Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 57 de juiste plugin kiezen – Webredactie blog

[Top] 57 de juiste plugin kiezen – Webredactie blog

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 57 de juiste plugin kiezen – Webredactie blog dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Contactformulier op de website plaatsten – Websitebouwer
Contactformulier op de website plaatsten – Websitebouwer

Hierbij een contactformulier voorbeeld voor je WordPress website. Laat je inspireren hierdoor. In een ander bericht vertel ik welke contactformulier plugin je het beste kunt nemen voor WordPress. De meest bekende: Contactform 7, vertraagt ook je website. Dus weeg dit goed af. Je kunt altijd ook nog alleen je email vermelden en helemaal geen contactformulier gebruiken. Maar, bekijk contactformulier voorbeeld voor WordPress via dit bericht.
Bekijk twee voorbeelden van contactformulieren voor grote organisaties en twee voorbeelden voor kleine organisatie. Tips voor WordPress plugins volgen later…

Contactformulier voorbeeld grote organisatie

(Ten behoeven grote UK website: https://www.nhs.uk/)

Het voorbeeld onder is een registratieformulier dat tot de essentie is teruggebracht. Voor een echt CRM systeem heb je een contactformulier nodig met als velden:

 • Taal
 • voornaam
 • achternaam
 • bedrijfsemail
 • land
 • bedrijfsnaam
 • wel/geen nieuwsbrief ontvanken (vinkje)

Meerdere contactformulieren voorbeelden

Op grote websites kun je funnels maken naar meerdere contactformulieren. Dus voor elk doel een ander formulier. Dit is zeker een mogelijkheid. Het kan zelfs zijn, dat je in sommige gevallen juist geen communicatie per e-mail wilt. Voorbeeld:

Contactformulier voorbeeld WordPress kleine organisatie

In contact komen via een WordPress contactformulier vraagt om zo min mogelijk velden in te vullen. Gangbaar zijn deze vier velden in je contactformulier:

 • voornaam
 • achternaam
 • email*
 • telefoonnummer*
 • bericht/tekstvak

Contactformulier voorbeeld dat geen formulier is… Maar gewoon één link.

Het bedrijf Moondog Marketing in Zweden heeft in haar nieuwe website-ontwerp helemaal geen formulier. Alleen maar een mailto-link die opent in het mailprogramma van de gebruiker. Dit is de kortste weg naar contact. Velden

 • geen velden, alleen mail-to link om e-mailtje te openen

Zijstapje 1: contactformulier voorbeeld voor sollicitanten

Keep it simple. Contactformulier voor sollicitanten kan op deze wijze:

Contactformulier voor sollicitanten

Zijstapje 2: Pop-up als contactformulier

Nog even iets over pop-ups en inschrijfformulieren voor nieuwsbrieven. Zet in op maximaal twee velden. In principe alleen de volledige naam en het emailadres. Drie of meer velden wordt al snel teveel: mensen haken af, tenzij ze heel gemotiveerd zijn natuurlijk! Voor usability onderzoek via een pop-up, kun je denken aan de dialoog: Geef uw feedback! ‘Was deze pagina nuttig?’ Veld= ja of nee, waarbij je bij ‘Nee’ een tekstveld openlaat voor anoniem invullen. Dat zou moeten werken 🙂 Tip: gebruik Hotjar.com (gratis) als het gaat om usability-pop-ups!

Tot zover inspiratie en overwegingen rondom contactformulieren. Voor WordPress zijn er allerlei plugins te vinden. Ik wil iedereen uitnodigen deze te delen via de reacties. Mogelijk werk ik dit bericht later nog bij. En dan lees je mijn tips voor contact plugins alhier.

Succes met WordPress! Gerben G van Dijk. Deel gerust!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: contactformulier website voorbeeld

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 57 de juiste plugin kiezen – Webredactie blog. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *