Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 80 Verzoek bijzonder uitstel van betaling belasting door VRB Adviesgroep

[Top] 80 Verzoek bijzonder uitstel van betaling belasting door VRB Adviesgroep

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 80 Verzoek bijzonder uitstel van betaling belasting door VRB Adviesgroep dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

KVK voor webshops dit moet je weten (Kamer van Koophandel TIPS)
KVK voor webshops dit moet je weten (Kamer van Koophandel TIPS)

Zou u als ondernemer ook graag uitstel willen hebben voor het te betalen bedrag aan belasting?

In verband met het Coronavirus heeft de overheid bekend gemaakt dat u als ondernemer een verzoek tot ‘Bijzonder uitstel van betaling belasting’ kunt aanvragen. Dit geldt voor de volgende belastingsoorten:
– Inkomstenbelasting (IB)
– Vennootschapsbelasting (VpB)
– Omzetbelasting (OB)
– Loonheffingen (LH)

VRB kan dit voor u aanvragen en verzorgen. Wij kunnen voor u voor de IB en VpB uitstel van betaling aanvragen binnen twee weken nadat u uw belastingaanslag heeft ontvangen. Voor de OB en LH kunnen wij binnen twee weken nadat u de naheffingsaanslag heeft ontvangen uitstel van betaling aanvragen.

Melding betalingsonmacht voor BV’s
Voor bestuurders van een BV geldt tevens een aanvullende eis dat – indien uw BV de verschuldigde belasting niet kan afdragen – er een melding betalingsonmacht ingediend moet worden bij de belastingdienst. Dit dient u te verzorgen binnen 14 dagen nadat de betreffende belasting is verschuldigd. Indien geen melding betalingsonmacht is gedaan geldt in beginsel dat de bestuurder hoofdelijk aansprakelijk is voor de niet betaalde belastingen.

Deze melding betalingsonmacht dient u als bestuurder zelf in te dienen via een formulier dat u kunt downloaden op de website van de belastingdienst.

excl. BTW

Verzoek bijzonder uitstel van betaling belasting:

Eventuele vragen over het ‘Verzoek bijzonder uitstel van betaling belasting’ kunt u stellen via: info@vrbadvies.nl

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/webshop-belasting-betalen-19ea3zu0

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 80 Verzoek bijzonder uitstel van betaling belasting door VRB Adviesgroep. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *