Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 69 Goedkope website laten maken: bekijk onze demo website

[Top] 69 Goedkope website laten maken: bekijk onze demo website

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 69 Goedkope website laten maken: bekijk onze demo website dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Steeds meer kinderen beginnen een eigen bedrijf
Steeds meer kinderen beginnen een eigen bedrijf

Hallo, ik ben Tom Staelgraeve en vandaag zal ik jullie even ons pro-pakket toelichten. We hebben een demo-website ontwikkelt omtrent zeilen, waarbij we een aantal functionaliteiten naar voor schuiven.

Als u even surft naar http://www.pro4u.be/ , dan zal u merken dat u onmiddellijk een paar beelden krijgt die te maken hebben met zeilen. De website is opgebouwd uit een logo, links bovenaan, een hoofdnavigatiebalk, enkele sfeerbeelden en als we dan naar beneden scrollen, zien we op de homepagina drie blokjes die de bezoeker onmiddellijk leiden naar de belangrijkste items uit onze website. Aan de rechterkant van de website, zien we een blokje ‘contacteer ons’, zodanig dat we het gemakkelijk maken voor onze bezoeker om contact met ons op te nemen. Hier spelen we nog even onze groten troeven uit. Leggen we de links naar onze verschillende sociale media en voorzien we ook een blokje met daarbij onze openingsuren.

Onderaan de website geven we de mogelijkheid aan bezoekers om zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Helemaal onderaan kunnen we nogmaals de contactgegevens terugvinden. Zodanig dat we de drempel voor onze bezoeker, zo laag mogelijk houden.
Op het tabblad contact, daar kunnen we eigenlijk een Google Maps- kaartje terugvinden, waarbij onze bezoeker gemakkelijk ziet waar we gelegen zijn en eveneens een invulformulier die we dan per mail binnenkrijgen.

Als we nog even kijken naar het tabblad ‘tips voor de zeilsport’, dan zullen we merken dat hier subpagina’s voorzien worden, namelijk leren zeilen, zeiltips en belangrijke zeiltermen. Op die manier kunnen we onze website van heel veel content voorzien, terwijl het voor de bezoeker gemakkelijk navigeren blijft.

Het tabblad ‘foto’s’ is voorzien van een aantal foto-albums, waarbij we kunnen doorklikken op het album zelf en daar krijgen we dan eigenlijk de verschillende foto’s, die momenteel in de fotogalerij verwerkt zitten. We krijgen een aantal thumbs te zien. Klikken we op de foto, dan krijgen we deze in het groot en krijgen we nog wat extra commentaar bij de foto. We kunnen heel gemakkelijk navigeren naar de volgende foto of de fotoreeks afsluiten.

Hoe kan ik nu op een heel efficiënte en gemakkelijke manier foto’s toevoegen aan dit foto-album? Om te beginnen dien ik in te loggen in de cp. Cp staat voor controlepaneel. Ik geef mijn username en mijn paswoord op. Nadat ik op inloggen heb geklikt, kom ik op het dashbord terecht. Ik wens foto’s toe te voegen, dus ga ik naar de module ‘fotogalerij’. Ik klik het album aan waarbij ik foto’s wens toe te voegen. Ik zie de foto’s die momenteel reeds aanwezig zijn in het foto-album zichtbaar. Wil ik foto’s toevoegen klik ik op ‘bestand kiezen’. Ik selecteer een aantal foto’s, die ik wens toe te voegen. Ik klik op openen en laat het systeem zijn werk doen. Als we teruggaan naar de website en we vernieuwen even de pagina, dan zien we dat de twee foto’s die we geselecteerd hebben, toegevoegd werden. Automatisch werd een kleine thumb aangemaakt en klikken we op de foto, dan zien we de foto in het groot. We kunnen eveneens, in de cp, de volgorde van de foto’s aanpassen, door deze vast te nemen en te verslepen. Gaan we terug naar de website, vernieuwen we even de pagina, dan zien we dat de fotovolgorde aangepast werd. Foto’s verwijderen is eveneens kinderspel. U klikt gewoon op het kruisje. Er wordt gevraagd om te bevestigen, klik op ‘ja’ en de foto is van je website verwijdert.

U merkt het, ons pro-pakket biedt alle mogelijkheden en functionaliteiten die u nodig heeft. Bel ons vandaag nog 056 32 32 01.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/goedkope-website-bouwen-uz13qh70

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 69 Goedkope website laten maken: bekijk onze demo website. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *