Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 77 Anti-spam-apps voor Microsoft Outlook die uw bescherming verhogen

[Top] 77 Anti-spam-apps voor Microsoft Outlook die uw bescherming verhogen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 77 Anti-spam-apps voor Microsoft Outlook die uw bescherming verhogen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Access Spam Folder in Outlook | How to Locate Spam Folder in Outlook
How to Access Spam Folder in Outlook | How to Locate Spam Folder in Outlook

Als je veel vindt Spam in de inbox van Outlook Er is geen betere oplossing dan downloaden Een anti-spam voor Outlook. Welke app je ook kiest, alle apps Anti spam Dit zorgt voor de integriteit van elke nieuwe e-mail, en sorteert spamberichten automatisch, en leert van hoe het is gebeurd. Bekijk deze oplossingen Om ongewenste berichten te verwijderen voor verwerking: Postvak IN je bent binnen Outlook.

waar is Microsoft Outlook Een van de meest populaire e-mailclients ter wereld. Ondanks de populariteit, Spamfilter optie Geïntegreerd met Outlook heeft niet veel functies. Aangezien spammers steeds vaker nieuwe methoden gebruiken om de standaard anti-spam van Outlook te omzeilen, kan uw inbox worden aangevallen door allerlei soorten spam-e-mails.

Als uw Outlook-inbox wordt belegerd door spam, bekijk dan de beste anti-spamtools voor Outlook.

1. Spambully

duurt Spambully Prioriteit als best beoordeelde spamfilter voor Microsoft Outlook. Het is een uitstekende spam-eliminerende app, maar levert uitstekende resultaten direct uit de doos zoals het doet Inkomende e-mail filteren En houd het schoon.

SpamBully werkt met Outlook, Office 365, Office 2019, Office 2016 en oudere Office-versies.

SpamBully biedt een breed scala aan opties Spamfilter En blokkeer het in Outlook. Het leert hoe u uw e-mail gebruikt, zorgt ervoor dat alleen goede e-mail in uw inbox terechtkomt en verwijdert zelfs automatisch spam zonder uw blokkeerlijst voortdurend bij te werken.

Een van de beste eigenschappen van SpamBully is de optie om spammers te “straffen”. Je kunt spammail automatisch terugsturen naar de afzender zodat deze je inbox niet verstopt. Het rapporteert ook de afzender aan de server waarvan het bericht afkomstig is. Het idee is om de kosten van het verzenden van spam naar gebruikers te verhogen.

Een andere interessante functie is een e-mailwachtwoord voor onbekende afzenders. Als het adres verdacht of oplichterij lijkt, kunt u de afzender vragen om een wachtwoord in te voeren voordat de e-mail uw inbox binnenkomt. De spammer kan niet de tijd nemen om individuele wachtwoorden in te voeren voor elke spam-e-mail.

Als u niet zeker bent van de schadelijke e-mail, waarom probeert u dan niet de Google Phishing-e-mailtest? Het leert u hoe u phishing-e-mails en andere soorten kwaadaardige e-mails kunt herkennen en vermijden.

Downloaden: SpamBully voor OS Ramen (Gratis proefversie)

2. MailWasher Gratis en Pro

MailWasher Het is een Outlook-spamfilter dat uitstekende recensies heeft ontvangen. MailWasher is er in twee smaken: gratis en Pro. De gratis versie werkt met één e-mailaccount en u kunt inkomende e-mail niet blokkeren op basis van het land waaruit deze is verzonden.

Afgezien van deze beperkingen biedt MailWasher Free veel van dezelfde functies als de premium-versie.

MailWasher gebruikt een geautomatiseerd leersysteem om spam in uw inbox te detecteren en wat onaangeroerd moet blijven. Het heeft uitgebreide filteropties, die u samen met aanpasbare zwarte lijsten gebruikt. De interface van MailWasher is gebruiksvriendelijk, zodat u snel spam-e-mails kunt doorzoeken. Ook het automatische rekeningoverzicht werkt goed.

Downloaden: gratis MailWasher voor besturingssysteem Ramen (Vrij)

3. SPAMfighter

SPAMfighter Het is een gratis en bekroonde spamfilter voor Microsoft Outlook. SPAMfighter is ook een Microsoft Gold Partner en werkt nauw samen om een spamfilter aan te bieden.

Eenmaal geïnstalleerd, beschermt SPAMfighter alle accounts op uw computer (inclusief Outlook Express و Mozilla Thunderbird). Wanneer u een e-mail ontvangt, controleert SPAMfighter deze automatisch. Als het spam is, gaat het rechtstreeks naar uw spammap.

Als uw SPAMfighter een spam-e-mail mist, kunt u uw SPAMfighter-definities met één klik bijwerken. Het bijgewerkte identificatiefilter zal uiteindelijk worden toegepast op alle andere SPAMfighter-gebruikers.

SPAMfighter maakt eenvoudig automatisch witte lijsten en u kunt e-mails ook filteren met behulp van de taallijst.

Downloaden: SPAMfighter voor OS Windows 10 (Gratis voor thuisgebruikers)

4. Spamihilator

duurt spamhilator Award voor beste spamfilter. Het is niet alleen een naam voor de lol. Spamihilator is een handige gratis anti-spamtool voor Outlook die je inbox veilig houdt. Eenmaal geïnstalleerd, bevindt Spamihilator zich tussen Outlook ennetwerkverbinding U doet dat en pikt spam op voordat deze uw inbox bereikt.

Spamihilator heeft al een tijdje geen update ontvangen, maar het is nog steeds een geweldige gratis tool. Met de functie Training Zone kunt u geselecteerde e-mails markeren voor toekomstige filtering en wordt automatisch geleerd om berichten met vergelijkbare inhoud te verwijderen. Spamihilator wordt beter naarmate u de filteropties vaker gebruikt.

Er is een installatiewizard die automatisch verschijnt na installatie. De wizard is prima als je een e-mailaccount hebt POP3. Als u echter IMAP Vervolgens moet u uw e-mailconfiguratie invoeren onder Spamihilator-instellingen.

Als je niet zeker weet welk type e-mail je moet gebruiken, zijn hier de verschillen tussen mijn IMAP en POP3.

In tegenstelling tot de meeste andere anti-spam-apps, heeft Spamihilator Draagbaar geïnstalleerd. Werken Draagbaar installatieprogramma direct van een USB-flashstation, wat betekent dat u het kunt gebruiken om spam op een andere computer op te ruimen zonder dat u het hoeft te installeren. U kunt het draagbare installatieprogramma vinden op: Spamihilator downloadpagina.

downloaden: Spamihilator voor OS Windows 32 Bit | Windows 64 Bit (beide gratis)

5. Spamlezer

sta op Spamlezer Scant uw inbox met verbazingwekkende snelheid na installatie. Een tijdje geleden heb ik Outlook niet geopend, maar Spam Reader meldde meer dan 8000 spamberichten. Het controleerde mijn huidige spambox, maar ontdekte ook veel spam op de loer in mijn inbox. Spam Reader wordt in de Outlook-werkbalk geplaatst, zoals in de afbeelding hierboven.

Ongeacht de scansnelheid, Spam Reader volgt en analyseert uw inbox om inzicht te krijgen in uw gebruik.

Hierbij gebruikt hij de “zeker/onzeker”-methode om potentiële spam aan te pakken. Door onzekere berichten te markeren, wordt voorkomen dat valse negatieven worden verwijderd voordat u de kans krijgt om handmatig te controleren. Na verloop van tijd leert Spam Reader dat die valse negatieven rechtstreeks naar uw inbox zouden moeten gaan.

Er zijn twee versies van Spam Reader: gratis en Pro. De kenmerken zijn precies hetzelfde. Maar na 30 dagen voegt de gratis versie een klein bericht toe aan uitgaande e-mails. Als dat niet jouw ding is, kost de Pro-versie $ 39.95 voor een levenslange licentie met kleine upgrades, of $ 59.50 voor een levenslange licentie met grote upgrades.

downloaden: Spamlezer voor besturingssysteem Ramen (Vrij)

Wat is de beste optie voor het spamfilter van Outlook?

Het standaard spamfilter werkt niet in Outlook Door ongewenste berichten goed weg te werken. Spam is een geweldig bedrijf, en Microsoft Je verliest de oorlog.

Spam is anders dan الوارد , van nature. Als uw e-mail zijn weg naar de spamlijst vindt, ontvangt u massale spam. Bereiden datalekken Heel gebruikelijk helaas, dus uw e-mailadres kan in handen zijn van spammers.

De beste Outlook-spamfilter is SpamBully. Het legt bijna alles vast, van inkomende spam en leert uw inbox en gebruiksgewoonten snel kennen. SpamBully komt met een prijskaartje. Maar om uw Outlook-inbox vrij te houden van tijdrovende en mogelijk schadelijke spam, is het een waardevolle investering.

Als je het naar een hoger niveau wilt tillen terwijl je Outlook gebruikt, bekijk dan deze Add-ons voor Microsoft Outlook Voor een betere e-mailervaring.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: veel spam in outlook

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 77 Anti-spam-apps voor Microsoft Outlook die uw bescherming verhogen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *