Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 55 Pagina’s en berichten aanmaken in WordPress

[Top] 55 Pagina’s en berichten aanmaken in WordPress

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 55 Pagina’s en berichten aanmaken in WordPress dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hoe Maak Je Een WordPress Website 2022
Hoe Maak Je Een WordPress Website 2022

Berichten en pagina’s aanmaken in WordPress

Dit is het derde artikel in de serie ‘WordPress voor beginners’. In dit artikel leert u hoe u een bericht of pagina kunt aanmaken. Ook leert u over concepten en gepubliceerde berichten.

Nieuw bericht aanmaken in WordPress

Om een nieuw bericht aan te maken gaat u in WordPress naar ‘Berichten’ en vervolgens naar ‘Nieuw Bericht’. In het eerste tekstveld voert u de titel van het bericht in. In het tekstveld onder de titel kunt u de inhoud van uw bericht plaatsen.

Vlak onder de titel zien we wat de url van het bericht gaat worden. Dit is de link die bezoekers in hun adresbalk kunnen invoeren om het bericht te lezen. Deze url wordt standaard gegenereerd op basis van de eerste invoer in het titelveld. U kunt het laatste deel van de url wijzigen door op het gemarkeerde deel te klikken. De url is, net als de titel, een belangrijke factor binnen zoekmachine optimalisatie. U kunt hierover meer lezen in het Interpedia artikel De URL – essentieel onderdeel in SEO.

Concepten en gepubliceerde berichten

In het rechterdeel van het scherm zijn een aantal handige opties beschikbaar. ‘Opslaan als concept’ is een handige functie om het bericht op te slaan, zonder dat deze zichtbaar wordt op de website. Als u dan een ander moment verder wil werken aan een bericht, is deze altijd terug te vinden onder het kopje berichten.

Conceptberichten zijn niet zichtbaar op de website, omdat het bericht nog niet is gepubliceerd. Wel is het mogelijk om een voorbeeld weergave te bekijken, door op het knopje ‘voorbeeld’ te klikken. Het voorbeeld is alleen beschikbaar als u bent ingelogd. Een normale bezoeker krijgt deze voorbeeldweergave dus nooit te zien.

Als u klaar bent met het bericht, dan kunt u het bericht publiceren door op ‘Publiceren’ te klikken. Het bericht wordt dan zichtbaar op uw website.

Pagina’s aanmaken in WordPress

Om een nieuwe pagina toe te voegen gaat u in WordPress naar ‘Pagina’s’ en vervolgens naar ‘Nieuwe Pagina’. Zoals u ziet is dit scherm bijna hetzelfde als het scherm voor het aanmaken van een nieuw bericht. Ook hier zien we een titelveld, tekstveld en aan de rechterkant ‘opslaan als concept’, ‘voorbeeld’ en ‘publiceren’. De procedure om een pagina aan te maken is dan ook vrijwel gelijk aan het toevoegen van een bericht.

Als een pagina is gepubliceerd, is deze zichtbaar voor bezoekers via de url die we hebben opgegeven. Om een pagina in de hoofdnavigatie zichtbaar te maken heeft u beheerdersrechten nodig.

Lees het volgende artikel of ga terug naar het overzicht van de serie ‘WordPress voor beginners‘.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wordpress-hoe-werkt-het-m3pps2aj

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 55 Pagina’s en berichten aanmaken in WordPress. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *