Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 56 Uitgesteld verzenden van E-mail (niet uitgesteld bezorgen)

[Top] 56 Uitgesteld verzenden van E-mail (niet uitgesteld bezorgen)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 56 Uitgesteld verzenden van E-mail (niet uitgesteld bezorgen) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Microsoft 365 Roadmap webinar update maart 2023
Microsoft 365 Roadmap webinar update maart 2023

MeTooPV schreef op zondag 19 september 2021 @ 14:33:

Iets wat ik al langer probeer, maar volgens mij nog steeds niet kan, is uitgesteld verzenden van e-mail in outlook.

Als ik nu een e-mail verstuur en die pas morgen laat bezorgen (uitgesteld bezorgen), dan krijgt de ontvanger inderdaad pas morgen mijn e-mail, maar nog steeds met verzenddatum vandaag.

Heeft iemand daar een oplossing voor?

Ik heb dit zelf ook wel een uitgeprobeerd door mijzelf een mail te sturen. Want ik doe dit ook wel eens, ik ben vaak ‘s nachts wakker omdat ik ergens aan denk en bang ben het te vergeten. Maar ik wil niet dat mijn collega’s zien dat ik om 3:30 een mail heb zitten typen

:)

Maar het komt dan in de inbox met de ontvangsttijd (Date received). De Date Sent is inderdaad wel de originele tijd maar daar kijkt niemand naar zoals je zelf al zegt.

Met Lotus Notes had je inderdaad veel meer mogelijkheden. Je kon echt alles scripten. Ik had bijvoorbeeld een ‘agent’ gemaakt die de ‘send receipt’ vlag uitschakelde bij ontvangst (voor de verwerking ervan) en dan de titel veranderde zodat ik kon zien dat het geprobeerd was. Dan had ik een ander scriptje waarmee ik alsnog de ontvangstbevestiging kon sturen. Zo kon ik zorgen dat mensen er niet meteen bovenop sprongen als ik een mail had gelezen

:P

Dat mis ik inderdaad wel. Maar wat ik niet mis is het 2x per dag crashen van Notes en de enorme wildgroei aan databases die mensen in elkaar hadden geknutseld.

Misschien kan je zoiets met de Graph API wel doen, als je tegen Exchange aan babbelt en dan je te versturen mails in een specifieke drafts folder zet. En dan ‘s morgens om 8 uur 1 voor 1 die wachtende mails afschieten. Nooit naar gekeken (bij ons is API toegang ook erg beperkt helaas)

[Voor 14% gewijzigd door GekkePrutser op 20-09-2021 11:36]

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: outlook uitgesteld verzenden

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 56 Uitgesteld verzenden van E-mail (niet uitgesteld bezorgen). De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *