Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 74 Wat is cloud security?

[Top] 74 Wat is cloud security?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 74 Wat is cloud security? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hoe werkt de cloud?
Hoe werkt de cloud?

In de huidige samenleving zijn we meer verbonden dan ooit. Cloud security is een brede set technologieën, beleidsregels en toepassingen die worden toegepast voor de bescherming van online intellectuele eigendom, services, toepassingen en andere noodzakelijke data tegen cyberdreigingen en schadelijke activiteiten.

Met cloud security kunt u uw security zo beheren dat deze aansluit bij de manier waarop de wereld nu werkt. Cloud security beschermt gebruikers tegen bedreigingen, waar zij ook verbinding maken met het internet, en het beveiligt uw data en toepassingen in de cloud. Extra voordelen van cloud security omvatten:

In onze multicloudwereld hebben we de vrijheid om te kiezen wat op kantoor blijft en wat wordt opgenomen in verschillende private, openbare of hybride clouds. Maar hoewel het verbinden met al die clouds eenvoudig is, kan het beheren van de verschillende omgevingen al snel ingewikkeld worden. Zelfs als u direct verbinding maakt zijn bepaalde verbindingen meestal niet uw eigendom. Colocatieverbindingen maken alles nog ingewikkelder. Hieronder vallen alle apparaten die uw werknemers gebruiken voor toegang tot cloudgebaseerde apps.

Het beveiligen van de openbare cloud is een steeds lastigere uitdaging voor bedrijven. IT-afdelingen zijn dan ook voortdurend op zoek naar een cloudgebaseerde security oplossing die voldoende beveiliging voor eindgebruikers biedt.

De producten van Cisco Cloud Security breiden de bescherming uit naar alle aspecten van uw bedrijf. Cisco Umbrella helpt bijvoorbeeld de cloudtoegang te beveiligen en Cisco Cloudlock bewaakt het gebruik van SaaS-toepassingen. Cisco Email Security blokkeert en verhelpt daarnaast e-mailbedreigingen, terwijl Stealthwatch Cloud uw SaaS-instanties monitort en melding maakt van verdachte activiteiten. De producten van Cisco Cloud Security leveren een brede, effectieve security oplossing voor uw multicloudwereld.

Malware is een soort software die is ontworpen om ongeautoriseerde toegang te krijgen of om schade aan een computer te veroorzaken.

Meer informatie over bescherming tegen malware | Cisco AMP for Endpoints > | Gratis trial van AMP for Endpoints >

Ransomware is een soort schadelijke software die is ontworpen om geld af te persen door de toegang tot bestanden of het computersysteem te blokkeren totdat losgeld wordt betaald. Het betalen van het losgeld garandeert niet dat de bestanden zullen worden hersteld of het systeem wordt hersteld.

Stop de opkomst van ransomware > | Cisco Ransomware Defense-oplossing >

Phishing is de praktijk van het verzenden van frauduleuze e-mails die lijken op e-mails van gerespecteerde bronnen met de bedoeling om gevoelige gegevens te stelen zoals creditcardnummers en inloggegevens. Phishing is het gangbaarste type cyberaanval. U kunt uzelf beschermen door middel van onderwijs of een technologieoplossing die schadelijke e-mails filtert.

Social engineering is een tactiek die kwaadwillenden gebruiken om u te verleiden tot het onthullen van gevoelige informatie. Het wordt gebruikt om een monetaire betaling te vragen of toegang te krijgen tot uw vertrouwelijke gegevens. Social engineering kan worden gecombineerd met een van de bovengenoemde bedreigingen om de kans te vergroten dat u op schadelijke links klikt, malware downloadt of een schadelijke bron vertrouwt.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wat-is-de-cloud-en-hoe-werkt-het-7s66i6ex

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 74 Wat is cloud security?. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *