Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 77 Hoe het probleem met het niet laden of openen van Microsoft Teams op te lossen

[Top] 77 Hoe het probleem met het niet laden of openen van Microsoft Teams op te lossen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 77 Hoe het probleem met het niet laden of openen van Microsoft Teams op te lossen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Khắc phục sự cố đăng nhập trên Microsoft Teams
Khắc phục sự cố đăng nhập trên Microsoft Teams

compleet Microsoft Teams De hele cirkel voor degenen die zwaar hebben geïnvesteerd in het ecosysteem van Microsoft-softwareservices. Tel daarbij op dat Microsoft heeft besloten te stoppen met Skype voor Bedrijven, en je moet zeker op zoek naar een waardevol alternatief. Dit is niet het enige probleem. Andere gebruikers hebben geklaagd dat Teams helemaal niet voor hen laadt of opent.

Hoewel u niets kunt doen aan het eerste probleem, zijn er stappen die u kunt nemen om het laadprobleem op te lossen. De oplossingen zijn eenvoudig genoeg om te volgen.

laten we beginnen.

1. Runtime

Zoals besproken in de eerste paragraaf, kunnen servers down zijn met meerdere mensen over de hele wereld, waarbij ze vertrouwen op Teams om te communiceren en samen te werken aan taken. Maar hoe weet je dat?

In plaats van het naar Twitter te brengen, kunt u Downdetector bezoeken om de werkstatus van het programma te controleren. Het is een geweldige website die populaire apps en services bijhoudt. Er is een live storingskaart met details van de meest voorkomende storingen. U kunt ook eerdere evenementen bekijken.

2. Bekende foutcodes

Hier zijn enkele veelvoorkomende foutcodes die u zullen helpen het probleem in meer detail te begrijpen. Heb je een van deze foutcodes op je scherm gezien?

  • 0xCAA20003 – Verificatieprobleem
  • 0xCAA82EE2 – Verzoek time-out
  • 0xCAA82EE7 – De genoemde server is niet opgelost
  • 0xCAA20004 – Verzoek niet goedgekeurd
  • 0xCAA90018 – Verkeerde inloggegevens
  • Geen – Voer de pincode opnieuw in met de smartcard

Deze fouten zijn eenvoudig op te lossen en je hebt mijn hulp hier niet nodig.

3. Probeer andere communicatieplatforms

Het oplossen van problemen kan even duren en er is werk aan de winkel. Hier is een snelle oplossing. De Microsoft Teams-app is beschikbaar op internet, desktop en mobiel. Heb je een ander platform zoals Windows of Android of een andere browser zoals Firefox geprobeerd?

U moet proberen u aan te melden bij Teams met een andere internetverbinding. Als het werkt, moet u uw antivirus- en firewallinstellingen controleren. Microsoft heeft een handige directory met URL’s en IP-adresbereiken gemaakt voor Microsoft Teams en zijn andere toepassingen. Bekijk ze eens.

4. Start opnieuw op en probeer het opnieuw

Sluit de applicatie en start uw computer eenmaal opnieuw op. Bewaar alles zodat u geen belangrijke gegevens kwijtraakt. Het zou niet meer dan een paar ogenblikken moeten duren, maar het is bekend dat het helpt bij veel voorkomende softwaregerelateerde fouten. Voer de app opnieuw uit en controleer of Teams nog steeds niet laadt of opent zoals zou moeten.

5. Uitloggen

Heel wat gebruikers hebben dit gemarkeerd om in één Microsoft-thread te werken. Het proberen waard. Als Teams crasht voordat je iets kunt doen op Windows 10, zoek dan naar het Teams-pictogram in het systeemvak. Verschijnt en verdwijnt het binnen een seconde?

Dit zal enige tijd en oefening vergen, maar wat u moet doen, is met de rechtermuisknop op dit pictogram klikken en op Afmelden klikken. Dit geldt voor desktopgebruikers. Als je snel genoeg bent, moet je uitloggen/stoppen, en Teams zal de volgende keer dat je opstart correct worden geladen.

Voor degenen die op zoek zijn naar details, moet de fout gerelateerd zijn aan het invoeren van de DCOM-gebeurtenistoestemming (10016).

6. Problemen oplossen voor teams

Druk op de Windows-toets + I-snelkoppeling om Instellingen te openen. Vind Problemen met Windows Store-apps zoeken en oplossen in het zoekvak.

Klik in het pop-upvenster op het vakje vóór de optie “Reparaties automatisch toepassen” en selecteer Volgende.

Volg de instructies op het scherm om het probleem met Microsoft Teams op te lossen dat niet werkt.

7. Verwijder en verwijder cache en andere bestanden

De stappen zijn afhankelijk van het platform waarop u problemen ondervindt met het niet laden van Teams. We willen de cache en andere tijdelijke bestanden wissen. Laten we beginnen met Windows 10. Sluit Teams volledig af, zodat het niet op de achtergrond of zelfs in het systeemvak wordt uitgevoerd. U kunt met de rechtermuisknop klikken en vanaf daar afsluiten of op de sneltoets Ctrl + Shift + Esc drukken om Taakbeheer te openen en de Teams-taak vanaf daar te beëindigen.

Verwijder de app via het configuratiescherm of gebruik een app van derden. Druk op de Windows-toets + E-snelkoppeling om Verkenner te openen en omzeil vervolgens deze locatie in de adresbalk:

%appdata%\Microsoft\teams

In het venster dat verschijnt, vindt u dat u moet verwijderen voordat u Teams opnieuw kunt starten.

  • Verwijder alle bestanden in Application Cache > Cache
  • Verwijder alle bestanden in blob_storage, cache, databases, GPUCache, IndexedDB, lokale opslag en tmp-mappen.

Dit zijn de stappen voor Android-gebruikers. Open Instellingen en ga naar het Apps-menu of het gedeelte Apps beheren en zoek naar Teams.

Tik op de knop Gegevens wissen onder aan het scherm en selecteer beide opties een voor een.

Installeer Microsoft Teams opnieuw. We hebben dit gedaan zodat de oude gegevens en cache geen problemen zouden veroorzaken bij het uitvoeren van een schone herinstallatie.

Probeer uw browsercache te wissen als u dit probleem ondervindt in de Chrome-browser.

Als u Teams opnieuw installeert, blijft u op de hoogte van de nieuwste versie, die enkele belangrijke prestatieverbeteringen en fixes kan bevatten.

8. Installeer opnieuw op de standaardlocatie

U kunt deze oplossing overslaan als Teams goed laadt totdat deze zich willekeurig begint te gedragen. Als je Teams voor de eerste keer hebt geïnstalleerd en er wordt geen wit scherm geopend of weergegeven, ga dan verder.

Microsoft zegt dat Teams op de standaardlocatie moet worden geïnstalleerd, namelijk:

C:\gebruikers\ \app data

De meeste gebruikers installeren Windows in station C, waar de map hierboven zou moeten staan. Je moet Teams opnieuw installeren op de juiste, standaardlocatie, als dat niet het geval is. Als u klaar bent, controleert u opnieuw of Microsoft Teams wordt geopend / geladen of niet.

Personeel

Microsoft Teams is een van de beste communicatie- en samenwerkings-apps die er zijn. Het is een verbetering ten opzichte van Skype voor Bedrijven en biedt veel functies, zelfs van Slack. Het is logisch als u de Office-suite al in een bepaalde hoedanigheid gebruikt. Ik hoop dat deze handleiding het probleem heeft kunnen oplossen dat Teams niet wordt geladen of geopend aan uw kant.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/teams-laadt-niet-k7fbna4u

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 77 Hoe het probleem met het niet laden of openen van Microsoft Teams op te lossen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *