Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 42 Microsoft verhoogt prijzen voor Office 365 pakketten per maart 2022

[Top] 42 Microsoft verhoogt prijzen voor Office 365 pakketten per maart 2022

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 42 Microsoft verhoogt prijzen voor Office 365 pakketten per maart 2022 dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Đừng Crack nữa! Hệ sinh thái Microsoft 365 Dùng Rất Sướng!
Đừng Crack nữa! Hệ sinh thái Microsoft 365 Dùng Rất Sướng!

Beheer

office365

Microsoft verhoogt prijzen voor Office 365 pakketten per maart 2022

Nog niet duidelijk of de prijsverhoging ook voor de Nederlandse pakketten geldt.

Nog niet duidelijk of de prijsverhoging ook voor de Nederlandse pakketten geldt.

Voor het eerst in tien jaar verhoogt Microsoft de prijzen voor bijna alle zakelijke Office 365 pakketten. Voor de abonnementen van particulieren en voor het onderwijs is dit niet het geval. Een woordvoerder van Microsoft Nederland laat weten dat ze pas volgende week weten of de prijsstijging ook voor Nederland geldt.

De prijsverhoging komt neer op 12 dollar (van 5 naar 6 dollar) per gebruiker per jaar voor de Microsoft 365 Business Basic en tot 48 dollar per gebruiker per jaar voor de Microsoft 365 E3 bundels.

Microsoft zegt zelf sinds de pakketten uitkwamen, zo’n tien jaar geleden, nog geen prijsverhogingen te hebben doorgevoerd, meldt ZDNet. Met uitzondering van kleine prijsstijgingen voor de Suites. Met de prijstoename wil Microsoft de prijzen van de concurrent matchen. Sinds de introductie van Microsoft 365, de alles-in-één abonnementsformule van Office, Windows en Enterprise Mobility en Security (EMS), heeft Microsoft wel 24 apps aan de Microsoft Suites toegevoegd.

Dat zijn onder meer Teams, Power Apps, Power BI, Power Automate, Stream, Planner, Visio, OneDrive, Yammer en Whiteboard. Voor een aantal rekende het bedrijf wel extra kosten, of moesten er aparte licenties of een abonnement worden aangeschaft. Ook lieten woordvoerders van Microsoft weten dat er over de laatste tien jaar meer dan 1400 nieuwe functionaliteiten aan de Office 365 software zijn toegevoegd.

Voor de Microsoft 365 E5 zal er geen prijsverhoging komen. Deze versie kost op dit moment zo’n 57 dollar per gebruiker per maand. Met de nieuwe prijzen voor de andere pakketten, verwacht het bedrijf dat de E5 pakketten aantrekkelijker worden. Verder lieten de woordvoerders weten dat bij Teams voor ondernemingen de limiet voor het aantal deelnemers komt te vervallen.

‘1400 Nieuwe functionaliteiten toegevoegd’, dus niet ‘functies’.
Ws. valt hier bv. ook de ‘lint’ en de veranderde copy/paste-functionaliteit onder, allebei een achteruitgang …
Iedereen kent veel meer voorbeelden.
Microsoft zal wel ècht moeten leveren als ze de prijs verhoogt en ook de vele fouten en onhebbelijkheden in bv. Microsoft Office moeten oplossen om nog iets van populariteit te behouden. Helaas zitten veel gebruikers vast aan Microsoft via de werkgever en uitsluiting van alternatieven.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/windows-365-prijs-msq83rtc

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 42 Microsoft verhoogt prijzen voor Office 365 pakketten per maart 2022. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *