Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 39 E-mail vanuit Outlook toevoegen aan Teamleader CRM

[Top] 39 E-mail vanuit Outlook toevoegen aan Teamleader CRM

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 39 E-mail vanuit Outlook toevoegen aan Teamleader CRM dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Email Account toevoegen in Outlook – Officebox
Email Account toevoegen in Outlook – Officebox

E-mail vanuit Outlook toevoegen aan Teamleader CRM

snelle uitleg over gebruik en installatie

snelle uitleg over gebruik en installatie

E-mails opnemen in jouw CRM? In deze videouitleg laat ik je zien hoe je Microsoft 365 koppelt en gebruikt in Teamleader.

Bij contact met klanten of prospects wordt veel gebruik gemaakt van e-mail. Bijvoorbeeld bij vragen over mogelijkheden of specificaties. Om effectief te kunnen werken moet die informatie in zowel in Outlook als Teamleader staan. Met de Microsoft 365 koppeling is het mogelijk om die informatie op te nemen in Teamleader.

Als voorbeeld neem ik deze e-mail van een klant die ik zou willen toevoegen. Wanneer ik in Outlook op het Teamleader icoon klik krijg ik de mogelijkheid om de e-mail te loggen. Ik kan de afzender als nieuw contact aanmaken of, wanneer het contact al aanwezig is deze e-mail toevoegen door op Track te klikken. Door op de 3 puntjes (ook wel de ellipsis genoemd) te klikken krijg je ook de optie om een e-mail om te zetten in een taak of een ticket. Ook kun je direct het contact openen in een tabblad in je browser.

Ook bij het verzenden van e-mail krijg je de zelfde opties in Outlook wanneer je klikt op het Teamleader icoon.

Deze koppeling is te activeren via het onderdeel integraties in Teamleader. Het is belangrijk om te weten dat deze integratie werkt met een Microsoft 365 (ook wel Office 365) abonnement. Werk je in Outlook met een IMAP mailbox of een ander mailplatform dan werkt deze integratie niet maar zijn wel er andere mogelijkheden.

Volg de aanwijzingen bij het instellen van de koppeling. Vraag eventueel de hulp in van je Microsoft 365 beheerder.

En je op zoek naar een uitgebreidere uitleg? Of een persoonlijke training? Kijk dan op de knop voor een adviesgesprek.

Veel succes met deze tip!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: e mailaccount toevoegen outlook

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 39 E-mail vanuit Outlook toevoegen aan Teamleader CRM. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *