Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 52 Hoe koppel ik mijn Facebook-pagina aan mijn Instagram-account

[Top] 52 Hoe koppel ik mijn Facebook-pagina aan mijn Instagram-account

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 52 Hoe koppel ik mijn Facebook-pagina aan mijn Instagram-account dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Facebook en Instagram koppelen
Facebook en Instagram koppelen

Hoe koppel ik mijn Facebook-pagina aan mijn Instagram-account

Het onderhouden van de sociale netwerken van uw bedrijf of bedrijf kan een uitdaging worden als we daar geen tijd voor hebben. Facebook belooft ons leven gemakkelijker te maken met een functie waarmee je koppel de Facebook-pagina aan het Instagram-account .

Facebook heeft een app waarmee je koppel je Instagram-profiel aan een van je Facebook-pagina’s . Met deze functie kunt u: post zelfs vanaf je Facebook-account en tegelijkertijd wordt het Instagram-account bijgewerkt. Het is een veel eenvoudiger proces dan het lijkt en hier leer je hoe.

Hoe koppel ik mijn Facebook-pagina aan mijn Instagram-account

Om te beginnen met het koppelen van de fanpagina aan het Instagram-account, is het eerste wat je moet doen het openen van de Facebook-account waaraan je Instagram-profiel is gekoppeld . Dit Facebook-account moet ook de beheerder zijn van de fanpagina die je aan Instagram wilt koppelen.

In de Facebook-zoekmachine moet u het woord instagram . Klik op het eerste zoekresultaat en u wordt doorgestuurd naar de pagina van de toepassing Facebook . Op de pagina moet u op de knop App gebruiken drukken om de app-functies te activeren.

Voordat u het nieuwe tabblad met Instagram-functies toevoegt, moet u de . selecteren Facebook-pagina die u wilt koppelen naar de applicatie. Je kunt maar één van je Facebook-pagina’s kiezen om naar te linken.

Instatab configureren

Het nieuwe tabblad bevindt zich nu in het linkerdeelvenster van uw Facebook-accountopties, met de naam Instagram. Klik op het tabblad en u wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina.

Nu moet u de app configureren om deze te laten werken. U moet uw Instagram-gebruikersnaam invoeren zoals deze in uw account wordt weergegeven. De app staat ook het gebruik van labels toe voor het geval je het nodig hebt.

Dan moet je kies de beeldweergavemodus: met de optie Standaard weergavemodus. Met deze optie kunt u de grootte configureren waarop u de berichten wilt weergeven. U kunt kiezen tussen Miniatuur, Kwart, Klein en Normaal.

Als u nog een persoonlijk tintje wilt toevoegen, kunt u met de app een kopafbeelding toevoegen. Je kunt het toevoegen vanuit je computerbestanden en ze zouden een standaardgrootte van 810x150px moeten hebben.

Als u alle noodzakelijke wijzigingen heeft aangebracht, gaat u naar de onderkant van de pagina en klikt u op de knop Instellingen opslaan om de wijzigingen in de configuratie op te slaan. Je account is nu gekoppeld aan het Instagram-account en is klaar voor gebruik.

Om te controleren of de installatie geen fouten bevat, gaat u naar de Facebook-pagina die u zojuist hebt gelinkt en zoekt u het tabblad Instagram. Via Facebook kan dat zie foto’s van Instagram-account .

Voordelen van Instatab

je kunt bekijk je Instagram-account van Facebook en bespaar veel tijd door uw sociale netwerken in de gaten te houden. Bovendien kunt u met deze optie aan andere gebruikers en beheerders van uw Facebook-pagina het toezicht op de evolutie van Instagram-berichten delegeren, zonder toegang tot uw profiel.

Door Instagram-berichten van je Facebook-pagina te bekijken, heb je de mogelijkheid om de berichten vanaf daar leuk te vinden. Je kunt het Instagram-bericht zelfs op je Facebook-pagina delen.

Met het Instagram-account dat is gekoppeld aan de Facebook-pagina, kunt u: krijg meer volgers op Instagram door publicaties promoten. Facebook identificeert het profiel dat is gekoppeld aan het Instagram-account en staat toe het promoten van de publicatie van uw keuze op Facebook .

Met Facebook-campagnes kun je een ander soort abonnees aantrekken. Als je weet hoe een Facebook-campagne correct segmenteren , er zijn vast veel mensen die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf of merk.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: hoe koppel ik facebook aan instagram

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 52 Hoe koppel ik mijn Facebook-pagina aan mijn Instagram-account. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *