Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 65 GOsensit Veilig Verzenden

[Top] 65 GOsensit Veilig Verzenden

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 65 GOsensit Veilig Verzenden dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Veilig mailen in Outlook (2022)
Veilig mailen in Outlook (2022)

De veiligste manier om vanuit Outlook persoonsgegevens versleuteld te versturen volgens AVG-richtlijnen.

GOsensit Veilig Verzenden

Sinds 25 mei 2018 moeten wij persoonsgegevens behandelen conform de Europese wet AVG of GDPR. Deze wet waakt over onze persoonsgegevens zodat deze alleen gebruikt worden voor het doeleinde waartoe wij het hebben verstrekt. Als organisatie moet je daartoe maatregelen nemen waaronder het veilig verzenden van persoonsgegevens.

Met GOsensit Veilig Verzenden kun je persoonsgegevens eenvoudig versturen via Outlook met de zekerheid dat alleen de geadresseerde de gegevens ontvangt en kan ontsleutelen. Daarnaast kun je iemand die niet over deze mogelijkheid beschikt eenvoudig een verzoek sturen om informatie veilig bij je aan te leveren. Een zeker niet onbelangrijke eigenschap is dat GOsensit Veilig Verzenden geen beperking kent met betrekking tot de grootte van de bestanden die je verstuurt.

Hoe werkt het?

Het sturen van (of verzoeken om) bestanden met persoonsgegevens werkt erg intuïtief. Binnen Outlook krijg je twee extra knoppen (zie de knoppen in het rode kader op de afbeelding). Alles lijkt te gaan zoals je gewend bent. Je kunt eenvoudig bestanden toevoegen of verwijderen. In een extra venster (klik op de linker afbeelding om deze te vergroten) krijg je een aantal beveiligingsmogelijkheden. Zo is het bijvoo
rbeeld mogelijk de bestanden te laten versleutelen met een automatisch gegenereerd wachtwoord. Dit wachtwoord kun je direct laten versturen via een aparte mail(server) of zelf versturen via SMS, WhatsApp of een ander medium. In een latere versie wordt het mogelijk om het wachtwoord automatisch via SMS te laten versturen. Het is mogelijk een geldigheid mee te sturen waarna de bestanden niet meer beschikbaar zijn na een bepaalde datum en/of het aantal keren dat het bestand ontvangen mag worden. Als je wilt, laat het systeem je weten of en wanneer het bericht door de ontvanger is opgehaald.

Wat kost het?

GOsensit Veilig verzenden kost € 6,- per gebruiker per maand exclusief implementatiekosten. Wat is voor jou de toegevoegde waarde?

Voordelen GOsensit Veilig Verzenden

Vanzelfsprekend wordt er gebruik gemaakt van een zeer sterke versleuteling en staan de gegevens conform AVG-richtlijnen binnen de Europese Unie.

Meer informatie?

Wil je gebruik maken van GOsensit Veilig Verzenden of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen op 085 0795 795.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/mail-versleuteld-versturen-outlook-p1r99ay1

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 65 GOsensit Veilig Verzenden. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *