Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 60 Vergaderen in Microsoft Teams

[Top] 60 Vergaderen in Microsoft Teams

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 60 Vergaderen in Microsoft Teams dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Stop met Outlook, gebruik MS Teams!
Stop met Outlook, gebruik MS Teams!

Vergaderen met Microsoft Teams

Denk aan het aantal vergaderingen dat je in een week hebt gehad.. het zijn er veel! Volgens de Time Management-studie van Bain & Company uit 2014 wordt 15% van de tijd van een organisatie besteed aan vergaderingen. Geschat wordt dat senior executives 50% tot 75% van hun tijd in vergaderingen met elkaar doorbrengen.

Met Microsoft Teams biedt Microsoft haar gebruikers enorm veel functionaliteiten in de vorm van één applicatie.

Plannen van vergaderingen

Wat kunnen we anders doen? Of misschien beter? Vaak ervaren we stress en kost het veel tijd om een vergadering voor te bereiden. Het is geen probleem om een kleine groep mensen uit te nodigen voor een vergadering, maar wat gebeurt er wanneer je 100, 200, of zelfs meer mensen nodig hebt? Je moet alle uitnodigingen versturen, relevante documenten delen en de agenda van de vergadering presenteren voor een groot aantal collega’s.

Daarom heeft de voorbereiding van een vergadering zonder enige twijfel tijd nodig. Microsoft Teams kan jou hierbij helpen. Het biedt een aantal geweldige functionaliteiten. Het plannen van vergaderingen in Teams is gemakkelijk. Dankzij de Outlook integratie met Teams kan een organisator binnen een paar clicks een vergadering aanmaken in het kanaal. Per kanaal kun je één of meerdere vergaderingen plannen.

Lees meer over Microsoft Teams & ga direct aan de slag

Andere diensten

Inhoud van de vergadering

Microsoft Teams integreert vrijwel alle onderdelen van Office 365 en vormt als het ware een centrale hub’ voor teamwork. Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, Power BI en Delve zijn allemaal integraal gekoppeld zodat teamleden met een simpele klik bij hun relevante informatie en tools kunnen.

Vergader onderweg, wanneer je maar wilt
Je hoeft geen enkele vergadering meer te missen. Met de Microsoft Teams-apps voor Android, iOS, Windows en MacOS kun je vergaderen, chatten en inbellen bij vergaderingen op smartphones en tablets. Upload foto’s of stream video van je smartphone naar een vergadering, zodat teamleden kunnen zien wat jij ziet. Of kijk wie online is en stuur diegene een chatbericht om snel antwoord te krijgen.

Haal het meeste uit vergaderingen, zelfs nadat ze zijn afgelopen
Omdat teamchats, gesprekken en activiteiten zichtbaar zijn voor het hele team en chats op alle apparaten worden bewaard, blijven teamleden zelfs na een vergadering op de hoogte. Je kunt vergaderingen ook opnemen, zodat je ze later nog eens rustig kunt terugkijken of kunt delen met degenen die er niet bij konden zijn.

Notuleren

Notuleren is vaak een belangrijk onderdeel van vergaderingen. Het bijhouden van notulen in Microsoft Teams kun je doen in de OneNote die in ieder vergaderkanaal standaard aanwezig is. Een opgezet format voor de notulen kan door de notulist gemakkelijk overgezet worden naar alle vergaderkanalen.

“Ervaar de voordelen en het gemak van videovergaderen tijdens een gratis demo.”

Video Vergaderen

Video vergaderen was vroeger alleen weggelegd voor de grote bedrijven met veel budget. Het vergde namelijk veel bandbreedte, en dure apparatuur. Tegenwoordig is iedereen voorzien van snelle verbindingen en zijn videoconference systemen en beeldschermen betaalbaar geworden. In veel situaties scheelt het veel tijd en geld als vergaderingen op afstand worden gevoerd. In veel vergaderingen speelt non-verbale communicatie een grote rol, en is het zien van elkaar dus belangrijk. Daarnaast is het delen van ideeën en presentaties een grote wens.

Transformeer je vergaderruimten

Van kleine kantoortjes tot grote vergaderzalen, profiteer van een rijke onlinesamenwerkingservaring die eenvoudig te gebruiken en beheren is. Start een onlinevergadering met één tik op een knop, projecteer deze in de ruimte en deel deze met externe deelnemers op smartphones of laptops.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/teams-laadt-niet-k7fbna4u

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 60 Vergaderen in Microsoft Teams. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *