Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 44 Bekijk consumentenreviews over www.booking.com

[Top] 44 Bekijk consumentenreviews over www.booking.com

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 44 Bekijk consumentenreviews over www.booking.com dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

HƯỚNG DẪN LẤY BOOKING TỪ WEBSITE HÃNG TÀU CHO LÔ HÀNG FCL XUẤT KHẨU BẰNG ĐƯỜNG BIỂN – FORWARDER
HƯỚNG DẪN LẤY BOOKING TỪ WEBSITE HÃNG TÀU CHO LÔ HÀNG FCL XUẤT KHẨU BẰNG ĐƯỜNG BIỂN – FORWARDER

booking met annulatieverzekering niet terugbetaald gekregen

Ik moest op 6 maart in Gent zijn voor een notarisbezoek wegens overlijden.
2 nachten geboekt in Hotel van der Valk (Gent) met annulatieverzekering voor data 05-06 maart 2023, via booking op 24/02/2023, bedrag 245 euro.
Op 1 maart krijg ik een email van het notarisbureau dat de notaris ziek is en dat de afspraak verlegd wordt naar 17 maart.
Dus annuleer ik mijn booking met die reden op het einde van mijn annulatie-claim komt er een ERROR op het scherm. Ik bel de verzekering op voor meer informatie, doodleuk vertelt die mij dat ze geen terugbetaling doen daar het om “een derde” gaat die ziek is en niet over mezelf of familie. Ik probeer nog te argumenteren dat ik er toch niks aan kan doen, maar niets.
Ik bel dan naar booking, die zegt mij dat de booking niet terugvorderbaar is, waarop ik antwoord wel daarom heb ik nu net een annulatieverzekering genomen. Ze beweren dat ze geprobeerd hebben om Hotel van der valk te bereiken, maar dat ze daar geen antwoord gekregen hebben.
Ik bel zelf naar hotel van der valk, die zeggen mij dat wat ik gebookt had niet terugbetaalbaar was.
Ik vroeg hen of ze gewoon mijn datum van verblijf konden verleggen naar een andere datum, maar helaas niet mogelijk. Geld kwijt. 1 grote schande is het, SHAME ON YOU, aan alle drie de partijen.

Datum van ervaring: 01 maart 2023

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: booking com dubbele betaling

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 44 Bekijk consumentenreviews over www.booking.com. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *