Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 76 Hoe e-mails te repareren die zijn verdwenen uit iPhone-fout met 4 oplossingen

[Top] 76 Hoe e-mails te repareren die zijn verdwenen uit iPhone-fout met 4 oplossingen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 76 Hoe e-mails te repareren die zijn verdwenen uit iPhone-fout met 4 oplossingen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Verwijderde mail terughalen in Outlook 🚮
Verwijderde mail terughalen in Outlook 🚮

Inhoudsopgave

Heeft u een soortgelijk of hetzelfde probleem dat waardevolle e-mails allemaal zonder reden van uw iPhone zijn verdwenen? Kom tot rust! Hier zijn effectieve methoden beschikbaar om u te helpen e-mails die verdwenen zijn op iPhone 13/12/11/8/8 Plus/X of iPhone 6s/6/5 nu gemakkelijk te herstellen.

Werkbare oplossingen Stapsgewijze probleemoplossing
1. Herstart iPhone Wanneer e-mails plotseling van de iPhone zijn verdwenen, kunt u direct proberen opnieuw op te starten… Volledige stappen
2. E-mailaccount verwijderen en opnieuw toevoegen Verwijder of verwijder het e-mailaccount van iPhone > Herstart iPhone > Voeg e-mailaccount opnieuw toe en log in… Volledige stappen
3. Stel e-mail in als Geen limiet Ga naar Instellingen > Ga naar Mail, Contacten, Agenda > Tab in je account… Volledige stappen
4. Update de iOS op je iPhone Zet je iPhone aan en ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update… Volledige stappen
5. Herstel verdwenen/verloren e-mails Verbind iPhone met pc > Start EaseUS MobiSaver op uw pc > Scan iOS… Volledige stappen

” Hallo, weet je hoe je verloren e-mails terug kunt krijgen op mijn iPhone? Ik zag niets in mijn indexvak en alle ontvangen e-mails verdwenen allemaal van mijn telefoon. Ik weet niet wat er is gebeurd en help me alsjeblieft als je weet hoe je het moet oplossen mijn probleem. Hartelijk dank!”

E-mails die onverwacht van de iPhone verdwijnen, bezorgen ons veel ongemakken. De mogelijke redenen voor het missen van e-mails op de iPhone zijn:

Nu kunt u selectief een van de aangeboden methoden volgen om verdwenen e-mails nu terug op uw iPhone te krijgen.

Wanneer e-mails plotseling van de iPhone zijn verdwenen, kunt u direct proberen de iPhone opnieuw op te starten en te controleren of u de verloren e-mails kunt bekijken en zien of niet.

Wanneer e-mails plotseling van iPhone-apparaten zijn verdwenen, kunt u proberen het probleem op te lossen door uw e-mailaccount te verwijderen en toe te voegen. Volg de onderstaande stappen:

Stap 1 . Ga naar “Instellingen > Mail > Accounts”.

Stap 2 . Kies je e-mailaccount. Tik op “Account verwijderen”.

Stap 3 . Ga terug naar “Accounts” en kies vervolgens “Account toevoegen”. Kies de e-mailservice en voeg het e-mailaccount opnieuw toe met een wachtwoord.

Stap 4 . Controleer en kijk of de verdwenen e-mails terugkomen.

Een andere manier om verloren e-mails op de iPhone te herstellen, is door de e-mailinstellingen te wijzigen.

Stap 1 . Ga naar “Instellingen” > tik op “Mail” > “Accounts”.

Stap 2 . Tab op uw account en zoek naar “Mail Days to Sync”.

Stap 3 . Stel het in als “No Limit”.

Na deze instellingen kan de e-mail al uw eerdere e-mails synchroniseren en kunt u alle ontvangen e-mails controleren in het indexvak.

Door een systeemprobleem of applicatieconflict kunnen uw e-mails van de iPhone verdwijnen. Voer de volgende stappen uit om de iOS-versie op uw iPhone bij te werken:

Stap 1. Zet je iPhone aan en ga naar “Instellingen > Algemeen > Software-update”.

Stap 2. Controleer of er een update in behandeling is.

Stap 3. Download en installeer de nieuwe update op je iPhone.

Als de bovenstaande oplossingen niet goed kunnen werken om uw probleem op te lossen, kunt u deze oplossing rechtstreeks proberen als een alternatieve manier om verdwenen of verloren e-mails in 3 stappen te herstellen met iOS-software voor gegevensherstel.

Met EaseUS MobiSaver, een geavanceerd iPhone- en iPad-gegevensherstelprogramma, kunt u permanent verwijderde/verloren foto’s, video’s, contacten, chatgeschiedenissen, berichten en meer herstellen op iOS-apparaten.

Download nu gratis dit iPhone-gegevensherstelprogramma en volg de volgende 3 stappen om verdwenen e-mails op uw iPhone te herstellen:

Stap 1. Kies de herstelmodus

Sluit de iPhone aan op uw pc en start EaseUS MobiSaver. Kies de herstelmodus – “Herstellen van iOS-apparaat” aan de linkerkant en klik op “Start”.

Stap 2. Scan iPhone en zoek verloren gegevens

EaseUS MobiSaver scant automatisch iPhone 13/12/11/X/XR/XS/8/7/6/5/4 en vindt huidige gegevens en zelfs enkele verloren gegevens voor u.

Stap 3. Bekijk en herstel iPhone-gegevens

U kunt de verloren gegevens kiezen, zoals uw foto’s, video’s, contacten, sms, notities, voicemails of andere bestanden van iPhone 13/12/11/X/XR/XS/8/7/6/5/4. Klik vervolgens op “Herstellen” en sla die gegevens op een andere locatie op.

Nadat u bent verdwaalde of verdwenen e-mails terug, heeft u nog wat extra taken te doen:

Na al deze stappen kunt u nu zoveel e-mails op uw iPhone controleren en ontvangen of verzenden als u wilt.

In deze zelfstudie hebben we u de redenen gegeven voor het missen van e-mails op de iPhone. U kunt het probleem oplossen door uw iPhone opnieuw op te starten, uw e-mailaccount te verwijderen en opnieuw toe te voegen, de synchronisatietijd voor e-mail in te stellen en iOS bij te werken. Als geen van deze methoden werkt, gebruik dan een oplossing van derden, EaseUS MobiSave, waarmee u uw verloren e-mails en andere verwijderde bestanden op iPhone of iPad efficiënt kunt herstellen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/verdwenen-mails-terughalen-gmail-ugnd4fqc

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 76 Hoe e-mails te repareren die zijn verdwenen uit iPhone-fout met 4 oplossingen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *