Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 62 Domeinen registreren

[Top] 62 Domeinen registreren

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 62 Domeinen registreren dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Best Place to Buy a Domain Name? (2022) | 7 Domain Registrars Compared!
Best Place to Buy a Domain Name? (2022) | 7 Domain Registrars Compared!

Een domeinnaam is een eigen uniek adres op het internet. Deze bestaat uit een naam plus een extensie, ookwel Top Level Domain (TLD) genoemd. Bij het registreren van een domeinnaam zijn er keuze uit honderden verschillende extensies.

De domeinnaam van jouw website zegt natuurlijk iets over je bedrijf, maar waarschijnlijk ook over de producten of diensten die het aanbiedt. Dat het belang van een pakkende- en passende bedrijfsnaam dus groot is, is wel duidelijk. Een andere vraag is het registreren van zo’n domeinnaam. Hoe gaat dat precies in z’n werk en welke stappen moet je doorlopen om de perfecte domeinnaam voor je bedrijf te registreren? Op deze pagina vind je antwoord op al deze- en nog meer vragen!

Veel providers bieden domeinnaam registratie aan tegen een lage prijs. Vaak gaat het dan alleen om de registratie van de domeinnaam. Wil je aanvullingen zoals de DNS beheren, een anti-spam oplossing actief hebben of gebruik maken van een doorstuurservice? Dan betaal je extra. Wij bieden deze services allemaal kosteloos.

Het Domain Name System (DNS) vertelt je bezoekers waar ze op het internet jouw website kunnen vinden. Het is erg belangrijk dat je deze DNS up-to-date houdt. Dit kan je eenvoudig doen via je klantenomgeving Mijn Oxilion. Jouw DNS draait op meerdere fysiek gescheiden servers. Extra veilig dus!

Niets is zo irritant dan allerlei e-mail waar je niet om gevraagd hebt. Volledig tegenhouden van spam is niet mogelijk, maar toch zeker 98% van de spam komt niet in je e-mail inbox terecht dankzij onze Anti-Spam oplossing.

Ons platform bewaart e-mail dat niet kan worden afgeleverd tijdelijk. Op een later tijdstip wordt de e-mail nog eens aangeboden. Zo gaat e-mail niet verloren.

Met de doorstuurservice kan je zeer eenvoudig een domeinnaam laten doorverwijzen naar een andere domeinnaam of bijvoorbeeld je LinkedIN pagina. Ideaal voor als bezoekers je weten te vinden op de domeinnaam die je niet meer actief gebruikt. Je krijgt al het verkeer dan gewoon binnen op jouw andere domein.

Een domeinnaam is een makkelijk te onthouden (bedrijfs)naam die kan verwijzen naar de plek waar jouw applicatie staat, bijvoorbeeld jouw WordPress website. Jouw applicatie staat op een server en die server heeft een eigen uniek publiek IP-adres. Deze IP-adressen zijn niet eenvoudig te onthouden maar een domeinnaam wel. Om die reden is het verstandig om een domeinnaam vast te leggen die je laat verwijzen via een nameserver naar de juiste locatie van jouw applicatie. Zo kunnen bezoekers je eenvoudig vinden.

Om er zeker van te zijn dat de correcte DNS wordt geraadpleegd bestaat DNSSEC. DNSSEC zorgt voor een digitale handtekening dat er voor zorgt dat malafide DNS (DNS spoofing) niet geraadpleegd wordt. Daarom hebben wij waar mogelijk DNSSEC standaard aan staan voor domeinnamen die via ons geregistreerd worden. We zeggen waar mogelijk omdat dit helaas nog niet voor elke extensie mogelijk is. Voor de meest gebruikte extensies zoals .nl, .com, .de, .be en .info werkt dit. Vraag over DNSSEC in combinatie met een andere extensie? Neem dan gerust contact op.

Voor onze Nederlandse klanten is de extensie .nl het meest gevraagd. Zitten de klanten dus vooral in Nederland, zou je kunnen overwegen om een passend domein te vinden met de .nl extensie. Is de gewenste domeinnaam niet beschikbaar binnen de gewenste extensie, kan je ook kiezen voor een alternatieve extensie zoals .online, .shop of .media.

Maar er zijn ook duizenden andere extensies vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een regio binnen Nederland zoals Amsterdam. Deze heeft een eigen extensie, .amsterdam. Ook Friesland heeft een eigen extensie, namelijk .frl.

Ons advies is daarom om altijd te kijken naar de organisatie, de klanten en het doel van de site om hier een gepaste naam bij te vinden met de juiste extensie.

Voor je een website gaat beginnen is het van belang dat je een domeinnaam gaat registreren. Een domeinnaam registreren kun je eenvoudig bij Oxilion. Het registreren van een domein is niet heel erg lastig, maar je hebt ongetwijfeld de hulp nodig van een specialist op dit vlak. Als je dus meer wilt weten over de kosten om een domein te registreren of over andere zaken, is het een aanrader om contact met ons op te nemen. We helpen je met alle plezier!

Het kan natuurlijk best zijn dat je met wat vragen of opmerkingen blijft zitten met betrekking tot het registreren van een domein. We raden je in dit geval aan om contact op te nemen met onze specialisten. Doordat wij in staat zijn om kennis en ervaring te allen tijde te combineren, hebben wij op elke vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Neem contact op via + 088 787 7678 en laat weten waar we jou mee kunnen helpen!

Als we het hebben over een registratie van een domeinnaam hebben, dan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche is het mogelijk om naast passende hosting pakketten aan te schaffen, ook mogelijk om advies te krijgen over het online avontuur dat jij met je bedrijf aangaat. Laat Oxilion zeker de hulp bieden in dit avontuur die jij misschien wel nodig hebt en bereik samen met ons de resultaten die jij online altijd al hebt willen behalen. Registreer jouw domein vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/domeinnaam-registreren-kosten-1xpf614g

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 62 Domeinen registreren. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *