Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 54 Automatisch afwezigheidsberichten versturen vanuit Outlook

[Top] 54 Automatisch afwezigheidsberichten versturen vanuit Outlook

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 54 Automatisch afwezigheidsberichten versturen vanuit Outlook dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Cách tạo và cài mail công ty vào Outlook trên điện thoại và máy tính
Cách tạo và cài mail công ty vào Outlook trên điện thoại và máy tính

U kunt automatische antwoorden bij afwezigheid op twee manieren verzenden. De manier waarop u deze gebruikt, is afhankelijk van het type e-mailaccount dat u hebt.

Selecteer Bestand aan de linkerkant van het lint:

… selecteert u de afbeelding hieronder die overeenkomt met uw versie van Outlook:

Als u de knop Automatische antwoorden ziet, volgt u de stappen om een automatisch antwoord in te stellen.

Als u de knop Automatische antwoorden niet ziet, volgt u de stappen om regels te gebruiken om een afwezigheidsbericht te verzenden.

Een automatisch antwoord instellen

 1. Selecteer Bestand > Automatische antwoorden.

  Opmerking: Kies in Outlook 2007Extra > Wizard Afwezigheid.

 2. Schakel in het dialoogvenster Automatische antwoorden het selectievakje Automatische antwoorden verzenden in.

  U kunt ook een datumbereik voor automatische antwoorden instellen. Er worden dan geen automatische antwoorden meer verzonden vanaf de datum en tijd die u opgeeft voor de eindtijd. Als u geen bereik opgeeft, moet u automatische antwoorden handmatig uitschakelen.

  Opmerking: Als u Automatische antwoorden niet ziet, gebruikt u Regels en waarschuwingen om een afwezigheidsbericht in te stellen.

 3. Typ op het tabblad Binnen mijn organisatie het antwoord dat u aan teamgenoten of collega’s wilt verzenden wanneer u afwezig bent.

  Opmerking: Als u Iedereen buiten mijn organisatie selecteert, wordt uw automatische antwoord verstuurd in reactie op elk e-mailbericht, inclusief nieuwsbrieven, advertenties en mogelijke ongewenste e-mail. Als u ook naar personen buiten uw organisatie automatische antwoorden wilt verzenden, is het beter om Alleen mijn contactpersonen te selecteren.

 4. Selecteer OK om de wijzigingen op te slaan.

Automatische afwezigheidsberichten uitschakelen

Wanneer Outlook is ingesteld voor het verzenden van automatische antwoorden, ziet u een bericht onder het lint met deze informatie. Selecteer Uitschakelen om automatische afwezigheidsberichten uit te schakelen. Als u de datums wilt wijzigen voor uw automatische antwoord of het verzonden bericht, gebruikt u de bovenstaande stappen om uw instellingen te wijzigen.

Opmerking: Als u in Outlook 2007 afwezigheidsberichten wilt uitschakelen, selecteert u Extra > Wizard Afwezigheid en schakelt u het selectievakje Automatisch afwezigheidsmeldingen verzenden uit.

Uw automatische antwoorden bijwerken in de Outlook-app voor mobiele apparaten

U kunt uw automatische antwoorden bijwerken in Outlook voor iOS of Outlook voor Android. Klik hier om de app te downloaden en uw automatische antwoorden onderweg te beheren.

Problemen oplossen: Ik zie geen optie voor automatische antwoorden

Als u Automatic Replies niet ziet nadat u Bestand hebt geselecteerd, gebruikt u waarschijnlijk een Gmail-, Yahoo- of ander POP- of IMAP-account dat geen ondersteuning biedt voor de functie Automatische antwoorden van Outlook. U kunt een regel instellen die inkomende berichten beantwoordt, maar alleen als u Outlook actief laat. Zie Regels gebruiken om een afwezigheidsbericht te verzenden voor meer informatie.

Aanbevolen artikelen

Regels gebruiken om een afwezigheidsbericht te verzenden

Video: Een automatisch antwoord instellen

Waarschuwingen voor Outlook-invoegtoepassing

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: mail klaarzetten outlook

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 54 Automatisch afwezigheidsberichten versturen vanuit Outlook. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *