Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 32 E-mailberichten versleutelen

[Top] 32 E-mailberichten versleutelen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 32 E-mailberichten versleutelen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to View Old Emails in Outlook | Where are Your Old Emails in Outlook
How to View Old Emails in Outlook | Where are Your Old Emails in Outlook

Als u de privacy van een e-mailbericht wilt beschermen, versleutel het dan. Als u een e-mailbericht in Outlook versleutelt, wordt de leesbare, platte tekst omgezet in code. Alleen de geadresseerde die beschikt over de persoonlijke sleutel die hoort bij de openbare sleutel waarmee het bericht is versleuteld, kan het bericht ontcijferen, zodat diegene het kan lezen. Een geadresseerde die niet over de bijbehorende privésleutel beschikt, ziet echter slechts onontcijferbare tekst. Outlook ondersteunt twee versleutelingsopties:

 1. S/MIME-versleuteling : als u S/MIME-versleuteling wilt gebruiken, moeten de afzender en geadresseerde een e-mailtoepassing hebben die de S/MIME-standaard ondersteunt. Outlook ondersteunt de S/MIME-standaard

 2. Microsoft 365 Berichtversleuteling (Information Rights Management) – Als u Microsoft 365 Berichtversleuteling wilt gebruiken, moet de afzender Microsoft 365 Berichtversleuteling hebben, die is opgenomen in de Office 365 Enterprise E3 licentie.

Knop Nieuwe versleuteling en updates voor e-mailversleuteling

Met de nieuwe Office is e-mailversleuteling in Outlook beter geworden.

 • De knop Machtigingen

  vervangen door de knop Versleutelen
  .

 • De nieuwe knop Versleutelen bevat beide versleutelingsopties (S/MIME en IRM). De optie S/MIME is alleen zichtbaar als u een S/MIME-certificaat hebt geconfigureerd in Outlook.

  Voor gedetailleerde instructies over het toevoegen van versleuteling controleert u Versleutelen met S/MIME of Versleutelen met Microsoft 365 Berichtversleuteling.

Versleutelen met S/MIME

Voordat u deze procedure start, moet u eerst een certificaat hebben toegevoegd aan de sleutelhanger op uw computer. Wanneer u uw handtekeningcertificaat hebt ingesteld op uw computer, moet u het configureren in Outlook.

 1. Selecteer onder het menu Bestand de optie Opties > Vertrouwenscentrum >vertrouwenscentrum Instellingen.

 2. Selecteer e-mailbeveiliging in het linkerdeelvenster.

 3. Kies onder Versleutelde e-mail de Instellingen.

 4. Klik onder Certificaten en algoritmen op Kiezen en selecteer het S/MIME-certificaat.

 5. Kies OK

 6. Als u een Office insider bent met Microsoft 365 abonnement, is dit nieuw voor u:

  Kies in een e-mailbericht Opties, selecteer Versleutelen en kies Versleutelen met S/MIME-optie in de vervolgkeuzekeuze.

  U ziet een versleuteling met S/MIME als er een S/MIME-certificaat op uw computer is geïnstalleerd.

  Voor Outlook 2019 en Outlook 2016,

  Kies in een e-mailbericht Opties en selecteer Machtigingen.

 7. Maak het opstellen van uw e-mail af en kies vervolgens Verzenden.

Versleutelen met Microsoft 365 Berichtversleuteling

 • Als u eenMicrosoft 365 abonnee bent, is dit nieuw voor u:

  Kies in een e-mailbericht Opties, selecteer Versleutelen en kies de versleuteling die de beperkingen heeft die u wilt afdwingen, zoals Alleen-versleutelen of Niet doorsturen.

  Opmerking: Microsoft 365 Berichtversleuteling maakt deel uit van de Office 365 Enterprise E3 licentie. Bovendien is de functie Encrypt-Only (de optie onder de knop Versleutelen) alleen ingeschakeld voor abonnees (Microsoft 365-apps voor ondernemingen gebruikers) die ook Exchange Online.

 • Voor Outlook 2019 en 2016,

  Selecteer in een e-mailbericht Opties > Machtigingen en kies de versleutelingsoptie die de beperkingen heeft die u wilt afdwingen, zoals Niet doorsturen.

Eén bericht versleutelen

 1. Klik in een bericht dat u opstelt op Bestand > Eigenschappen.

 2. Klik op Beveiligingsinstellingen en schakel het selectievakje Berichttekst en bijlagen versleutelen in.

 3. Stel uw bericht op en klik op Verzenden.

Alle uitgaande berichten versleutelen

Wanneer u ervoor kiest standaard alle uitgaande berichten te versleutelen, kunt u berichten opstellen en verzenden op dezelfde manier als alle andere berichten. Alle potentiële ontvangers moeten dan echter over uw digitale id beschikken om het bericht te kunnen decoderen of weergeven.

 1. Op het tabblad Bestand. kies Opties >Vertrouwenscentrum >vertrouwenscentrum Instellingen.

 2. Schakel op het tabblad E-mailbeveiliging onder Versleutelde e-mail het selectievakje Alle inhoud en bijlagen voor uitgaande berichten versleutelen in.

 3. Klik op Instellingen als u nog meer opties wilt wijzigen, bijvoorbeeld als u een specifiek certificaat wilt gebruiken.

Belangrijk:
Office 2010 wordt niet langer ondersteund. Voer een upgrade uit naar Microsoft 365 om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.
Nu upgraden

Eén bericht versleutelen

 1. Klik in het bericht dat u op stelt op het tabblad Opties in de groep Meer opties op het startpictogram voor het dialoogvenster

  in de rechterbenedenhoek.

 2. Klik op Beveiligingsinstellingen en schakel het selectievakje Berichttekst en bijlagen versleutelen in.

 3. Stel uw bericht op en klik op Verzenden.

Alle uitgaande berichten versleutelen

Wanneer u ervoor kiest standaard alle uitgaande berichten te versleutelen, kunt u berichten op dezelfde manier opstellen en verzenden als andere berichten. Alle potentiële ontvangers moeten dan echter over uw digitale id beschikken om het bericht te kunnen decoderen of weergeven.

 1. Klik op het tabblad Bestand achtereenvolgens op Opties > Vertrouwenscentrum > Instellingen voor het Vertrouwenscentrum.

 2. Schakel op het tabblad E-mailbeveiliging onder Versleutelde e-mail het selectievakje Alle inhoud en bijlagen voor uitgaande berichten versleutelen in.

 3. Klik op Instellingen als u nog meer opties wilt wijzigen, bijvoorbeeld als u een specifiek certificaat wilt gebruiken.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: mail versleuteld versturen outlook

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 32 E-mailberichten versleutelen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *