Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 75 Formulier maken voor op je website?

[Top] 75 Formulier maken voor op je website?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 75 Formulier maken voor op je website? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Create an Online Application Form in WordPress | WPForms Tutorial
How to Create an Online Application Form in WordPress | WPForms Tutorial

Bijna elke website heeft er wel eentje, een formulier. Meestal om de bezoeker contact te laten leggen met de eigenaar van de website of zijn/haar bedrijf. Om je aan te melden voor een cursus of om in te schrijven voor een nieuwsbrief. Sommige formulieren zijn heel eenvoudig, naam, emailadres, bericht en een verzendknop. Sommige zijn complex en bevatten meerdere pagina’s.

Maar hoe maak je nu een formulier in WordPress? Het handigst is om daarvoor een plugin te gebruiken. Die zijn er in vele soorten en maten, eenvoudig en gratis tot complex en betaald. Afhankelijk van hoe je formulier er uit moet komen te zien zul je een keuze moeten maken. Voor de eenvoudige formulieren gebruik ik meestal het bij Elementor (de pro versie van de visuele pagebuilder, waar ik al meerdere keren over schreef) ingebouwde formulier. Je kunt dit formulier namelijk heel gemakkelijk stylen, zodat het er mooi uitziet en het ondersteund o.a. Mailpoet en MailChimp. Goede en gratis opties zijn bv Caldera of WPForms, deze gratis plugins hebben wel minder opties maar voor een eenvoudig formulier zijn ze prima geschikt.

Voor complexere formulieren die condities (bv je hebt optie A, maar wil daarna vervolg opties tonen die anders zijn dan bij optie B enz), meerdere pagina’s en of berekeningen en betalingen bevatten is de Elementor addon plugin genaamd PAFE (Piotnet Addon For Elementor) een erg goede formulier plugin met heel veel opties. Het heeft bv een boekingsmodule en Woocommerce integratie.

Heb je vragen over je WordPress website? Neem dan contact met me op.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/formulier-maken-voor-website-f8tz8jwu

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 75 Formulier maken voor op je website?. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *