Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 61 Affiliate Website Bouwen met WordPress + SiteGround • NooitMeer9tot5

[Top] 61 Affiliate Website Bouwen met WordPress + SiteGround • NooitMeer9tot5

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 61 Affiliate Website Bouwen met WordPress + SiteGround • NooitMeer9tot5 dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hướng Dẫn Thiết Kế Website Tiếp Thị Liên Kết Affiliate Marketing Kiếm 100 triệu/ Tháng – REHub Theme
Hướng Dẫn Thiết Kế Website Tiếp Thị Liên Kết Affiliate Marketing Kiếm 100 triệu/ Tháng – REHub Theme

Je wilt natuurlijk gelijk aan de slag met je eerste affiliate marketing website bouwen. Als je nog nooit een website hebt gebouwt, dan kan dit ontmoedigend zijn als je met affiliate marketing wilt beginnen.

Wees gerust! We gaan het hebben over waarom je snel en eenvoudig een affiliate marketing website kunt maken met de beste website bouwer: WordPress in combinate met een van de beste hosting en domein provider: SiteGround. Ik denk dat het je zal verbazen hoe makkelijk het is een website op te zetten.

Hoe bouw je een website zonder een ontwikkelaar in te huren en (veel) geld uit te geven? Het vinden van de juiste websitebouwer kan lastig zijn voor beginners. Er zijn er zo veel! Je kunt door het bos de bomen niet meer zien.

Website bouwers zijn tegenwoordig heel simpel

De meeste websitebouwers zijn intuïtief en gemakkelijk te gebruiken met versleepbare “drag-and-drop” onderdelen. Er komt vaak geen code bij kijken! Dat is goed nieuws voor de gemiddelde affiliate marketeer.

Velen websitebouwers hebben ook proef accounts of zijn geheel gratis als je een dienst bij hun afneemt (bijvoorbeeld hosting en een domeinnaam).

Hosting is overigens waar je jouw website online zet, op een stukje schijfruimte van een computer, genaamd een “server”, die altijd aan staat. Je zakelijke mails gaan vaak ook via deze hosting, waar je wellicht ook een domein hebt geregistreerd.

Domeinen zijn bijvoorbeeld “www.nooitmeer9tot5.nl”. Het adres van je website die bij je hosting staat.

Je hebt dus zowel een hosting als een domein nodig en daar betaal je maandelijk of jaarlijks voor. Websitebouwers software bieden vaak beiden aan. Meer over de beste hosting en domeinregistraties in een later artikel.

Als je nog maar net begint met affiliate marketing, dan hoef je nog niet veel na te denken over alle mogelijke functionaliteiten en groeimogelijkheden. Affiliate websites zijn over het algemeen vrij simpel.

Criteria voor website bouwers in affiliate marketing

Om een oordeel te kunnen vellen wat een goede website bouwer is, kijken we naar de volgende punten:

  • Gebruiksgemak – We willen ervoor zorgen dat de websitebouwer gemakkelijk te gebruiken is voor absolute beginners (niet-technische gebruikers ). Het moet komen met een drag-and-drop-builder, krachtige bewerkingstools en mogelijkheden voor aanpassingen “finetunen”.
  • Prijzen – Omdat het een concurrerende ruimte is, zoeken we welke websitebouwer de meeste waarde voor de prijs biedt. We stellen vragen zoals: biedt het een gratis domein, gratis SSL (veilige verbinding), gratis zakelijke e-mail, gratis e-commerce functies, enz. Zo niet, hoeveel zou een affiliate markeer dan moeten uitgeven aan extra’s/verborgen kosten.
  • Ontwerp en functies – We willen ervoor zorgen dat de website bouwer tal van professionele website sjablonen biedt en flexibiliteit biedt om andere functies toe te voegen, zoals Google Analytics (bezoekers statistieken bijhouden), marketing tools van derden, enz.
  • Klantondersteuning – Hoewel we verwachten dat de websitebouwers intuïtief en eenvoudig te gebruiken zijn, willen toch dat er 24/7 klantenondersteuning beschikbaar is wanneer dat nodig is.
  • Eigendom en draagbaarheid van gegevens – Vaak denken beginners hier niet over na, maar we moeten extra aandacht besteden aan de servicevoorwaarden om ervoor te zorgen dat jij de eigenaar bent van jouw gegevens, en dat je website gemakkelijk overdraagbaar is als je wilt overschakelen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de best gekozen websitebouwer: WordPress – Op een gemakkelijkste manier je website maken zonder een (dure) ontwikkelaar in te huren.

Waarom is WordPress goed voor affiliate marketing?

Een affiliate marketing website hoeft niet ingewikkeld te zien. De meeste affiliate marketing websites zijn voornamelijk gericht op bloggen: schrijven van product recensies, “how-to” gidsen en vergelijkingen. Tenzij je een affiliate marketing webshop wilt starten, met bijvoorbeeld Bol.com producten. Maar zelfs dan is WordPress een zeer goede keuze.

“Self-hosted” WordPress als affiliate website bouwer

Het populairste platform, wereldwijd, is WordPress.org (ook wel de “zelf gehoste WordPress”). Meer dan 40% van alle websites op het internet worden gebouwd op WordPress.

Let er wel op dat dit gaat over WordPress.org en niet over WordPress.com. Ja… daar zit een enorm verschil in. WordPress.org is zoals al gezegd “self-hosted”, dat betekend dat je zelf dit systeem kan installeren en manipuleren bij je hosting provider. WordPress.com is de commerciele versie waarbij je veel minder aanpassings opties hebt, maar het systeem wordt geheel onderhouden door een bedrijf met WordPress experts.

WordPress is gratis en open source

De “self-hosted” WordPress (het systeem is te downloaden op www.wordpress.org) staat bovenaan mijn lijst van beste websitebouwers vanwege de populariteit, krachtige functies, schaalbaarheid en gebruiksgemak. De www.nooitmeer9tot5.nl website draait ook hierop.

WordPress is een gratis en open source websitebouwer. Je hebt dus maximale controle over je website en eigendom over de content. Daarnaast is het heel eenvoudig om je website te verhuizen naar een andere hosting provider.

Met de “self-hosted” WordPress kan je vrijwel iedere soort affiliate marketing website maken, of het nu een blog, een vergelijkingssite of een webshop is.

Gratis templates en plug-ins

Er zijn duizenden vooraf gemaakte templates beschikbaar, zowel gratis als hoogstaande betaalde templates. Met deze templates en geweldige pagina bouwers zoals Elementor, Beaver Builder en Divi, ben je in een mum van tijd online en klaar om je affiliate marketing business te starten.

Daarnaast krijg je ook toegang tot meer dan 57,000 gratis WordPress-plug-ins. Dat zijn een soort “apps” of “kleine programmaatjes met specifieke functies” die je kunt toevoegen aan je website. Voorbeelden van plug-ins zijn: contactfomulieren, fotogalerijen, social media tools, live chat, pop-ups, forums, meerdere talen, en nog veel meer.

Als je dit allemaal in overweging neemt, dan is de “self-hosted” WordPress verreweg de beste websitebouwer op de markt.

Belangrijk voor affiliate marketing websites, de SEO-tools (zoekmachine optimalisatie) zijn krachtig en gemakkelijk te gebruiken. Zoekmachines zoals Google zullen dus geen moeite hebben om jouw website te spotten en te indexeren. SEO is erg belangrijk om je hoog in de resultaten te laten komen van o.a. Google. Dat willen we allemaal!

Kleine nadelen zijn: je zult je eigen website moeten beheren. Dat betekend dat je in het begin vertrouwd moet raken met het systeem. Het is voor de meeste mensen een lichte leercurve, want WordPress is met de jaren steeds gemakkelijker geworden.

Daarnaast moet je ook je eigen updates uitvoeren, want het systeem wordt constant verbeterd en de plug-ins die je gebruikt worden ook door ontwikkeld. Dat is juist erg mooi! Maar je moet het wel bijhouden / updaten zodat je niet met een gebroken systeem komt te zitten.

De kosten van WordPress voor jouw affiliate marketing website

WordPress is gratis, maar voor iedere website heb je een domeinnaam en een webhosting nodig om jouw affiliate website live te krijgen. De kosten hiervoor verschillen per hosting provider, want iedere hosting provider heeft ook weer voor- en nadelen.

Ik kan je met veel zekerheid zeggen dat je een uitstekende keuze hebt gemaakt als je een domein en hosting afsluit met SiteGround. Zij zijn een van de meest populaire en betrouwbare WordPress hosting providers op de planeet. Als je een klein onderzoekje zou doen naar “beste hosting providers” dan ga je ze gegarandeerd vaak tegen komen.

SiteGround is spot goedkoop en bieden de beste service en prestaties voor een laag budget. Ideaal voor jouw volgende affiliate marketing website.

Daarnaast kun je bij SiteGround met 1-klik een WordPress installatie weg zetten, hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Binnen 5 minuten staat er een basis website voor je online die je vervolgens zelf helemaal kunt aanpassen.

Met de gratis templates van WordPress kun jij vandaag nog beginnen met jouw website. SiteGround zal er voor zorgen dat jouw website super snel laad, altijd online is, en ze staan 24/7 voor je klaar mocht je vragen hebben in de chat.

Ik had een heel artikel kunnen schrijven waarin ik verschillende website bouwers vergelijk, en dit uitbreiden met verschillende hosting providers. Maar WordPress en SiteGround zijn de toppers in hun gebied, dus waarom meer tijd hieraan besteden als jij gewoon snel aan de slag wilt?

Ik hoop dat je iets aan dit artikel hebt gehad en zoals gewoonlijk: plaats een reactie als je vragen hebt of als je gewoon even gezellig iets achter wilt laten.

Tot de volgende!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: affiliate website maken wordpress

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 61 Affiliate Website Bouwen met WordPress + SiteGround • NooitMeer9tot5. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *