Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 46 iCloud versus OneDrive: welke cloudopslag is beter op iOS

[Top] 46 iCloud versus OneDrive: welke cloudopslag is beter op iOS

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 46 iCloud versus OneDrive: welke cloudopslag is beter op iOS dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Top 5 Best Free Cloud Storage Services (2022)
Top 5 Best Free Cloud Storage Services (2022)

Het is geweest iCloud Een integraal onderdeel van iOS en Mac. Apple cloudopslag biedt veel redenen om het te verkiezen boven zijn concurrenten, zoals: Microsoft Onedrive و Google Drive. In de loop der jaren heeft het bedrijf veel functies toegevoegd aan: iCloud. Over de concurrentie gesproken, OneDrive en Google Drive hebben zichzelf gepositioneerd als perfecte alternatieven op iOS.

Bijzonder Microsoft Onedrive , onder Nadella’s “mobile first, cloud first”-visie, is zeer goed gegroeid. In de afgelopen maanden ontvangen Microsoft Onedrive Veel veranderingen met nieuwe gebruikersinterface en speciale functies.

iCloud Apple heeft nieuwe functies toegevoegd aan het cloudplatform.

In dit bericht, We vergelijken iCloud مع Microsoft Onedrive voor iOS en leid af welk opslagplatform voor u geschikt is.

De vergelijking heeft betrekking op interface, functies, delen, prijs, platformbeschikbaarheid en meer. laten we springen

Via platformbeschikbaarheid

Voordat we beginnen, denk ik dat: OneDrive is een winnaar duidelijk hier. Microsoft heeft native apps voor OneDrive op Android, iOS, Windows, macOS en het web. kan zijn Toegang tot iCloud Op iOS, Windows en macOS. Geen Android-app beschikbaar. Dit is verrassend gezien Apple’s nieuwe focus op software en diensten in de afgelopen kwartalen.

gebruikersomgeving

OneDrive ontvangen Nieuwe look eerder dit jaar. Het plaatst de app naast andere productiviteits-apps van Microsoft, zoals Outlook en OneNote.

Het gebruikt een combinatie van een hamburgermenu met witte en blauwe onderste tabbladen. Zoekbalk bovenaan met één gebaar.

iCloud is rechtstreeks geïntegreerd in het menu Instellingen, enFoto-applicatie , en toepassingsbestanden. Normaal gesproken moet u gewoon bij de app Bestanden blijven, omdat deze een handige manier biedt om bestanden te beheren.

De app Bestanden gebruikt het lichtblauw/witte thema en op de startpagina zie je iCloud-sectie bereiken Bestanden. Het zoekvak staat bovenaan, terwijl de lijst met recente bestanden onderaan staat.

Over het algemeen is het een functionele en schone gebruikersinterface.

Opmerking: u kunt vanuit de app Bestanden ook apps voor cloudopslag van derden gebruiken, zoals OneDrive en Google Drive. Maar de ervaring zal niet zo goed zijn als de originele app.

Functies

Dit gedeelte kan het voor u maken of breken. Laten we beginnen met OneDrive. Met de app kun je mappen/bestanden ordenen en hernoemen en de cameramap automatisch uploaden naar de OneDrive-galerij.

OneDrive organiseert intelligent per jaar en maand. Ik vind het leuk omdat ik niet door een lange lijst met foto’s hoef te gaan om een verwante te vinden.

Microsoft heeft persoonlijke kluis toegevoegd in OneDrive. Het biedt een aparte ruimte voor gebruikers om gevoelige documenten op te slaan, zoals Aadhar-kaart, licentie, paspoort, enz. Wordt geleverd met extra authenticatie voor gemoedsrust.

Klik op het camerapictogram in het midden, de app staat klaar om je van dienst te zijn Documentscanner. Het enige probleem is dat u gescande documenten niet als afbeeldingen kunt exporteren. Het wordt alleen opgeslagen in PDF-formaat.

OneDrive biedt ook offline functionaliteit, zodat je zonder internet toegang hebt tot belangrijke bestanden.

OneDrive biedt een ingebouwde PDF-lezer en ondersteuning voor Office-bestanden voor het bekijken van documenten. Een zeer krachtige PDF-lezer. Gebruikers kunnen documenten ondertekenen, notities achterlaten, markeren met pen/potlood en zelfs datums toevoegen.

Op het gebied van beveiliging kunt u een toegangscode of Face ID-beveiliging toevoegen om de app te vergrendelen.

Alle iPhone-apps gebruiken iCloud om een back-up te maken van app-gegevens en instellingen, zodat ze gemakkelijk op een nieuwe iPhone kunnen worden hersteld.

Qua organisatie zijn er twee mogelijkheden. U kunt een specifieke map markeren voor gemakkelijke toegang of deze als favoriet markeren in de app Bestanden. Gebruikers kunnen ook enkele bestanden downloaden voor offline toegang.

Apple heeft slim gebruik gemaakt van de pop-upfunctionaliteit in de hele interface. U kunt dat op het app-pictogram gebruiken om toegang te krijgen tot recente bestanden. U kunt ook lang op een map of bestand drukken om een bestand snel te kopiëren, verplaatsen, hernoemen of comprimeren.

iCloud wint van OneDrive met nauwe integratie met iOS. U kunt zoeken naar een map-/bestandsnaam vanuit het zoekmenu. De tool geeft de laatste vier bestanden van iCloud weer.

Laten we zeggen, ik heb gemaakt Documenten in pagina’s op Mac. Het verschijnt automatisch in de bestandentool op de iPhone, handig, toch?

Delen

OneDrive hands-on wint dit met een ruime marge. U kunt mappen en bestanden verzenden met behulp van een deelbare link. Het geeft je drie opties: Alleen weergeven, Opmerking en Bewerkbare link.

Eerder dit jaar kondigde OneDrive twee privacygerichte functies aan.

Gebruikers kunnen een vervallink maken met een deadline. U kunt een bepaalde tijdslimiet instellen, dan werkt de link niet meer.

Met OneDrive op het web kunt u een wachtwoord toevoegen aan de deelbare link. De ontvanger moet het wachtwoord invoeren om de inhoud te bekijken.

In de app Bestanden kun je alleen bestanden of foto’s delen en nog niet de hele map.

Apple zou het delen van iCloud-mappen toevoegen in iOS 13, maar dat loopt vertraging op.

Prijzen

Beschikbaarheid van iCloud en OneDrive Opslagruimte Alleen 5GB. U kunt $ 1 / maand betalen voor 50 GB, $ 3 / maand voor 200 GB en $ 10 / maand voor 1 TB iCloud. De 200 GB- en 1 TB-abonnementen worden geleverd met Family Sharing-opties, waarmee u hetzelfde abonnement kunt delen met maximaal vijf gezinsleden.

Met OneDrive kunt u 50 GB extra kopen voor $ 2 per maand. Het value for money pakket blijft voor je Office 365 personal/home abonnement. Voor $ 70 per jaar kun je Office 365 Personal krijgen met 1 Db opslagruimte van OneDrive en toonaangevende desktop-apps van Microsoft. Hé, vergeet de volledige integratie met de Windows Photos-app niet.

Office 365 Home kost $ 100 per jaar, en kan Deel het Ook met vijf andere leden. De voordelen blijven hetzelfde als bij Office 365 Personal.

winnaar

Zoals je kunt zien in de vergelijking hierboven, richten beide apps zich op een ander publiek. OneDrive zit boordevol functies en meerdere opties voor veilig delen. iCloud is voor iemand die gelijktijdig tussen iPhone en Mac werkt om dingen voor elkaar te krijgen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/beste-cloudopslag-2018-ma8nqz68

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 46 iCloud versus OneDrive: welke cloudopslag is beter op iOS. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *