Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 37 Hoe maak je er een in 2023? (Geen downloads!)

[Top] 37 Hoe maak je er een in 2023? (Geen downloads!)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 37 Hoe maak je er een in 2023? (Geen downloads!) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hướng dẫn tạo Vps Hệ điều hành Window miễn phí
Hướng dẫn tạo Vps Hệ điều hành Window miễn phí

Is het mogelijk om een woordwolk te maken in PowerPoint? Maak een Word Cloud in PowerPoint, een PowerPoint-woordwolk is een van de meest eenvoudige, visuele en effectieve manieren om een publiek aan uw kant te krijgen. Als je een ongeïnteresseerd publiek wilt veranderen in een publiek dat aan je lippen hangt, is een live woordwolkgenerator die wordt bijgewerkt met de reacties van deelnemers een van de gemakkelijkste manieren.

Met de onderstaande stappen kunt u uw PowerPoint Word-cloud instellen binnen 5 minuten…

Live Word Clouds winnen het publiek

Laat je publiek binnen. Stel een woordwolkvraag in je PowerPoint-presentatie en zie de reacties vliegen!

Meer inspiratie met AhaSlides

Hoe maak je een PowerPoint Word Cloud?

Hieronder vindt u de gratis, niet-downloadbare manier om een live woordwolk voor PowerPoint te maken. Volg deze 5 stappen om supergemakkelijke betrokkenheid van je publiek te winnen.

Stap 1: Maak een gratis AhaSlides-account aan

Aanmelden naar AhaSlides gratis in minder dan 1 minuut. Er zijn geen kaartgegevens of downloads vereist – alleen uw naam en e-mailadres!

Stap 2: Importeer uw PowerPoint

Klik op het dashboard op de knop ‘Importeren’. Upload uw PowerPoint-bestand (u moet exporteer het in PowerPoint eerst). Nadat uw presentatie is geüpload, ziet u elke dia in de AhaSlides-editor.

Stap 3: Voeg uw Word Cloud toe

Klik op de knop ‘Nieuwe dia’ en kies ‘Word Cloud’ in het menu. Hiermee wordt een woordwolk ingevoegd direct na de dia die u had geselecteerd. U kunt uw woordwolkdia verplaatsen door deze naar een willekeurige positie in uw presentatie te slepen en neer te zetten.

Zelfs met het gratis abonnement van AhaSlides is er geen limiet aan het aantal woordwolken dat u in één presentatie kunt hebben!

Stap 4: Bewerk uw Word Cloud

Schrijf de vraag bovenaan je PowerPoint-woordwolk. Kies daarna uw instellingsvoorkeuren; je kunt kiezen hoeveel inzendingen elke deelnemer krijgt, godslastering inschakelen of een tijdslimiet voor inzending toevoegen.

Ga naar het tabblad ‘Aanpassen’ om het uiterlijk van uw woordwolk te veranderen. Verander de achtergrond, het thema en de kleur, en sluit zelfs wat audio in dat wordt afgespeeld vanaf de telefoons van deelnemers terwijl ze reageren.

Stap 5: Krijg reacties!

Druk op de knop ‘Presenteren’ om de unieke toegangscode van uw presentatie te tonen. Uw deelnemers typen dit op hun telefoon om te communiceren met uw live PowerPoint-woordwolk.

Presenteer uw presentatie zoals u gewend bent. Wanneer u uw woordwolkdia bereikt, kunnen deelnemers de vraag bovenaan beantwoorden door hun resonanties in hun telefoon te typen. Die woorden verschijnen in de woordwolk, waarbij de meest populaire antwoorden groter en centraler in de cloud verschijnen.

💡 Krijg zoveel meer met AhaSlides. Meerkeuze invoegen polls, brainstorming activiteiten, Q & A sessies en zelfs live quizzen in uw PowerPoint-presentatie. Check de video hieronder!

5 PowerPoint Word Cloud-ideeën

Woordwolken zijn super veelzijdig, dus er zijn veel van gebruik voor hen. Hier zijn 10 manieren om het meeste uit uw woordwolk voor PowerPoint te halen.

  1. IJs breken – Of het nu virtueel of persoonlijk is, presentaties hebben ijsbrekers nodig. Vragen hoe iedereen zich voelt, wat iedereen drinkt of wat men gisteravond van het spel vond, zorgt er altijd voor dat deelnemers voorafgaand aan (of zelfs tijdens) de presentatie wat losser worden.
  2. Meningen verzamelen – A geweldige manier om een presentatie te beginnen is door de toon te zetten met een open vraag. Gebruik een woordwolk om te vragen aan welke woorden ze denken als ze denken aan het onderwerp waarover je gaat praten. Dit kan een aantal interessante inzichten onthullen en je een goed beeld geven van je onderwerp.
  3. Stemming – Hoewel u een meerkeuze-enquête op AhaSlides kunt gebruiken, kunt u ook stemmen voor onbepaalde tijd door om antwoorden te vragen in een visueel opvallende woordwolk. De grootste respons is de winnaar!
  4. Controleren om te begrijpen – Zorg ervoor dat iedereen meedoet door regelmatig woordwolkpauzes te houden. Stel na elke sectie een vraag en ontvang antwoorden in word cloud-formaat. Als het juiste antwoord veel groter opdoemt dan de rest, kun je veilig verder met je presentatie!
  5. Brainstormen – Soms komen de beste ideeën voort uit kwantiteit, niet uit kwaliteit. Gebruik een woordwolk voor een minddump; zet alles wat uw deelnemers kunnen bedenken op het canvas en verfijn vanaf daar.

Gratis Word Cloud-sjablonen

Woordwolken voor elke gelegenheid. Nemen woordwolk voorbeelden uit de AhaSlides-bibliotheek en zet ze gratis in je PowerPoint!

Voordelen van een Live Word Cloud voor PowerPoint

Als u nieuw bent in de wereld van PowerPoint-woordwolken, vraagt u zich misschien af wat ze u precies kunnen bieden. Geloof ons, als je deze voordelen eenmaal hebt ervaren, ga je niet meer terug naar monoloogpresentaties…

  • 64% van de deelnemers aan de presentatie denk dat interactieve inhoud, zoals een live woordwolk, is boeiender en vermakelijker dan eenrichtingsinhoud. Een goed getimede woordwolk of twee kan het verschil zijn tussen attente deelnemers en degenen die zich vervelen.
  • 68% van de deelnemers aan de presentatie vind interactieve presentaties te zijn meer gedenkwaardig. Dat betekent dat uw woordwolk niet alleen een plons zal maken wanneer deze landt, maar dat uw publiek de rimpeling nog lang zal blijven voelen.
  • 10 minuten is de gebruikelijke limiet die mensen hebben bij het luisteren naar een PowerPoint-presentatie. Een interactieve woordwolk kan dit enorm vergroten.
  • Woordwolken helpen uw publiek om hun zegje te doen, waardoor ze meer gewaardeerd voelen.
  • Woordwolken zijn zeer visueel, en dat is bewezen aantrekkelijker en gedenkwaardiger, vooral handig voor online webinars en evenementen. Leer hoe u een gratis run kunt uitvoeren Zoom woordwolk nu effectief met AhaSlides!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/word-cloud-maken-gratis-ykbndvda

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 37 Hoe maak je er een in 2023? (Geen downloads!). De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *