Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 38 Verbruik data vaste internetaansluiting

[Top] 38 Verbruik data vaste internetaansluiting

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 38 Verbruik data vaste internetaansluiting dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Grote bestanden versturen
Grote bestanden versturen

Verbruik data vaste internetaansluiting

Het dataverbruik verschilt per huishouden. Dataverkeer bestaat uit het downloaden en uploaden van data. Denk hierbij aan films downloaden, foto’s uploaden op bijvoorbeeld je Facebookpagina, e-mailen, etc. Hieronder hebben we voor je genoteerd wat het verbruik per activiteit is.

Bekijk hier het overzicht in PDF waarbij per handeling wordt aangegeven wat de benodigde internetsnelheid is.Voor alles wat je downloadt, wordt er ook data geüpload. Door gegevens te uploaden, zorg je ervoor dat de data die je wilt downloaden ook daadwerkelijk bij je aankomt.

Fair Use Policy

Als iedereen onbeperkt download en upload, is er sprake van een overbelasting van het netwerk. Om hinder voor andere gebruikers te voorkomen, hebben internetaanbieders een Fair Use Policy opgezet. In de policy hebben ze regels opgenomen over het gemiddelde gebruik per klant. Dit gemiddelde gebruik is tevens het maximale wat je mag verbruiken. Verbruik je vrijwel altijd meer dan het vastgestelde, dan dien je meer te gaan betalen, want anders wordt je internet afgesloten. Als je een enkele keer een hoger verbruik heeft dan het vastgestelde maximale, dan hoef je over het algemeen niet gelijk meer te betalen. Let dus wel altijd op de Fair Use Policy-regels die de provider heeft vastgesteld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ga terug naar de internet, tv en bellen homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

We houden je telecom-abonnement in de gaten

En als je beter kunt overstappen regelen we het voor je. Meld je aan op Consumind.nl. Prettig geregeld.

Internet via kabelnetwerk

Je kunt via de televisiekabel niet alleen televisie kijken, ook kun je gebruik maken van het internet. hoe dat precies werkt en welke snelheden daarmee te behalen zijn lees je hier.

Flinke kortingen of cashbacks

Bekijk nu welke providers op jouw adres pakketten met kortingen of cashbacks bieden

Meest gestelde vragen

Verhuizen en abonnement behouden

Ga je verhuizen, maar wil je wel je telecom abonnement behouden? Hier lees je wat je allemaal moet regelen.

Afbeelding: downloaden van scyther5/ Shutterstock.com

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/hoeveel-mb-kun-je-mailen-g0qoeqyq

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 38 Verbruik data vaste internetaansluiting. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *