Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 65 Spaar vanaf nu Air Miles bij Booking.com

[Top] 65 Spaar vanaf nu Air Miles bij Booking.com

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 65 Spaar vanaf nu Air Miles bij Booking.com dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to make a link to a hotel on booking.com
How to make a link to a hotel on booking.com

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vanaf nu mogelijk om Air Miles te sparen voor de verblijven die je boekt Booking.com. Dit is nu het zevende bedrijf waar je Air Miles kunt sparen. Wil je liever Flying Blue miles verzamelen voor je boeking bij Booking.com, dan is dat ook mogelijk. Je spaart dan ook twee Flying Blue miles per euro die je besteed. Deze Flying Blue miles kun je bijvoorbeeld besteden aan een Promo Reward ticket.

Air Miles sparen bij Booking.com

Voor ieder verblijf dat je boekt bij Booking.com kun je nu Air Miles sparen. Je ontvangt twee Air Miles voor elke euro die je besteed.

Om in aanmerking te komen voor de miles moet je naar de speciale pagina gaan om je verblijf te boeken. Bij het afronden van de betaling kun je het kaartnummer invoeren. De miles worden in je account bijgeschreven na het uitchecken. Dit kan maximaal 64 dagen duren. Je spaart alleen miles voor hotelverblijven die je boekt. Andere services zoals autohuur en taxiritten komen niet in aanmerking.

Naast Booking.com kun je de punten ook sparen bij Albert Heijn, Etos, Shell, Praxis, Essent en Mastercard.

Bespaart tot €150,- met Air Miles bij KLM Holidays

De punten die je spaart met het Air Miles loyaliteitsprogramma, kun je op diverse manieren besteden. Een van deze manieren is om een voucher te kopen voor KLM Holidays. Je kunt hiermee tot € 150 besparen.

Deze voucher is te verzilveren tot zes maanden na het moment van aanschaffen. Deze voucher is geldig voor reizen tot 11 maanden na het boeken. Je kunt maximaal één voucher gebruiken per boeking, het is dus verstandig om van tevoren te bekijken welke optie het meest voordelig is.

Je hebt de mogelijkheid om deze vouchers aan te schaffen:

  • € 25 korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
  • € 50 korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
  • € 75 korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
  • € 100 korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
  • € 150 korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

Tevens moet je bij aankoop van de voucher nog € 1 aan servicekosten betalen. Je kunt dit ook doen door middel van 100 Air Miles in te leveren. Voor het bestellen van de voucher en de voorwaarden kun je hier terecht.

Afbeeldingen ©KLM/AirMiles/Booking.com

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/booking-com-dubbele-betaling-vlpjettp

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 65 Spaar vanaf nu Air Miles bij Booking.com. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *