Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 42 Instagram volgers kopen, werkt het?

[Top] 42 Instagram volgers kopen, werkt het?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 42 Instagram volgers kopen, werkt het? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

I Bought 10,000 Instagram Followers for $23, and this is what happened… Buying Followers Part 1
I Bought 10,000 Instagram Followers for $23, and this is what happened… Buying Followers Part 1

Is het zinvol om Instagram volgers aan te schaffen?

Jouw Instagram-inhoud is natuurlijk “state of the art”. Maar hoe prettig zou het zijn als veel meer mensen deze content zouden zien. Of je nu een beroemdheid op sociale media probeert te worden of gewoon op zoek bent naar merkbekendheid op Instagram, het kan verleidelijk zijn om te betalen voor je eerste paar duizend volgers.

Voor de prijs van een kop koffie honderden volgers kopen

Er zijn tal van services beschikbaar waarmee je vanaf 50 tot 100.000 volgers kunt kopen tegen een kleine vergoeding. Het is natuulijk de vraag wat dit gaat opleveren, als het echt zo goedkoop en gemakkelijk zou zijn, zou iedereen het doen! Dus wat is de keerzijde? Is het kopen van Instagram-volgers legaal en veilig voor jouw account?

Hoe het verleidelijk het ook kan zijn om volgers op Instagram te kopen er kleven natuurlijk een aantal nadelen aan. Uiteraard ook voordelen. Deze voor en nadelen behandel ik hieronder. Vervolgens kun je zelf beslissen of je overgaat tot de aanschaf van volgers.

Waar betaal ik precies voor bij het kopen van Instagram volgers?

Een snelle Google-zoekopdracht “instagram volgers kopen” geeft al veel resultaten. Er zijn zelf bedrijven die er advertenties op zetten. Hoewel de opmaak en teksten van deze advertenties bij mij al een aantal vraagtekens opleveren, zullen deze bedrijven ongetwijfeld volgers leveren. De prijzen variëren van 1,- euro voor 50 volgers tot bijna 100,- euro voor 10.000 volgers.

Je betaald voor volgers, niet voor engagement

Naast het rechtstreeks kopen van volgers, zijn er ook bedrijven die namens jou andere accounts volgen. Dit gebeurd op basis van voorkeuren (locatie, hashtaggebruik, accounttype en geslacht). Idealiter volgen die gevolgde accounts je dan terug.

Als je voor deze variant kiest dan zijn je volgers waarschijnlijk echte mensen, maar Engegement is nog steeds onwaarschijnlijk. Het is een methode die ook veel wordt gebruikt op Twitter, volgen en ontvolgen. Een aantal jaar geleden werkte dit op Twitter prima, doorgaans volgde tussen de 20 en 40% je terug, tegenwoordig ligt dit percentage een stuk lager. Ook op Instagram zullen de meeste accounts je niet volgen, en zelfs als ze dat wel doen, zullen ze waarschijnlijk geen langdurige, loyale of actieve volgers zijn.

Kwantiteit versus kwaliteit

Als je de prioriteit wilt geven aan het hebben van veel volgers, dan kunnen deze services je zeker helpen! Wanneer het aantal organische volgers terugloopt, dan kunnen deze services het aantal op pijl houden of doen groeien. Maar stel jezelf wel de vraag of jouw content wel past bij je doelgroep!?

Onthoud ook de risico’s: deze volgers zullen waarschijnlijk nooit een bericht leuk vinden of erop reageren, en als je wordt betrapt met een heleboel nep-volgers , kunnen de echte volgers op je uitgekeken raken en erger, Instagram kan besluiten om jouw account te verwijderen. Dit gebeurt overigens niet zo snel als je een klein aantal volgers koopt, maar tienduizenden volgers zonder engagement (likes/comments) gaat opvallen!

Zie het op deze manier: zou jij een account blijven volgen als je zag dat de meeste van hun “loyale publiek” inactieve accounts en bots zijn?.

Een ander nadeel van het kopen van volgers is dat ze niet reageren op je posts. Hierdoor komen posts niet naar boven in zoekresultaten. Dit komt door de lage engagement. Daarnaast is het natuurlijk lastig om goede analyses te doen, immers een groot gedeelte van de volgers zal nagenoeg nooit ergens op reageren.

Geen weg meer terug na het kopen van volgers

Realiseer je dat het kopen van volgers niet zo gemakkelijk ongedaan kan worden gemaakt. Als je in het begin van je Instagram carrière veel volgers hebt gekocht dan blijven deze invloed hebben op de statistieken. Dus als je na veel pijn en moeite je account hebt opgebouwd dan blijven de nep-volgers je statistieken beïnvloeden. Dit zou zelfs kunnen resulteren in een slechtere zichtbaarheid.

Er zijn natuurlijk wel een paar korte termijn voordelen

Mensen zijn kuddedieren, dus als een account al een paar duizend volgers heeft is de kans groter dat zij het account ook gaan volgen. Als je een website hebt wordt er vaak ook even een kijkje genomen op de social kanalen, als er dan maar een handjevol aanwezig is, kan het afbreuk doen aan je merk en de koopbereidheid van consumenten.
Alleen volgers kopen is in veel gevallen niet genoeg, zorg er voor dat je berichten ook voldoende likes en comments hebben.

Een alternatieve oplossing voor het kopen van volgers en likes

Als je Instagram serieus neemt als kanaal, ook op de lange termijn, dan is het kopen van volgers waarschijnlijk niet de beste optie. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden om je account te laten groeien.

  • Heb je wel eens gedacht aan adverteren op Instagram? Hoewel de kosten hoger ligger dan het direct kopen van volgers weet je wel zeker dat de mensen die liken en volgen interesse hebben in jouw dienst of product.
  • Kom in contact met influencers, er bestaan in jouw markt vast een paar grote Instagram accounts. De eigenaren zijn vaak opzoek naar mogelijkheden om geld te verdienen met hun account. Natuurlijk wel even checken of ze wel echte volgers hebben!
  • Volg mensen van concurrerende merken/personen, hierdoor bereik jouw heel gemakkelijk de juiste doelgroep. Hou wel in de gaten of je ook wordt terug gevolgd. Een account die 10 000 mensen volgt maar slechts 1000 volgers heeft, komt niet heel overtuigend over natuurlijk.

En wat wordt het, de korte of toch de lange termijn?

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: beste instagram volgers kopen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 42 Instagram volgers kopen, werkt het?. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *