Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 84 Gmail: veilige zakelijke e-mail voor bedrijven

[Top] 84 Gmail: veilige zakelijke e-mail voor bedrijven

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 84 Gmail: veilige zakelijke e-mail voor bedrijven dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Je zakelijke e-mailadres instellen in Gmail
Je zakelijke e-mailadres instellen in Gmail

In het verleden zag een gratis Gmail account er onprofessioneel uit om te gebruiken als bedrijf, maar tegenwoordig kan Gmail goed gebruikt worden als professionele e-mailprovider.

Wanneer je Gmail zakelijk gebruikt, zit je natuurlijk niet te wachten op advertenties die afleiden van het werk. De zakelijke Gmail omgeving bevat daarom geen advertenties. Daarnaast maak je met een zakelijke Gmail licentie een betrouwbare indruk op klanten door iedereen binnen uw bedrijf een zakelijk e-mailadres te geven met uw eigen bedrijfsdomein, zoals voornaam.achternaam@uwbedrijf. Je kunt een onbeperkt aantal adressen toevoegen aan mailinglijsten voor groepen, zoals receptie@uwbedrijf.

Gmail werkt uitstekend met desktopclients zoals Microsoft Outlook, Apple Mail en Mozilla Thunderbird. Outlook-gebruikers kunnen e-mails, afspraken en contacten synchroniseren met Google Workspace en vice versa. E-mail in Outlook, Exchange of Lotus is eenvoudig te migreren met aangepaste tools waarmee je belangrijke berichten kunt bewaren. Als je meer wilt weten over migreren naar Google Workspace, bekijk De gegevens van uw organisatie migreren naar Google Workspace. G-workplace heeft veel ervaring met (complexe) migraties.

Google Workspace biedt diverse mogelijkheden die bijdragen aan een efficiënte samenwerking met collega’s. Houd contact met collega’s via Google Meet of Google Chat, stuur een uitnodiging in Agenda, voeg een actie aan uw takenlijst toe of werk aan projecten met gedeelde bestanden. Dit is allemaal mogelijk zonder Gmail te verlaten. Bovendien kun je handige apps van derden koppelen in het zijvenster met add-ons voor Google Workspace.

Gmail-functies omvatten:

Google staat voor 99,9% beschikbaarheidsgarantie en 0% uitval door gepland onderhoud. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar rekenen op de beveiligde en robuuste internationale infrastructuur van Google. Bedrijfsgegevens worden beschermd met automatische back-ups, spambescherming en toonaangevende beveiligingsmaatregelen.

Google geeft aan dat zij elke dag voorkomen dat meer dan 100 miljoen schadelijke e-mails Gmail-gebruikers bereiken. Gmail is ontworpen om beveiligd te zijn. Het machinelearning-model blokkeert meer dan 99,9% van de spam, phishing en malware voordat die gebruikers bereikt. Zo voorkomt Google dat een medewerker in een onbewaakt ogenblik een verkeerde bijlage opent of een link aanklikt, waarmee een virus wordt geladen op de computer van de medewerker, met als gevolg dat gegevens worden gegijzeld.

Kijk eens naar de geavanceerde bescherming tegen phishing en malware. Deze zijn standaard ingeschakeld voor alle Google Workspace-licenties, en je kunt ze verder aanpassen aan de unieke behoeften van jouw organisatie.

Wij vinden het belangrijk dat (toekomstige) gebruikers van Google Workspace makkelijk kunnen samenwerken. Dus wil je aan de slag met Google Workspace? Ons adoptieprogramma is daarom een belangrijk onderdeel van onze implementatie service. Aan gebruikers op elk niveau (van beginners tot experts), geven wij trainingen voor, tijdens en nadat Google Workspace in gebruik is genomen. Als Google Cloud Partner zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers Google Workspace optimaal en veilig inzetten.

G-workplace ontwikkelt applicaties om nog efficiënter te werken met Google Workspace. Wil je weten of jouw medewerkers al optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die Google Workspace en Gmail bieden? Benieuwd hoeveel spam wordt tegengehouden binnen jouw organisatie en hoeveel er daadwerkelijk in de inbox wordt afgeleverd? Wij brengen dit in beeld met Google Workspace Domain Insights. Onze applicatie biedt inzicht in het gebruik van alle Google applicaties, zodat je kunt besluiten om extra ondersteuning te bieden op bepaald gebied voor een betere adoptie.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: gmail adres toevoegen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 84 Gmail: veilige zakelijke e-mail voor bedrijven. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *