Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 56 Google Chromebooks

[Top] 56 Google Chromebooks

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 56 Google Chromebooks dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Geschiedenis wissen van je browser
Geschiedenis wissen van je browser

Maak kennis met ChromeOS

ChromeOS is het snelle, eenvoudige en goed beveiligde besturingssysteem dat op elke Chromebook draait.


Gemak

Upgrade naar gemak

Het leven is soms al ingewikkeld genoeg: maak het makkelijker met een Chromebook.

Op een geopende Chromebook is het app-scherm te zien. Op de benedenhoek van het toetsenbord ligt een zwarte hoofdtelefoon.

Makkelijk instellen

Je kunt je nieuwe Chromebook heel makkelijk instellen. Log gewoon in op je Google-account en je vindt al je Google Drive-bestanden en Chrome-voorkeuren op je nieuwe Chromebook.

Makkelijke installatie Maak kennis met ChromeOS

Beveiliging

Ingebouwde beveiliging

Een Chromebook houdt jou en je gegevens beschermd met functies zoals ingebouwde virusbeveiliging en beveiligd gebruik voor meerdere gebruikers.

Beveiliging Maak kennis met ChromeOS

Sandboxing

ChromeOS houdt verschillende software op je Chromebook van elkaar gescheiden met sandboxing. Dus zelfs als je ergens een virus binnenhaalt, blijft de rest van je computer beveiligd.

Verified Boot

Elke keer dat je Chromebook wordt opgestart, wordt Verified Boot doorlopen: een strenge en naadloze beveiligingscheck op de achtergrond die malware voorkomt.

Beveiligingschip

Bescherming van je gegevens Alle Chromebooks bevatten een ingebouwde beveiligingschip om je meest gevoelige gegevens te beschermen en afgeschermd te houden. Je kunt erop vertrouwen dat je Chromebook beveiligd is.

Ingebouwde virusbeveiliging

Dankzij de ingebouwde virusbeveiliging is je Chromebook automatisch beschermd tegen malware. Zo kun jij je concentreren op wat je moet doen zonder dat je externe beveiligingssoftware hoeft te installeren.

Gastmodus

In de gastmodus kunnen je vrienden je Chromebook gebruiken zonder dat ze hoeven in te loggen. Je gasten zien geen bestanden die zijn opgeslagen in andere gebruikersaccounts. De modus is zo ontworpen dat hun lokale geschiedenis en bestanden niet worden opgeslagen nadat ze zijn uitgelogd.

Powerwash

In het zeldzame geval dat er iets misgaat, begin je met één klik weer met een schone lei. Met de Powerwash-functie op je Chromebook kun je je apparaat gemakkelijk terugzetten naar de fabrieksinstellingen en eventuele malware meteen verwijderen.

Ondersteuning voor meerdere gebruikers

Deel je Chromebook met anderen maar houd privé wat privé is. Eén Chromebook kan meerdere gebruikers hebben terwijl de privacy van elk van hen gewaarborgd blijft.

Family Link

Met de Family Link-app van Google stel je digitale huisregels in voor kinderen die een Chromebook gebruiken. Beperk de schermtijd en pas hun accountinstellingen aan.

Een kind zit aan een bureau te typen op een Chromebook met aan beide kanten een volwassene. Naast de afbeelding staan 3 grafische afbeeldingen van Family Link.

Nexus 5 van Benjamin

Ontgrendeld

Activiteit van vandaag • nu geüpdatet

Toontastic

Toontastic 3D

1 uur 30 min

Foto's

Foto’s

56 min

Download goedkeuren

Google Translate

Google Translate

Google LLC

Snelheid

Klaar voor gebruik

Chromebooks starten binnen enkele seconden op en dankzij automatische updates* heb je altijd de nieuwste software zonder dat je wordt onderbroken.

*Op g.co/chromeosupdates/nl/ kun je zien hoelang een apparaat in aanmerking komt voor updates.

Iemand staat met een mok in de rechterhand over een bureau geleund en raakt met de linkerhand het scherm van een geopende Chromebook aan.

Automatische updates

Chromebooks worden automatisch op de achtergrond geüpdatet, zodat je apparaat de nieuwste software en beveiligingsfuncties krijgt zonder je te onderbreken. Op g.co/chromeosupdates/nl/ kun je zien hoe lang een apparaat in aanmerking komt voor updates.

Google Assistent

De Google Assistent op je Chromebook* activeer je met je stem of je toetsenbord. Met de Assistent wordt het makkelijker om te multitasken, je smartapparaten te bedienen en taken sneller gedaan te krijgen.

*Je hebt een internetverbinding nodig om de Google Assistent in te schakelen.

De Launcher

Vind sneller antwoord via de Launcher. Zoek op Google, in je Drive-bestanden, apps, lokale bestanden en meer, allemaal via één zoekbalk.

Smart Lock

Smart Lock gebruikt je Android-telefoon als een draadloze sleutel om je Chromebook automatisch te ontgrendelen. Je hoeft dan niet je hele wachtwoord* te typen. Je kunt meteen aan de slag met je werk of game.

*Voor gebruik van Smart Lock moet Android-versie L-MR1 of hoger op je telefoon staan. Je moet ook op je telefoon en Chromebook zijn ingelogd met hetzelfde Google-account.

Ontgrendelen met vingerafdruk

Typ niet elke keer je wachtwoord om je Chromebook te ontgrendelen.* Gebruik je vingerafdruk om nog sneller aan de slag te gaan op je apparaten.**

*Uit veiligheidsoverwegingen moeten gebruikers hun wachtwoord altijd typen als ze hun apparaat opstarten, maar niet als ze hun Chromebook activeren vanuit de slaapstand.

**De beschikbaarheid van ontgrendelen via je vingerafdruk verschilt per apparaat.

Verder lezen

Ga verder waar je gebleven was bij het lezen van een verhaal. Je Android-apparaten en je Chromebook werken samen, zodat je nooit hoeft te zoeken waar je gebleven was.

Start binnen enkele seconden op

Laat je productieve moment niet verloren gaan door een langzame start. Start je Chromebook en beantwoord meteen die urgente e-mail, maak aantekeningen tijdens de les of doe iets ontspannends.

Klaar om over te stappen?

Bovenaanzicht van de 3 standen van een omklapbare Chromebook: gesloten, tablet en laptop.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: geschiedenis wissen chromebook

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 56 Google Chromebooks. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *