Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 51 Hoe maak je een e-mail hyperlink in Adobe Indesign Maak

[Top] 51 Hoe maak je een e-mail hyperlink in Adobe Indesign Maak

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 51 Hoe maak je een e-mail hyperlink in Adobe Indesign Maak dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Make an InDesign Book Layout Template
How to Make an InDesign Book Layout Template

Adobe InDesign is een populair programma in de professionele kringen ontwerp voor de productie van gedrukte publicaties, zoals kranten en tijdschriften. Maar het programma heeft ook de mogelijkheid om interactieve functies in een elektronisch document, zoals een brochure of ebook, wanneer de InDesign-bestand wordt geëxporteerd als een PDF te plaatsen. Het creëren van een e-mailverbinding, terwijl niet moeilijk, is niet zo eenvoudig als het is in Word.

instructies

1 Gebruik het gereedschap Tekst de letter ‘T’ in de werkbalk, en het woord of de zin die u wilt om te zetten in een hyperlink te definiëren. Dubbelklik op een woord om een enkel woord keuze te maken; of dubbelklikt u op en houdt u op het eerste woord van een zin, verplaats dan de cursor over de rest van de zin voor het vrijgeven.

2 Open het “Hyperlink” paneel en klik op het menu paneel icoon, een kleine neerwaartse driehoekje naast drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van het paneel.

3 Selecteer “Nieuwe hyperlink” wanneer het menu wordt geopend. Als het vakje hyperlink opties opent, kiest u “URL” in het drop-down selectie voor “type.” Laat de Document selectie als “Untitled”, en de naam als ‘Naamloos’.

4 Typ het e-mailadres in het URL-sleuf in de HTML-indeling “mailto: [email protected]”, typen in het werkelijke e-mailadres.

5 Maak de keuzes die je wilt in de verschijning gedeelte van het menu paneel. De standaard is om Onzichtbare rechthoek te kiezen, en maak kleuren en onderstrepen opties elders. Klik op ‘OK’.

6 Herziening van de woord of zin in de hyperlink en in het controlepaneel aan de bovenkant van het venster en kies de onderstreping tekst icoon.

7 Open de “Color” paneel en kies een schaduw van blauw om een link aan te duiden. Als u een aantal links in het document, is het beter om een opgeslagen instelling voor blauwe gebruiken in de ‘Stalen’ panel voor alle links.

8 Test de koppeling door het omzetten van het document, of alleen de pagina, naar een PDF, en klik op de link. Uw e-mailprogramma moet openen met een e-mail gericht aan de gegevens die u voor de koppeling ingevoerd.

Hints

  • U kunt ook grafisch maak een e-mail hyperlink met de knop opties met InDesign.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/e-mailhandtekening-maken-indesign-9st18u2g

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 51 Hoe maak je een e-mail hyperlink in Adobe Indesign Maak. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *