Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 63 Hoe wijzig ik de DNS records van mijn domein?

[Top] 63 Hoe wijzig ik de DNS records van mijn domein?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 63 Hoe wijzig ik de DNS records van mijn domein? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

E-mail goed instellen
E-mail goed instellen

Het kan voorkomen dat je tussentijds een aantal DNS records dient toe te voegen/wijzigen/verwijderen. Voor velen is bekend dat je dit kunt doen via het klantenpaneel. Wat echter niet bekend is dat als je dat doet terwijl je domein gekoppeld is aan je webhosting pakket je website niet meer zal werken en een geparkeerd pagina zal weergeven. Hier hebben we een oplossing voor. In DirectAdmin kan je gemakkelijk alle DNS records beheren waardoor je bij je domein eigenlijk nooit iets hoeft aan te passen en alles gewoon correct blijft werken. In deze handleiding leggen we je uit via welke manieren je de DNS records kunt aanpassen.

Mocht je domeinnaam gekoppeld zijn aan een webhosting pakket dat je bij ons afneemt dien je de DNS records via DirectAdmin in te stellen.
Voor deze uitleg dien je een stukje naar onderen te scrollen totdat je bij “DNS records aanpassen in DirectAdmin” uitkomt!

In dit artikel behandelen we de volgende twee punten:

DNS records aanpassen via het klantenpaneel

Stap 1

Om je DNS records aan te passen via het klantenpaneel dien je naar je domeinen overzicht te gaan. Je logt in op het klantenpaneel en navigeert via het menu naar “Mijn Domeinen”.

Stap 2

Wanneer je hier op geklikt hebt krijg je aan de linkerkant een overzicht van alle domeinnamen die je bij Vimexx geregistreerd hebt te zien. Mocht je nog een domeinnaam willen registreren kan dat op onze domeinnaam pagina. Klik de domeinnaam aan, waar je de DNS records van wilt wijzigen.

Stap 3

Als je de juiste domeinnaam hebt aangeklikt, zie je nu alle opties voor je domeinnaam. Selecteer “DNS” om naar de DNS records te gaan.

Op het vak wat dan tevoorschijn komt zie je alle DNS records. Je krijgt hier de optie om de DNS records toe te voegen/wijzigen/verwijderen. Mocht je domeinnaam gekoppeld zijn aan een webhosting pakket dat je bij ons afneemt, dan dien je de DNS records via DirectAdmin in te stellen. Hoe je dat doet valt hieronder te lezen.

Je kunt ook Templates aanmaken, met DNS records die je in 1 klik kunt toevoegen aan een (nieuw) domein.
Hoe je dat kunt doen, kan je terugvinden in deze handleiding.

DNS records aanpassen in DirectAdmin

Om de DNS records in DirectAdmin te wijzigen dien je naar je DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen!

Nadat je bent ingelogd selecteer je het domein dat je wilt wijzigen.

Klik nu onder “Your Account” op “DNS Management”.

Je komt nu op de pagina terecht waar je de DNS records kunt toevoegen en kunt verwijderen. Een wijzig optie is helaas niet aanwezig, mocht je dus een bestaande record willen wijzigen dien je deze eerst te verwijderen.

Mocht je nog niet goed weten hoe het DNS beheer in DirectAdmin werkt, dan leggen je dat hier uitgebreid uit.

Gefeliciteerd! Je weet nu via welke manieren je de DNS records kunt wijzigen. Kom je er niet uit? Laat het even weten aan de helpdesk, dit kan via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: hoe lang blijft een domeinnaam in quarantaine

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 63 Hoe wijzig ik de DNS records van mijn domein?. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *