Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 41 Bloedsnelle Lamborghini crasht op N3 bij Dordrecht, inzittenden nemen de benen

[Top] 41 Bloedsnelle Lamborghini crasht op N3 bij Dordrecht, inzittenden nemen de benen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 41 Bloedsnelle Lamborghini crasht op N3 bij Dordrecht, inzittenden nemen de benen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

GECRASHED MET DE BROMMER…
GECRASHED MET DE BROMMER…

Een bestuurder is woensdagavond om nog onbekende reden gecrasht met een gehuurde Lamborghini Huracán Spyder. Hij en een andere inzittende, zijn na de crash te voet gevlucht. De politie startte een zoekactie. De bestuurder meldde zich uiteindelijk bij de politie.Danny Vijverberg van Buena Vida Supercar Verhuur is eigenaar van de auto en kan het nieuws nog niet bevatten. “Ik zit er nog een beetje van te shaken”, verklaart hij aan Hart van Nederland. “Ik heb dit nog nooit meegemaakt.”Wat er precies is gebeurd, is volgens een woordvoerder van de politie nog onduidelijk. “Ze kwamen aanrijden met een bloedsnelheid, crashten tegen de vangrail en zijn daarna volgens ooggetuigen te voet gevlucht.” Het onderzoek is nog in volle gang. De politie speurde met een helikopter naar de inzittenden. Uiteindelijk meldde de huurder zich bij de politie. Hij wordt verhoord.'Ietsje teruggeschroefd'”Gelukkig heeft hij niks anders geraakt”, verzucht verhuurder Danny. “Maar wat er precies is gebeurd? We hebben de auto aan iemand verhuurd, maar ja, dat doen we iedere dag. En voor we ze op pad sturen, krijgen ze een uitgebreide uitleg. Het zijn snelle auto's, die van ons zijn zelfs nog ietsje teruggeschroefd om het allemaal leuk te houden.”De verhuurder vertelt dat hij op afstand kan zien hoe iemand met zijn auto's heeft gereden. “We kunnen alles nakijken, dus ook hoe hard er is gereden. We kunnen de auto niet op afstand besturen, maar voor de rest zien we alles.” Hij vraagt zich hardop af of er mogelijk iemand anders achter het stuur heeft gezeten. Al verandert dat uiteindelijk weinig aan de zaak: “De huurder is altijd volledig aansprakelijk.”Total lossOndertussen zit Danny met een auto van ruim drie ton die waarschijnlijk definitief is afgeschreven. “Ik appte de foto door naar de reparateur. Die zei ook: 'Dit kan ik niet meer maken.' We gaan nu stap voor stap kijken wat we kunnen doen. De motor ligt achterin, die is het meeste waard…”Een Lamborghini Huracán Spyder zoals deze heeft een V10 achterin met 610 pk. De topsnelheid van de auto ligt op 324 kilometer per uur. In 3,4 seconden schiet de Italiaanse sportauto van 0 naar 100 kilometer per uur.Foto: politie Rotterdam eo\nVideo: Video Duivestein

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: gecrasht of gecrashed

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 41 Bloedsnelle Lamborghini crasht op N3 bij Dordrecht, inzittenden nemen de benen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *