Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 41 Hoe ik mijn eerste verkoop deed

[Top] 41 Hoe ik mijn eerste verkoop deed

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 41 Hoe ik mijn eerste verkoop deed dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Ultimate Guide to Making Money Selling Public Domain Art on Etsy!
Ultimate Guide to Making Money Selling Public Domain Art on Etsy!

Je hebt het eindelijk gedaan – je hebt je Etsy shop geopend. Je hebt je onderneming een naam gegeven en je hebt je mooie producten gefotografeerd en in je Etsy shop gezet. Maar je hebt nog steeds geen verkoop gedaan. Waarom niet?

Het kan best frustrerend zijn als je producten niet zo snel verkopen als je zou willen (zelfs sommigen van de meest succesvolle ondernemingen hadden het in het begin moeilijk), maar er zijn een aantal dingen die je kan doen om je producten te helpen gevonden te worden en bezoekers over te halen om een aankoop te doen. Lees hoe drie shopeigenaren na een langzame start hun eerste verkoop scoorden.

Pas je fotografie aan

Toen Polina uit Athene in 2009 haar shop WireMyTree lanceerde om haar miniatuur sculpturen te verkopen, ging het grootste deel van haar tijd naar het afronden van haar masterdiploma in architectuur. Toen ze in de zomer van 2011 afstudeerde, begon ze met het analyseren van haar shop – waarom verkocht ze niks?

Ze vroeg advies aan het Greek Etsy Team en in de Forums. De voornaamste feedback die ze kreeg was dat haar foto’s voor verbetering vatbaar waren. Polina fotografeerde voorheen in een klein hoekje van haar kamer met een gekleurde achtergrond en vond het lastig om heldere foto’s te maken. Ze gebruikte flits en dat veroorzaakt duidelijke schaduwen. Ook kon je de details van haar delicate draadsculpturen niet zien.

Haar collega-verkopers raadden haar aan om heldere foto’s met een witte of neutrale achtergrond te maken. Ze bestudeerde hoe shopeigenaren die ze bewonderde items als de hare fotografeerden. Gewapend met een nieuw actieplan ging ze aan de slag. “Ik maakte met wit karton en lampen die ik thuis had liggen een kleine lichtdoos en onderzocht de beste manieren om de focus en zoom op mijn compactcamera te gebruiken.” Ze zorgde ervoor dat haar producten scherp op de foto stonden en leerde hoe ze optimaal gebruik van het licht kon maken.

Na een maand lang sleutelen aan haar foto’s, deed Polina haar eerste verkoop aan een onbekende. Ze was de hele dag onderweg om een presentatie te geven op een architectuurconferentie, dus het was al laat toen ze eindelijk thuis kwam en haar e-mail kon bekijken. “Ik zag dat ik een verkoop had en dacht, ‘Wauw! Ik heb echt iets kunnen veranderen,’” zegt Polina. Langzaamaan verkocht ze meer en meer sculpturen en momenteel heeft WireMyTree meer dan 200 verkopen gedaan. Ze is zelfs leader van het Greek Team die ze aanvankelijk om hulp vroeg geworden.

Lees 6 Manieren om je Fotografie te Verbeteren voor meer foto tips.

WireMyTree voor en na

Titels en tags verbeteren

Eerder dit jaar begon Jewel enthousiast met het verkopen van haar handgemaakte ansichtkaarten op Etsy. wiishly, gebaseerd in San Carlos in Californië, is meer dan een Etsy shop voor haar. “Het doel achter mijn shop is om een percentage van mijn omzet aan een goed doel dat honger wil tegen gaan te doneren,” zegt Jewel. Maar toen wiishly in januari haar deuren opende, waren de kaarten niet meteen een succes.

Jewel wist niet waarom shoppers niets kochten. Ze las het Verkopershandboek, stelde vragen in de Forums en doorzocht de threads waarin de ervaringen van andere verkopers besproken werden – wat voor hen wel en niet werkte. Na het lezen van tips over SEO en gevonden worden, realiseerde Jewel zich dat haar titels en tags niet voor de zoekfunctie geoptimaliseerd waren. Omdat haar sociale waardes zo belangrijk voor haar zijn, leek het haar logisch om sleutelwoorden te gebruiken die dit benadrukten. Maar shoppers die op zoek zijn naar een unieke en charmante verjaardagskaart zoeken niet naar een “verjaardagskaart voor een goed doel” of “ansichtkaart voor een maatschappelijk doel”.

Jewel realiseerde zich dat ze als koper moest gaan denken. Welke woorden zouden shoppers gebuiken om naar dit soort items te zoeken? Ze brainstormde frases die de features die belangrijk voor haar doelgroep zijn benadrukken, zoals het feit dat de kaarten handgemaakt zijn en aangepast kunnen worden. Ze voegde sleutelwoorden als “custom verjaardagskaart”, “handgemaakte ansichtkaart”, en “kaart voor haar” toe. Een paar weken na de make-over van haar sleutelwoorden deed Jewel in februari 2017 haar eerste verkoop aan een klant in Queens in New York. “Ik was bij mijn moeder toen ik de notificatie in de Verkoop op Etsy app zag,” vertelt ze. “Ik stond te springen van blijdschap!” Sindsdien heeft Jewel meer verkopen gedaan en heeft goede hoop voor de toekomst van wiishly.

Voor ideeën voor het vinden van de juiste sleutelwoorden voor je shop lees je Sleutelwoorden brainstormen voor tags en titels.

Marketing via social media

In 2015 opende Marleen Kleiberg uit Putten een Etsy shop voor haar waterverf schilderijen, marleenart. Na een paar maanden had ze nog steeds niets aan een onbekende verkocht. Ze las in het Verkopershandboek en de Forums en werd lid van het Nederlandse Team. In deze hulpbronnen leerde ze over de voordelen van het promoten van je onderneming op social media. Er was echter één probleempje: tot nu toe had ze nooit een smartphone nodig gehad. De waagde de sprong, kocht haar eerste en opende een Instragram-account voor haar shop.

Ze ging gelijk aan de slag met het promoten van haar impressionistische landschappen en stillevens door het posten van foto’s en gebruik van hashtags in haar onderschriften. Een maand later ontving Marleen een berichtje op Instagram, van een shopper in New York, die vroeg of hij een van haar schilderijen kon kopen. Ze legde uit dat hij het schilderij in haar Etsy shop kon kopen en zo deed ze haar eerste verkoop. “Zo leerde ik dat als ik iets in mijn shop zet, ik het op mijn Instagram moet promoten”, zegt Marleen.

Die verkoop motiveerde Marleen om meer te maken, listen en posten. “Door die verkoop bleef ik schilderen en zette ik door”, vertelt ze. “Ik experimenteerde om te zien wat wel en niet werkt en hoe ik mijn werk het beste kan presenteren. Ik leerde wat mensen leuk vinden door hun reacties en commentaren te bekijken.” Kort na haar verkoop aan de koper uit New York, wist Marleen door haar toewijding aan haar social media activiteiten de aandacht van influencers te trekken. Een populaire blogger vond haar Instagram-account en zette de schilderijen van marleenart op de blog, wat leidde tot meer verkopen, views en likes voor Marleen. Momenteel heeft Marleen meer dan 190 verkopen gedaan. Haar Instagram-account @marleenart heeft meer dan 4.500 volgers en Marleen zegt dat minstens 20% van haar verkopen door haar Instagram-account gegenereert worden.

Lees Het promoten van je shop op social media voor social media tips.

Soms duurt het even voor je het geluid van de rinkelende kassa hoort, maar onderzoek, inzet en geduld zullen lonen. Als je nog niet zover bent, kan je beginnen met Hoe beoordeel je je shop en lees je meer tips voo rhet realiseren van je eerste verkoop in Ik heb mijn Etsy shop geopend, wat nu?

Hoe kreeg jij je eerste verkoop? Vertel het ons in de commentaren.

Avatar image for Tess Duncan

Tess Duncan is editor voor het Etsy Verkopershandboek. Ze maakt graag 35 mm foto’s, vindt lange Furbies geweldig en gaat het liefst veel te laat naar bed. Ze heeft nog nooit een chocolate chess pie gezien die ze niet wilde opeten.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: kunst verkopen via etsy

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 41 Hoe ik mijn eerste verkoop deed. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *