Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 40 Slideshow: diavoorstellingen maken van foto’s op Facebook

[Top] 40 Slideshow: diavoorstellingen maken van foto’s op Facebook

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 40 Slideshow: diavoorstellingen maken van foto’s op Facebook dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

HOW TO MAKE SLIDESHOW WITH MUSIC DIRECT FROM FACEBOOK | VIDEO TUTORIAL
HOW TO MAKE SLIDESHOW WITH MUSIC DIRECT FROM FACEBOOK | VIDEO TUTORIAL

Slideshow: diavoorstellingen maken van foto's op Facebook

Slideshow: diavoorstellingen maken van foto’s op Facebook

Facebook gaat je foto’s en video’s omzetten in slideshows. De nieuwe functie heet Slideshow en wordt deze week gelanceerd in een nieuwe update voor iOS.

Hoe werkt het? Als je binnen 24 uur minimaal vijf foto’s of video’s hebt gemaakt, maakt Facebook daar automatisch een voorstelling van. Je kunt de slideshow echter ook customizen en zelf kiezen welke foto’s en video’s er gebruikt moeten worden. Als je een slideshow ziet van iemand anders, wordt er ook een knop getoond waarmee je meteen een eigen voorstelling kunt samenstellen. Er zal ook muziek te horen zijn en je ziet overgangen tussen foto’s. Je kunt ook zelf een thema aan de fotovoorstelling geven.

Facebook Moments

Slideshow komt voort uit Facebook Moments, de app die aan het einde van het jaar een overzicht maakte van jouw beste foto’s. Uit deze nieuwe functie blijkt maar weer dat Facebook zich meer en meer gaat richten op foto’s en video’s. De vice-president van Facebook Europa, Nicola Mendelsohn, zei laatst dat videocontent sneller groeit dan het bedrijf ooit verwacht had en voorspelde zelfs het einde van het geschreven woord op Facebook.

De functie wordt dus deze week uitgerold voor iOS-gebruikers. Wanneer Android-gebruikers de beschikking over Slideshow krijgen, is nog niet duidelijk.

Tedje is blogger voor Stylecowboys, Dutchcowboys en Travelvalley. Verder is ze tekstschrijver bij Red Banana. Ze is film- en serieverslaafd en houdt van…

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: diashow maken facebook

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 40 Slideshow: diavoorstellingen maken van foto’s op Facebook. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *