Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 62 iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen

[Top] 62 iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 62 iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Fabrieksinstellingen iPhone terugzetten: de redenen

Er kunnen zich allerlei situaties voordoen waar het handig is om je iPhone te resetten en terug te zetten naar zijn fabrieksinstellingen. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe iPhone hebt gekocht. Je hebt je oude telefoon niet meer nodig en kunt er voor kiezen hem te verkopen, weg te geven of als back up toestel te bewaren. Op je telefoon staat echter allemaal persoonlijke informatie die niet voor anderen is bedoeld. Denk aan privégesprekken, belangrijke gegevens, wachtwoorden en je bankzaken. Met het terugzetten van je fabrieksinstellingen voorkom je dat anderen er met deze gegevens vandoor gaan. Ook als je iPhone traag is, niet meer aangaat een storing heeft of simpelweg niet meer zo soepel loopt als toen je hem net had kan het terugzetten van de fabrieksinstellingen uitkomst bieden.

Back up maken

Wat de reden van het terugzetten van de iPhone fabrieksinstellingen ook is, zorg er altijd voor dat je een backup van de bestanden hebt gemaakt. Wanneer je je telefoon reset, worden alle persoonlijke bestanden namelijk van je iPhone gewist. Van apps en contacten tot al je foto’s, video’s en andere bestanden. Gelukkig kun je op meerdere manieren een backup van je gegevens maken. Wij vertellen je graag hoe je dit het best kunt doen.

Het maken van een reservekopie is de makkelijkste manier om een goede, volledige backup van je gegevens te maken. Een bijkomend voordeel is dat deze manier voor elke iPhone model hetzelfde is. Of je nu een iPhone 6s hebt of een iPhone 13.

 • Open “Instellingen”;
 • Druk op je naam en kies vervolgens voor “iCloud”;
 • Er verschijnt nu een lijst van alle apps waarvan je een back-up kunt maken’;
 • Selecteer de apps waar je een backup van wil door de slider naar rechts te schuiven;
 • Druk vervolgens op “Apple ID” en kies voor de naam van je iPhone;
 • Druk op “iCloud reservekopie” en klik op “Maak nu reservekopie”.

Staat jouw telefoon helemaal vol met apps, foto’s en video’s? dan kan het maken van een backup wat tijd in beslag nemen. Daarbij kan het voorkomen dat je extra opslagruimte in je iCloud nodig hebt. Je kunt tijdelijk extra opslag nemen of er voor kiezen dit standaard aan je pakket toe te voegen. Gelukkig is dit helemaal niet duur en heb je voor €0,99,- per maand al 50GB opslaggeheugen. Zo weet je zeker dat al je bestanden behouden blijven.

iPhone fabrieksinstellingen terugzetten

Heb jij een backup van al je gegevens gemaakt en wil je je oude iPhone verkopen of resetten? Dan kun je nu je fabrieksinstellingen terug gaan zetten. Alle privébestanden worden van je telefoon verwijderd en je kunt weer met een schone lei beginnen. Weten hoe je dit het best kunt doen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

 • Ga naar de “Instellingen”-app;
 • Kies voor “Algemeen”;
 • Scrol naar beneden en klik vervolgens op “Stel opnieuw in”;
 • Druk op “Wis alle inhoud en instellingen” en kies als je een waarschuwingsmelding krijgt voor “Wis nu”;
 • Voer je toegangscode in als extra beveiliging en druk op “Wis iPhone”;
 • Het kan zijn dat je nog een keer voor “Wis iPhone” moet kiezen en je het wachtwoord van je Apple ID nogmaals moet invoeren;
 • Als je alle stappen hebt doorlopen, worden je iPhone fabrieksinstellingen teruggezet.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: back up iphone terugzetten

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 62 iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *