoon de app downloaden in de App Store of de Google Play Store. Het kost je hoog uit een paar minuten om je aan te melden, waarna je meteen aan de slag kunt gaan.

Waar moet ik rekening mee houden bij het kiezen van de beste clouddienst?

Ten eerste is het verstandig om wat onderzoek te doen naar de betrouwbaarheid van de aanbieder. Dit kan je doen door het lezen van reviews. Ga er nooit zomaar vanuit dat een aanbieder te vertrouwen is. Het kost je misschien een paar minuten meer om wat onderzoek te doen naar de kwaliteit van de service en het kan je een hoop gedoe schelen.

Er zijn een aantal populaire cloud opslag aanbieders die bij de meeste mensen wel bekend zijn. Dan kan je denken aan iCloud, Google Drive, Microsoft OneDrive, Mega en Dropbox. Als je geen zin hebt om uit te zoeken welke de beste cloudopslag aanbieder is voor jou dan raden wij je aan om een van deze 5 te kiezen. Vaak bieden deze ook een bepaald aantal gratis Gigabytes aan.

Wat is het gevaar van het niet gebruiken van een van de beste cloud services?

Normaal gesproken sla je bestanden op, op je computer. Het gevaarlijke hiervan is dat als je die computer kapot gaat of kwijt raakt je al je bestanden kwijt bent. Als je al je bestanden opslaat in een cloud backup service, dan zijn al je bestanden opgeslagen ook al is je computer kapot. Ook zorg je er hierbij voor dat de bestanden op een veilige plek opgeslagen staan.

Het is misschien niet iets waar je dagelijks bij stil staat maar het niet gebruiken een cloud service kan je bestanden kwetsbaar maken. Niemand wilt dat zijn privé bestanden op straat komen te staan en dat iedereen zo maar alles kan zien. Het maakt niet uit wat voor informatie het is, je wilt het gewoon voor jezelf houden. Het goede van deze cloud opslag services is dat ze geen toegang hebben tot jouw wachtwoord en “encryption key”.

De beste cloudopslag aanbieders

Na het intensief testen van de services hebben we vele uitkomsten gekregen uit het onderzoek. Na het nauwkeurig analyseren en vergelijken van de data van deze verschillende bedrijven hebben we een mooi overzichtje bemachtigd. Aangezien als je op het internet gaat zoeken naar de beste cloud backup services je op iedere site een andere beste service aanbieder vindt hebben wij er voor gekozen om onze lijst in onwillekeurige volgorde te zetten, omdat alle onderstaande services goed en betrouwbaar zijn. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de dit de meest gebruikte en betrouwbare aanbieders zijn:

Beste cloudopslag, gratis!

Voor gratis opslag ruimte kan je het best terecht bij Mega. Deze bieden 50GB gratis aan. Hierna volgt Google Drive, zij bieden 15GB gratis aan om bestanden op te slaan. De twee die het laagste aantal gratis opslagruimte Aanbieden zijn iCloud en Microsoft OneDrive met 5GB. Hierna volgen er betaalde opties die we later in het artikel nog zullen uitlichten.

Wat maakt een cloud backup service een van de beste cloud services die er aanwezig zijn?

Een goede clouddienst aanbieder biedt de klant aan om erg flexibel te zijn met de opslag ruimte. Het moet dus niet zo zijn dat als je aan het begin een pakket kiest van 250GB dat je na een tijdje niet makkelijk meer opslag aan kan vragen. Het zou zo moeten zijn dat als je de behoefte hebt om meer opslag ruimte te hebben, dat je dat met het sturen van een email of het geven van een belletje het zo geregeld hebt. Ook de aanwezigheid van extra functies zijn erg aantrekkelijk. Je moet de afweging maken over de prijs en extra functies die voor jou noodzakelijk zijn.

Wat kost z’on cloud opslag service mij nou eigenlijk?

Kijkend naar de prijzen van deze service zal je gauw merken dat deze erg uiteen kunnen lopen. Dit komt mede door de mogelijkheden in opslag ruimte, veiligheid, kwaliteit, etc. Bij de meeste aanbieders ligt de gemiddelde prijs zo rond de 2 tot 5 euro per 100GB. Ook zijn er aanbieders die geen geld vragen voor de service die zij leveren.

Zij kunnen het gratis aanbieden doordat zij advertenties hebben lopen op hun platform. Ook kan het zo zijn dat ze bepaalde limieten hebben gezet op de functies die je kan gebruiken. Door up te graden naar een betaalde versie komen de vergrendelde functies nu wel tevoorschijn.

Voordelen van het gebruiken van cloud services?

Om een goed overzicht te geven van de beste clouddiensten, zetten we hier nog even alle voordelen op een rijtje:

  • De data centers nemen meerdere beveiligingsmaatregelen die voorkomen dat de servers uitvallen of vernietigd worden.
  • De beste cloudopslag diensten zorgen ervoor dat je bestanden versleuteld worden terwijl ze worden verplaatst en wanneer ze aankomen in de server zelf.
  • De beste clouddiensten kunnen meerdere compliances en certificaten tegelijk verkrijgen.
  • Zelfs de beste cloudopslag aanbieders zijn verkrijgbaar voor een goedkope prijs per maand.
  • Met de beste clouddiensten kan je instellen dat er automatisch een back–up wordt gemaakt van je bestanden.
  • Bij de beste clouddiensten heb je altijd en overal de toegang tot je bestanden. Ook op meerdere toestellen tegelijkertijd.

Reviews over de cloud services van andere gebruikers

Jason

  • Zelf maak ik gebruik van Google drive en Dropbox. Ik vindt deze de beste cloudopslag aanbieders, omdat dit voor mij de ideale platformen die ik kan gebruiken voor privé gebruik en voor mijn werk. Met Dropbox krijg je eerst al wat opslag ruimte om al je foto’s en videos op te slaan. Als je dan nog meer nodig hebt kan je voor een hele goede prijs meer opslag ruimte aanschaffen. Ik heb een keer gehad dat mijn telefoon kapot was gegaan terwijl ik geen back up had gedaan en toen was ik alles kwijt. Dat was het een vreselijk gevoel en dat wil ik nooit meer mee maken. Ook Google Drive is perfect om mijn werk gerelateerde bestanden in op te slaan. Het is super makkelijk te gebruiken en ik kan gewoon inloggen met mijn google account.

Jeroen

  • Om heel eerlijk te zijn gebruik ik zelf het liefste Google Drive. Dit is voor mij de beste cloud service, omdat ik ervaar dat je zeer gemakkelijk alles kan opslaan en er zo veel gelinkte services zijn waar je gebruik van kan maken. Zoals Google Sheets, Google Docs, Google Calendar, Google Photos en vele anderen. Ook bieden ze een zeer goedkoop tarief aan. En niet te vergeten, de eerste 15GB is gratis.

Paul

  • Ik was nooit zo van het uit handen geven van mijn bestanden in de cloud, totdat mijn computer kapot ging en ik letterlijk alles kwijt was. Al mijn foto’s, video’s en bestanden die werk gerelateerd waren was ik verloren. Hierna ben ik meteen aan de slag gegaan met het uitzoeken van mijn mogelijkheden en natuurlijk naar de veiligheid van mijn bestanden. Ik kwam al gauw uit bij Google drive, mede doordat voor mij een combinatie van werk en privé gescheiden moet kunnen blijven, maar ik het liefste wel alles in het zelfde systeem heb staan aangezien dit makkelijker is voor mijzelf. Ik kan met 2 verschillende accounts inloggen om privé en werk gescheiden te houden. Ook is het gewoon super gemakkelijk om gebruik te maken van de service en alles spreekt voor zich. Dus als ik een aanbeveling mag doen dan zou ik, als je dat nog niet doet, onderzoek doen naar de beste cloud service voor jou en meteen alles opslaan in de cloud. Geloof mij, wacht niet totdat het te laat is. Die paar euro per maand zijn het 100% waard!

FAQ

Waarom zou ik gebruik maken van Cloud backup services als ik ook gewoon alles op mijn PC kan opslaan?

Daar is een simpel antwoord voor. Als je al jouw bestanden op je computer opslaat en je computer gaat kapot of wordt gestolen dan ben je dus alles kwijt. Wanneer je bestanden opslaat in de “cloud” heb je altijd de zekerheid dat je het terug kan vinden wat er ook gebeurd met je computer. Ook kan je instellen dat er automatisch een backup wordt gemaakt. Er is altijd wel een cloud backup service die bij jou past dus kies voor de beste clouddienst waarbij jij je goed voelt.

Hoe kan ik gebruik maken van de beste cloud service?

Dit kan erg gemakkelijk door naar de site te gaan van de aanbieder. Hier kan je dan een account aanmaken waarna je een pakket kan kiezen. Er zijn aanbieders die je gratis opslag geven om het uit te proberen waarna je kan upgraden voor een zeer betaalbare prijs.

Hoe werkt het maken van een back up online?

Het is eigenlijk vrij simpel. Bij de beste cloud service aanbieders worden de foto’s en videos gekopieerd en opgeslagen op een andere locatie. Het is letterlijk een kopie van de bestanden die op jouw computer of telefoon staan. Je kan er voor kiezen om zelf een back up te maken van de bestanden of het automatisch te laten doen door het systeem. Je hoeft niet bang te zijn over de veiligheid van je bestanden als je een van de beste cloudopslag diensten kiest aangezien deze heel erg goed beveiligd zijn en alleen beschikbaar voor jou.

Conclusie

Allereerst willen we het nog een keer duidelijk maken dat het gebruiken van een cloud backup service erg belangrijk is zodat je nooit meer bestanden kwijt zult raken. Hiernaast is het aan te raden om goed uit te zoeken welke de beste cloud service is voor jou. Vooral met betrekking to opslag mogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid, etc. Dit zijn zeer belangrijke aspecten die voor de meeste mensen belangrijk zijn bij het kiezen van hun beste clouddienst.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: cloud opslag nederland

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 86 Cloud opslag, de veiligste manier van opslaan. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *