Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 74 Zo verstuur je in WhatsApp automatische antwoorden op berichten

[Top] 74 Zo verstuur je in WhatsApp automatische antwoorden op berichten

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 74 Zo verstuur je in WhatsApp automatische antwoorden op berichten dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Auto reply instellen WhatsApp
Auto reply instellen WhatsApp

Met de gratis ‘WhatsAuto’-app kan je makkelijk automatische antwoorden verzenden wanneer je berichten ontvangt in WhatsApp. Je kiest zelf de tekst van je automatische antwoord en wie de berichten moet ontvangen. We leggen uit hoe het werkt.

WhatsApp automatische antwoorden

Automatische antwoorden op berichten in WhatsApp kunnen in tal van situaties handig zijn. Misschien ben je een ondernemer en wil je zo’n automatisch antwoord gebruiken op de momenten waarop je niet werkt. Daarnaast kan het makkelijk zijn wanneer je onderweg bent met de auto of gewoon even niet gestoord wil worden omdat je geniet van je welverdiende vakantie.

Om automatisch je eigen tekst te versturen als antwoord op berichten, gebruiken we de WhatsAuto-app. Die komt met geavanceerde functies en ze is zowel op ondernemers als particulieren gericht. De belangrijkste functies zijn gewoon gratis, en naast WhatsApp biedt de app ook ondersteuning voor andere populaire apps zoals: Telegram, Messenger, Signal, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Zo verstuur je in WhatsApp automatische antwoorden op berichten

Zo stel je het in

We leggen je uit in onderstaand stappenplan hoe je een automatisch antwoord kan instellen voor alle inkomende WhatsApp-berichten. Houd er rekening mee dat deze app toegang nodig heeft tot je meldingen om te kunnen functioneren.

  1. Installeer de WhatsAuto-app in de Play Store en tik op Openen
  2. Ga naar het Huis-tabblad
  3. Tik op Automatische antwoordtekst om je tekst te bewerken
  4. Bevestig je tekst met het vinkje rechtsboven
  5. Zet bovenaan bij Automatisch antwoord de schakelaar aan
  6. Tik op WhatsAuto en zet de schakelaar aan om toegang
  7. Kies Toestaan
  8. Je verstuurt nu automatische antwoorden in WhatsApp en contacten zien ook dat het om een automatisch antwoord gaanGerelateerde artikelen

Alles uit de app halen

Natuurlijk zal je in veel gevallen niet voor alle inkomende berichten automatisch willen antwoorden. Ga daarom naar het ‘Contacten’-tabblad en verander ‘Iedereen’ door één van de andere keuzeopties. Je kan bijvoorbeeld een lijst maken met contacten die wel of geen berichten moeten ontvangen, of je kan de automatische berichten laten verzenden naar mensen die je niet als contact hebt.

Zo verstuur je in WhatsApp automatische antwoorden op berichten

Toch kan de app nog zoveel meer. Ze kan bijvoorbeeld automatische berichten sturen naar groepen of ze verzendt een automatisch welkomstbericht voor mensen die je voor het eerst een app’je sturen. Een andere mogelijkheid is om specifieke automatische berichten te versturen wanneer je een bericht ontvangt met een bepaalde keyword, of je kan de app laten detecteren dat je in de auto rijdt om dan een aangepast antwoord te versturen.

Gerelateerde artikelen

Gebruik jij WhatsAuto al of heb je misschien een andere app om automatische berichten te versturen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

WhatsAuto - Reply App

WhatsAuto – Reply App

WhatsAuto – Reply App

Themaweek op Androidworld

Dit artikel is onderdeel van de themaweek over vakantie op Androidworld. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram of Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/automatisch-antwoorden-whatsapp-qjyoh4go

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 74 Zo verstuur je in WhatsApp automatische antwoorden op berichten. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *