Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 73 Zo Word je de Koning in Tweedehands Spullen Verkopen

[Top] 73 Zo Word je de Koning in Tweedehands Spullen Verkopen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 73 Zo Word je de Koning in Tweedehands Spullen Verkopen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Tweedehands spullen verkopen voor geld kan een hoop opleveren en zorgt bovendien voor een opgeruimd huis. Twee perfecte redenen om vandaag je huis binnenstebuiten te draaien en alles weg te doen wat je niet meer gebruikt. De spullen die jij namelijk niet meer gebruikt kunnen andere prima van pas komen.

Voor veel mensen klinkt tweedehands spullen verkopen als een hele opgaven. Je moet alles netjes klaarzetten, een koper vinden en dan moet je ook nog eens alles afhandelen. In de praktijk blijkt het een koud kunstje en kun je met de nodige tips nog flink geld verdienen aan je tweedehands spullen

In dit artikel lees je hoe je jouw spullen zo goed mogelijk kan verkopen en waarop je moet letten. Uiteindelijk zul je zien dat ook jij de voordelen zult zien van je tweedehands spullen verkopen zoals het ontspullen van je huis.

Tweedehands spullen verkopen op marktplaats

Nog steeds zijn er ontzettend veel mensen die wat argwaan hebben als het aankomt om hun spullen te verkopen op marktplaats. Doodzonde, want je kan voor goede spullen nog steeds ontzettend veel geld op marktplaats krijgen.

Wil je spullen verkopen voor geld op Marktplaats dan kan dit geheel gratis. Het stappenplan hoe je = spullen kan verkopen op Marktplaats is ontzettend makkelijk. Daarom wordt dat hier niet stap voor stap uitgelegd, maar leer je aan de hand van enkele tips uit hoe jij zoveel mogelijk geld voor je tweedehands spullen krijgt.

 • Titel en beschrijving: De titel en beschrijving zijn ontzettend belangrijk. Hier staan namelijk gegevens waar mensen je advertentie op kunnen vinden. Verkoop je een ‘Ikea Pax Kast’ zorg dat dit dan duidelijk in je titel staat. Schrijf vervolgens in de beschrijving allerlei handige details zoals de afmetingen, eventuele schade en wat er wel en niet bij zit.
 • Foto’s: Je kan maximaal 24 foto’s uploaden, maar zijn enkele foto’s meer als voldoende. Het oog is wilt ook wat en daarom zijn je foto’s ontzettend belangrijk. Maak de spullen even schoon en zorg dat je ze met voldoende daglicht fotografeert. Zijn er eventuele details (of schades) die er toe doen, maak hier dan ook een foto van.
 • Prijs: Bij marktplaats moet je een minimumbedrag invoeren en kan je daarnaast ervoor kiezen om bieden aan te zetten of niet. Dit kan helpen om de prijs lekker snel op te laten lopen, maar je zal ook voldoende berichten met biedingen krijgen. Zorg dat je geduld hebt en niet met het eerste bod akkoord gaat.
 • Levering: Hier geef je op of zij het product moeten komen ophalen of deze geleverd kan worden. Laat je het product leveren bijvoorbeeld doormiddel van een pakketbezorger zet dan duidelijk neer wie deze kosten betaalt.

Is je advertentie klaar en heb je alles gecontroleerd dan kunnen de biedingen beginnen. Hopelijk krijg je een mooi bedrag voor je spullen. Ga je spullen opsturen, zorg dat je dan altijd eerst de betaling ontvangt!

Tweedehands spullen verkopen aan kringloopwinkel

Heb jij niet zoveel zin om je spullen te fotograferen en online te verkopen dan is het mogelijk om je spullen te verkopen voor geld via de kringloopwinkel. Het nadeel van je spullen verkopen aan een kringloopwinkel is dat je er vaak helemaal geen vergoeding voor krijgt.

Gaat het om meerdere spullen dan is het vaak wel mogelijk dat de kringloopwinkel het komt ophalen. Zeker als het om meubels, banken of andere grotere producten.

Let wel op dat jouw spullen bij kringloopwinkels voor een bedrag worden verkocht. Het kan dus dat jij een nette bank aan de kringloopwinkel doneert en dat zij hier enkele tientjes voor ontvangen. Dit is dus geld wat jij ook zou kunnen ontvangen als jij het via bijvoorbeeld marktplaats zou verkopen.

Vind je dit geen probleem dan heb je natuurlijk het voordeel dat zij het vaak komen ophalen en heb je hier totaal geen omkijk naar.

Hoe zit het met de belasting?

Ben jij een doodnormale particulier die zijn zolder opruimt en wat spullen tegenkomt om te verkopen dan hoef jij hier geen belasting over te betalen. In deze gevallen gaat het vaak om enkele spulletjes per jaar en zit hier geen winstgevend model achter om van te leven.

Ga jij het grootschaliger aanpakken dan kan dit wel het geval zijn. Koop jij spullen om te verkopen of doe jij het op regelmatige basis dan dien je dit wel op te geven bij de belastingdienst.

Raak nu niet direct in paniek, want je mag in Nederland gewoon spullen van jezelf verkopen. Ook als het gaat om meerdere spullen per jaar waar je een behoorlijk bedrag voor krijgt. Als jij je privé spullen verkoop dan hoef jij je geen zorgen te maken.

Verkoop jij wat kleding van je kind, een kast die weg kan of het oude konijnenhok dan is er geen enkele reden om je zorgen te maken.

Veelgemaakte fouten bij tweedehands spullen verkopen

 • Een slechte titel en omschrijving van het product is één van de meeste voorkomende fouten. Stel jij bent een koper en wilt het product van jou kopen, wat zou je dan intypen. Zorg dat je deze woorden in je titel verwerkt.
 • Wees altijd eerlijk over de staat van het product. Zit er schade op vermeld dit dan altijd bij je advertentie. Het is heel erg vervelend als koper het product hebben gekocht en zij vervolgens allerlei mankementen tegenkomen.
 • Hou rekening met de periode waarin je producten verkoopt. Tuinspullen doen het bijvoorbeeld beter als de zon weer begint te schijnen. In de winter verkopen tuinsets bijvoorbeeld veel minder dan in de lentemaanden.
 • De meeste mensen hebben richting het weekend de meeste tijd. Een goede dag om iets te verkopen zijn donderdag en vrijdag. Veel mensen hebben het weekend erop om de spullen op te halen en zijn dan ook bereid om eerder over te gaan op een koop.
 • Zorg dat je altijd een minimale prijs instelt. Zo verkom je dat mensen veel te lagen bedragen gaan bieden. Dit scheelt jou ontzettend veel tijd en direct voor serieuze kopers.
 • Verkoop het product niet binnen enkele dagen? Haal de advertentie offline en plaats hem gewoon nog een keer. Soms heb je de pech dat er veel aanbod in een periode is waardoor jouw advertentie net niet de aandacht krijgt die je hoopt.
 • Zorg dat je altijd eerst het geld ontvangt voordat je spullen laat ophalen of leveren. Het is heel normaal om eerst geld te ontvangen. Wilt de kopende partij dit niet dan zoek je gewoon verder naar een nieuwe koper. Zekerheid en veiligheid voor alles!

Succes met het verkopen van tweedehands spullen voor geld en weet je nog niet wat je met dit geld gaat doen? Overweeg dan eens om te starten met beleggen!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: online spullen verkopen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 73 Zo Word je de Koning in Tweedehands Spullen Verkopen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *