Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 66 Herinneringen instellen of verwijderen

[Top] 66 Herinneringen instellen of verwijderen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 66 Herinneringen instellen of verwijderen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Delete Old Outlook Calendar Entries
How to Delete Old Outlook Calendar Entries

Outlook herinneringen worden boven uw e-mail of agenda gepopt om u te laten weten dat er een geplande gebeurtenis op het punt staat te beginnen.

Opmerking: Deze functie wordt niet ondersteund in Outlook 2019.

Dialoogvenster Herinnering boven op een Outlook e-mailbericht

Herinneringen over andere programma’s of apps tonen

U kunt een Outlook instellen om uw herinneringsvenster weer te geven boven op andere programma’s waarin u werkt.

 1. Selecteer Bestand> Opties> Geavanceerd.

 2. In de sectie Herinneringen gaat u naar het selectievakje Herinneringen weergeven boven op andere vensters.

 3. Klik op OK.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar voor Outlook 2013, Outlook 2016 of 2019. Voor Microsoft 365 abonnees is deze versie beschikbaar als u versie 1804 (build 9226.2114) of hoger hebt.

Herinneringen voor vergaderingen toevoegen of verwijderen

Dit geldt voor alle bestaande afspraken en vergaderingen in de agenda. Sla deze instelling op voor toekomstige afspraken en vergaderingen.

 1. Klik op Bestand > Opties > Agenda.

 2. Selecteer of wis onder Agendaopties de optie Standaardherinneringen.

 3. Stel de standaardtijd in waarop u herinneringen wilt ontvangen vóór nieuwe agenda-items (bijvoorbeeld 15 minuten, 30 minuten, enzovoort).

Dit geldt alleen voor de geselecteerde vergadering in de agenda.

 1. Klik onder aan het scherm op Agenda.

 2. Open de vergadering. Als het dialoogvenster Terugkerend item openen wordt weergegeven, gaat u op een van de volgende manieren te werk:

  • Als u de herinnering wilt instellen voor één afspraak of vergadering in een reeks, selecteert u Alleen dit item.

  • Als u de herinnering wilt instellen voor alle afspraken of vergaderingen uit een reeks, selecteert u De gehele reeks.

 3. Klik op het tabblad Vergadering (voor een terugkerende vergadering is dit het tabblad Reeks vergadering, klik op de vervolgkeuzepagina Herinnering en selecteer hoe lang voor de afspraak of vergadering u een herinnering wilt ontvangen. Selecteer Geen als u de herinnering wilt uitschakelen.

Herinneringen voor eerdere gebeurtenissen automatisch verwijderen

Als u geen herinneringen wilt zien voor gebeurtenissen in het verleden, kunt u Outlook herinneringen voor eerdere gebeurtenissen automatisch verwijderen. Als u bijvoorbeeld drie dagen niet op kantoor bent, wilt u mogelijk niet meer terugkomen om herinneringen te zien voor de vergaderingen die plaatsvonden terwijl u weg was.

 1. Selecteer Bestand >Opties >Geavanceerd.

 2. Selecteer in de sectie Herinneringen de optie Herinneringen automatisch verwijderen voor eerdere gebeurtenissen.

Herinneringen instellen voor e-mailberichten

 1. Klik onder aan het scherm op E-mail.

 2. Selecteer een e-mailbericht.

 3. Klik op Start > Opvolgen > Herinnering toevoegen.

 4. Schakel in het dialoogvenster Aangepast het selectievakje Herinnering in of uit.

Herinneringen instellen voor taken

 1. Klik onder aan het scherm op Taken.

 2. Geef de taken weer door op Start>Takenlijst te klikken.

 3. Klik op een taak in de lijst.

 4. Voer een van de volgende handelingen uit:

  • Als u een taakherinnering wilt toevoegen aan uw takenlijst, selecteert u de taak en kiest u in de groep Opvolging een tijdsbestek om de deadline te halen.

  • Als u een taakherinnering wilt verwijderen uit uw takenlijst/To-Do, klikt u in de groep Taak beheren op Verwijderen uit lijst.

Opmerking: Als u niet actief in Outlook werkt, wordt het herinneringsvak weergegeven achter het programma dat u gebruikt, zodat u de aandacht bij uw werk kunt houden. Het Outlook-pictogram knippert op de taakbalk en er wordt een geluid afgespeeld voor de herinnering. Als u in een lawaaierige omgeving werkt, kunt u het volume van uw luidspreker verhogen of het geluidsfragment wijzigen in een uniek geluid.

Agenda-afspraken en vergaderingen

Voor alle nieuwe afspraken of vergaderingen

 1. Klik op Bestand > Opties > Agenda.

 2. Als u standaardherinneringen wilt in- of uitschakelen voor alle nieuwe afspraken of vergaderingen, schakelt u op onder Agendaopties het selectievakje Standaardherinnering in of uit.

 3. Als u het selectievakje inschakelt, geef dan aan hoe lang voor de afspraak of vergadering de herinnering moet verschijnen.

Voor bestaande afspraken of vergaderingen

 1. Open de afspraak of vergadering.

  Opmerking: Als het dialoogvenster Terugkerend item openen wordt weergegeven, klikt u op Dit exemplaar openen of De reeks openen. Klik vervolgens op OK.

 2. Ga naar het tabblad Afspraak en klik in de groep Opties in de vervolgkeuzelijst Herinnering en selecteer hoe lang voor de afspraak of vergadering de herinnering moet verschijnen. Selecteer Geen als u de herinnering wilt uitschakelen.

Opmerking: Voor gebeurtenissen die de hele dag duren, wordt u standaard 18 uur van tevoren aan de gebeurtenis herinnerd. Hoewel u deze standaardtijd niet kunt wijzigen voor alle gebeurtenissen die de hele dag duren, kunt u voor elke afspraak deze tijd aanpassen.

E-mailberichten, contactpersonen en taken

 1. Ga naar het tabblad Start, klik in de groep Labels op Opvolgen en klik op Herinnering toevoegen:

  Tip: U kunt e-mailberichten snel markeren als taken met behulp van herinneringen. Klik met de rechtermuisknop op de kolom Markeringsstatus in de berichtenlijst. Of als het bericht geopend is, klikt u op het tabblad Bericht, in de groep Controleren, op Opvolgen en vervolgens op Herinnering toevoegen.

 2. Schakel in het dialoogvenster Aangepast het selectievakje Herinnering in of uit. Als u het selectievakje inschakelt, geeft u de datum en tijd op waarop u de herinnering wilt laten verschijnen.

 3. Klik op OK.

Belangrijk:
Office 2007 wordt niet langer ondersteund. Voer een upgrade uit naar Microsoft 365 om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.
Nu upgraden

Agenda-afspraken en vergaderingen

Voor alle nieuwe afspraken of vergaderingen

 1. Klik in het menu Hulpmiddelen (op de menubalk bovenaan het hoofdscherm van Outlook; het scherm waar u al uw e-mail vindt) op Opties. Het menu Hulpmiddelen is niet zichtbaar als er een e-mailbericht op de voorgrond is.

 2. Als u een herinnering automatisch wilt in- of uitschakelen voor nieuwe afspraken of vergaderingen, schakel dan op het tabblad Voorkeuren in de groep Agenda het selectievakje Standaardherinnering in of uit.

 3. Als u het selectievakje inschakelt, geef dan aan hoe lang voor de afspraak of vergadering de herinnering moet verschijnen.

Voor bestaande afspraken of vergaderingen

 1. Open de afspraak of vergadering.

  Opmerking: Als het dialoogvenster Terugkerend item openen verschijnt, moet u beslissen of u de herinnering wilt wijzigen voor het exemplaar dat u hebt geopend, of voor de hele reeks. Klik op Dit exemplaar openen of op De reeks openen en klik vervolgens op OK.

 2. Ga naar het tabblad Afspraak en klik in de groep Opties in de lijst Herinnering en geef de tijd op voorafgaand aan de afspraak of vergadering waarop de herinnering moet verschijnen. Selecteer Geen als u de herinnering wilt uitschakelen.

  Opmerking: Voor gebeurtenissen die de hele dag duren, wordt u standaard 18 uur van tevoren aan de gebeurtenis herinnerd. Hoewel u deze standaardtijd niet kunt wijzigen voor alle gebeurtenissen die de hele dag duren, kunt u voor elke afspraak deze tijd afzonderlijk aanpassen.

E-mailberichten, contactpersonen en taken

 1. Als u herinneringen wilt instellen of verwijderen, selecteert u het e-mailbericht, de contactpersoon of de taak.

 2. Klik op de werkbalk Standaard op

  Follow Up en klik vervolgens op Herinnering toevoegen.

  Tip: U kunt e-mailberichten snel markeren als taken met behulp van herinneringen. Klik met de rechtermuisknop op de kolom Markeringsstatus in de berichtenlijst. Of als het bericht is geopend, klikt u op het tabblad Bericht in de groep Bijhouden op

  Opvolging en klikt u vervolgens op Herinnering toevoegen.

 3. Schakel in het dialoogvenster Aangepast het selectievakje Herinnering in of uit. Als u het selectievakje inschakelt, geeft u de datum en tijd op waarop u de herinnering wilt laten verschijnen.

 4. Tip: Als Outlook is gesloten, worden er geen herinneringen op het scherm weergegeven. Outlook moet geopend blijven of geminimaliseerd op de taakbalk.

  Klik op OK.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/outlook-agenda-verwijderen-lukt-niet-52rgtves

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 66 Herinneringen instellen of verwijderen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *