Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 84 Woorden tellen in Microsoft Word

[Top] 84 Woorden tellen in Microsoft Word

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 84 Woorden tellen in Microsoft Word dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Microsoft WORD: Woorden tellen
Microsoft WORD: Woorden tellen

Soms is het handig als je weet hoeveel woorden je eigen (al) hebt toevertrouwd aan Microsoft Word. Met Word kan je best eenvoudig het aantal woorden, tekens, alinea’s of regels tellen.

Voer je een opdracht uit met een maximum aantal tekens of een maximum of minimum aantal woorden, dan kun je de aantallen in Word 2007 – 2010 gemakkelijk achterhalen door in de statusbalk (helemaal onderaan, de grijze balk waar je ook de weergave kunt wijzigen en waar je in- en uit kunt zoomen) de volgende stappen te ondernemen:

Stap 1: Rechtermuisklik. Het Statusbalk menu verschijnt met alle opties.

Stap2: Vink de optie “Woorden tellen” aan. Links onderaan in de statusbalk verschijnt het aantal woorden.

Standaard geeft het getal bij “Woorden” in de statusbalk linksonder het aantal woorden in het volledige document weer. Maak je een selectie, dan geeft dit menu het aantal woorden dat zich in de selectie bevindt weer.

© PXimport

Het menu “woorden” in de statusbalk is klikbaar, zodat je ook kunt bekijken hoeveel tekens, regels en alinea’s je document bevat. Ook bestaat hier de mogelijkheid om tekstvakken, voet- en eindnoten al dan niet mee te tellen.

© PXimport

Een andere mogelijkheid die er is voor het tellen van het aantal woorden en tekens in Microsoft Word is via het topmenu: via “Controleren”. Als je op het vakje “Woorden tellen” klikt, zie je op je Word werkblad hetzelfde menu verschijnen dat ook vanuit de statusbalk onderaan is op te roepen.

© PXimport

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/woorden-tellen-word-ikk7dbon

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 84 Woorden tellen in Microsoft Word. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *