Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 68 Hoe u kunt profiteren van Zoeken en vervangen in Microsoft Word

[Top] 68 Hoe u kunt profiteren van Zoeken en vervangen in Microsoft Word

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 68 Hoe u kunt profiteren van Zoeken en vervangen in Microsoft Word dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Zoeken en vervangen in tekst met Word
Zoeken en vervangen in tekst met Word

Soms ben je klaar met het schrijven van een rapport, presentatie of toespraak en ontdek je dat je wat hebt Consistente spelfouten in een Word-document. Als het document kort is, duurt het niet lang om een beetje te veranderen. U kunt het echter snel doen met de optie Zoeken en vervangen van Word. Met de zoekfunctie kunt u alle exemplaren van een bepaald woord selecteren, terwijl u met de functie Vervangen woorden kunt vervangen. Hier leest u hoe u kunt profiteren van zoeken en vervangen in Microsoft Word.

tekst zoeken

Met een eenvoudige sneltoets hebt u toegang tot de functie “Zoekopdracht” in het navigatiepaneel in Microsoft Word. Dit is hoe het werkt:

Stap 1: aanzetten Microsoft Word-document.

Stap 2: Druk op de toetsen CTRL + F tegelijkertijd rennen Navigatie paneel.

Stap 4: Klik op Enter toetsenbord om door te gaan met zoeken en u ziet gerelateerde overeenkomsten in het navigatievenster. De tool markeert elk overeenkomend woord in de tekst, zelfs gedeeltelijk overeenkomende woorden.

6: Als uw document koppen bevat, kunt u het document doorzoeken via het tabblad Koppen. Ga naar het navigatievenster en selecteer eventuele koppen om door het document met koppen te bladeren.

Stap 7: Klik op het tabblad Pagina’s Navigatie onder pagina om op pagina’s te zoeken. Wanneer u dat doet, ziet u miniaturen van elke pagina in uw document. Klik op de gewenste pagina en zoek daar de tekst op.

U kunt het navigatiedeelvenster sluiten nadat u het document hebt bewerkt en alle markeringen zijn verdwenen. Als u de zoekfunctie wilt gebruiken om naar speciale tekens in een Word-document te zoeken, kunt u de volgende methode proberen.

Zoeken naar tekst met speciale eigenschappen (Geavanceerd zoeken)

een voordeel zijn “Geavanceerd zoeken” Handig als u naar specifiekere zinnen of woorden moet zoeken. Voorbeelden zijn speciale tekens, alleen hele woorden, een patroon of een speciaal lettertype. De geavanceerde zoekfunctie helpt je om deze zinnen of woorden gemakkelijk bij te houden. Bekijk de onderstaande stappen om te leren hoe u dit kunt doen:

Stap 1: aanzetten Microsoft Word-document.

Stap 2: Klik op het lint op het vervolgkeuzemenu hieronder Bewerken.

3: Klik op de vervolgkeuzepijl naast “Zoekopdracht” En klik “geavanceerd zoeken” Het dialoogvenster starten: “Zoeken en vervangen”.

ملاحظة: U kunt tegelijkertijd op de toetsen CTRL + H op uw toetsenbord drukken om het dialoogvenster Zoeken en vervangen te openen.

Stap 4: Als u uw zoekopdracht wilt aanpassen, klikt u op Meer. Zodra u dat doet, krijgt u toegang tot meer opties voor uw geavanceerde zoekopdracht. U kunt een van de onderstaande opties selecteren:

  • match case
  • Gebruik jokertekens
  • Zoek gewoon naar volledige woorden
  • Het lijkt alsof
  • Voorvoegselovereenkomst
  • achtervoegsel match
  • Vind alle vormen van woorden
  • Negeer spatietekens
  • Negeer interpunctie

tekst vervangen

Een manier om een bepaalde zin of woord te vervangen, is door een functie te gebruiken “Tekst vervangen”. In de onderstaande stappen laten we u zien hoe u dat doet:

Stap 1: aanzetten Microsoft Word-document.

Stap 2: Klik op het lint op het vervolgkeuzemenu hieronder Bewerken.

3: Klik op de vervolgkeuzepijl naast “Zoekopdracht” En klik “vervangen” Het dialoogvenster starten: “Zoeken en vervangen”.

Stap 4: U zou twee velden moeten zien in het venster Zoeken en vervangen. Voeg het woord of de woordgroep toe die u wilt vervangen in het vak zoeken naar De nieuwe zin of het nieuwe woord in de doos vervangen door .

Stap 5: Als u een specifiek zoekresultaat wilt vervangen, selecteert u vervangen. Als u echter alle zoekresultaten wilt vervangen, selecteert u vervang alles.

Tekst vervangen door speciale eigenschappen

Deze functie lijkt erg op de geavanceerde zoekoptie hierboven. Hiermee kunt u tekst zoeken en vervangen door letters, woordgroepen, woorden in een specifieke stijl, lettertype, hoofdletters of interpunctie. De onderstaande stappen zullen u begeleiden bij het gebruik van deze optie:

Stap 1: aanzetten Microsoft Word-document.

Stap 2: Klik op het lint op het vervolgkeuzemenu hieronder Bewerken.

3: Klik op de vervolgkeuzepijl naast “Zoekopdracht” En klik “vervangen” Het dialoogvenster starten: “Zoeken en vervangen”.

Stap 4: U zou twee velden moeten zien in het venster Zoeken en vervangen. Voeg het speciale woord of de woordgroep toe die je wilt vervangen in het vak zoeken naar De nieuwe zin of het nieuwe woord in de doos “vervangen door”.

Stap 5: Als je verder wilt gaan om de zoekopdracht aan te passen, tik je op Meer en selecteer vierkanten relevant zijn voor uw inwisselfunctie.

Verander eenvoudig woorden

Dat is alles over het gebruik van Zoeken en vervangen in Microsoft Word. Als u alle updates wilt bijhouden die zijn gemaakt met Zoeken en vervangen, moet u de functie Wijzigingen bijhouden in Microsoft Word inschakelen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: zoeken en vervangen word

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 68 Hoe u kunt profiteren van Zoeken en vervangen in Microsoft Word. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *